Próbujemy z OGADS - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Próbujemy z OGADS (/Temat-Probujemy-z-OGADS-161198) |
Próbujemy z OGADS - sprzetok - 18-02-2019 15:00 Hejka, postanowiłem spróbować sił z Ogads. Dlaczego OG a nie np cpalead ? J akoś tak te OG zawsze gdzieś się pojawiało, dlatego chce spróbować tutaj. W końcu udało mi się dostać u nich konto ... po wielu próbach oraz mam pewną wizję tego co chciałbym zrobić. Cel tego dziennika to motywacja i jakieś takie podzielenie się z Wami jak idzie. Z kumplami w pracy o takich rzeczach nie gadam Cel : $0.83/50$ Jak będę zarabiał Na stronce, typowo pod hacki (narazie, później też myślęo aplikacjach ), budowana przez mój własny automat . aktualnie mam już bazę 200 postów badam SEO. Będę również bacznie skupiał się na SEO obserwował jak zachowują się frazy po danych działaniach itp. Plan na ten tydzien, upload, rozbudowa z Instagramem oraz tweeterem oraz pinteresetem oraz thumbrlem. Kilka fraz prezentuje się jak poniżej, mam zamiar też skorzystać z jakiegoś poradnika SEO bo na pewno można to pchnąć o kilka oczek wyżej . Pozdrawiam, RE: Próbujemy z OGADS - xmaniek6 - 18-02-2019 15:07 50$ zdobędziesz szybciej niż ci się wydaje Powodzenia W czym miałeś problem w założeniu u nich konta ? Przecież to banalne (w tym akceptacja od admina) RE: Próbujemy z OGADS - adamcio99922 - 18-02-2019 17:36 Jak będziesz miał szczęście to przyjdzie jeden typ i potwierdzi kartę i hajs sam Ci spadnie w momencie 2 RE: Próbujemy z OGADS - sprzetok - 26-02-2019 21:43 Maly update, niestety moja wizja nie do końca sie sprawdziła.Automat ktory pisałem 3 dni po 10 godzin działa ale. Serwis z grami prawie 1000 postów, powoli wejścia w OG sie robią około 10-20 dziennie, zobaczymy jak to łyknie. Inne strony pod granny apke Aktualnie podsumowanie , braki w seo itp, obserwuje jak to idzie. Ten rok jest dla "mnie rokiem" dla nauki w ogads. Buduje dalej imperium + nauka w seo to cel na kolejny okres. BR, RE: Próbujemy z OGADS - sprzetok - 08-03-2019 13:56 Hejka kolejny update. Niestety postanowilem wszystko przebudować. Siedziałem czytałem analizowałem strony, wpadła mi w oko jedna nizsza z gier, strona zrobiona zgodnie z SEO. Postanowilem przebudować swoją stronę na podobny styl. Dodatkowo postawiłem jedno niszowa stronę pod hacki dla volumenu 20 k miesięcznie. Zarobki nie takie miały być, ale realizuje kolejne pomysły zobaczymy. RE: Próbujemy z OGADS - azontoo - 09-03-2019 20:04 Trzymam kciuki i obserwuje, jestem na podobnym etapie Powodzenia! RE: Próbujemy z OGADS - EfectiveWork - 09-03-2019 20:53 Będę obserwował ! Oby nie zabrakło motywacji ! RE: Próbujemy z OGADS - kozik - 10-03-2019 07:25 Też planuje się za to zabrać, ale nie do końca wiadomo jak z tym seo ;-) Będę wpadać. Powodzonka RE: Próbujemy z OGADS - Agik - 12-03-2019 14:47 Daj znać jak idzie. Powodzenia RE: Próbujemy z OGADS - grzecho123 - 12-03-2019 18:55 Powodzenia |