![]() |
Czysta spekulacja czyli Mam 1mln zl :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Własna Firma (/Forum-Wlasna-Firma-447) +--- Dział: Pomysły na biznes (/Forum-Pomysly-na-biznes-444) +--- Wątek: Czysta spekulacja czyli Mam 1mln zl :) (/Temat-Czysta-spekulacja-czyli-Mam-1mln-zl-156035) |
Czysta spekulacja czyli Mam 1mln zl :) - daro555 - 24-04-2018 23:12 Witam forumowiczow Czysta spekulacja v1.0 ![]() Temat pt.Mam 1000000zl Co robisz? W co inwestujesz? Plany ![]() Zaczynajac temat 1mln przeznaczam w calosci na zakup x szt antyminer s9+osprzet Przenosze sie na Syberie Za rok czasu mam 2mln $ + 1mln zl zwrotu inwestycji ![]() Zakladajac brak krachu na gieldach BTC ![]() Zapraszam do tematu Zbieram rep ![]() RE: Czysta spekulacja czyli Mam 1mln zl :) - rachman - 25-04-2018 00:30 Milion? Za połowę kupuję mieszkanie, auto, reszta na życie i jakiś biznesik mały. Resztę rzucam na kupę leję na to i podpalam. Po miesiącu żyję za mamonę która wpada za to ze głupi ludzie to oglądają i gul im skacze z niedowierzania że istnieją ludzie dla których kasa nie jest bogiem ![]() RE: Czysta spekulacja czyli Mam 1mln zl :) - sheko12 - 25-04-2018 07:09 Czasami się zastanawiam, dlaczego pieniądze nie są tak łatwe do nabycia, że miliona nie każdy wygra w totka czy łatwo sobie na to zapracuje ![]() Gdyby człowiek dostał nawet 10 koła, zaraz by to rozwalił, kupił za to fure i komóre, a przy 1mln narobił sobie długów, a tak to ucząc sie zarabiac pieniądze, człowiek też się uczy zarządzać nimi i odpowiedzialnie wydawać ![]() RE: Czysta spekulacja czyli Mam 1mln zl :) - dazy19 - 25-04-2018 09:09 Dobre działanie na znalezienie pomyslu na biznes ![]() ![]() ![]() RE: Czysta spekulacja czyli Mam 1mln zl :) - TheKing - 25-04-2018 09:54 Cytat:Zakladajac brak krachu na gieldach BTC ![]() Ja podobnie jak rachman, kupiłbym mieszkanie, albo mały domek i resztę w jakiś mały biznes, który niekonicznie zwróci mi się w milionach, ale miałbym z niego jakąś średnią krajową. No i jakieś kursy, szkolenia. Zostałoby pewnie z tego miliona jeszcze sporo kasy, więc może kolejne biznesy(mniej pewne). RE: Czysta spekulacja czyli Mam 1mln zl :) - patttson - 25-04-2018 09:59 Odwdzięczył się za wszystko rodzicom, zakupił mieszkanie, auto, a połowę z reszty odłozył i zainwestował w biznesy ![]() RE: Czysta spekulacja czyli Mam 1mln zl :) - PremAccHack - 25-04-2018 10:16 Kupiłbym 3x kawalerkę i wynająłbym ![]() RE: Czysta spekulacja czyli Mam 1mln zl :) - twardy - 25-04-2018 10:18 Wykupuje forum zarabiam.com i sciagam bana z Helixa. RE: Czysta spekulacja czyli Mam 1mln zl :) - Captain - 25-04-2018 18:00 Do OPa - Czemu na Syberię? RE: Czysta spekulacja czyli Mam 1mln zl :) - danoneksss - 25-04-2018 19:48 Przewiduję, że ze względu na temperaturę. Na Syberii nie byłoby problemu z dodatkowym chłodzeniem koparek ![]() |