[Szukam] Program partnerski z grami z procentem za poleconego. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: [Szukam] Program partnerski z grami z procentem za poleconego. (/Temat-Szukam-Program-partnerski-z-grami-z-procentem-za-poleconego-151114) Strony: 1 2 |
[Szukam] Program partnerski z grami z procentem za poleconego. - Makaronik - 26-09-2017 14:42 Tak jak w temacie. Szukam programu partnerskiego z grami który umożliwia reklamowanie go i otrzymywanie procentu zysku z zarobków poleconego. Bóg zapłać! RE: [Szukam] Program partnerski z grami z procentem za poleconego. - rachman - 26-09-2017 15:09 G2A Goldmine znasz? Czysty: https://www.g2a.com/goldmine Reflink (dzięki): https://www.g2a.com/goldmine/join/us/B2AZPVFX5 RE: [Szukam] Program partnerski z grami z procentem za poleconego. - Makaronik - 26-09-2017 15:28 Tak znam lecz chodzi jednak o coś innego. Reklamowanie gier w postaci ofert cps, cpl coś w stylu funhub. Nie wiem czy przypadkiem funhub nie ma takiej możliwości ale wydaje mi się ze nie. RE: [Szukam] Program partnerski z grami z procentem za poleconego. - mysc - 26-09-2017 21:02 Z tego co wiem, w tej chwili żaden serwis z grami nie ma systemu poleconych Dwa główne serwisy w Polsce to linktogame i funhub, oba nie mają takiego systemu. Być może jacyś mniejsi pośrednicy mają.. ale też nie sądzę, bo musieliby zdecydowanie obniżać stawki względem konkurencji. Jeśli powstanie jakiś wart uwagi serwis z systemem poleconych, na pewno jego logo będzie widoczne tutaj RE: [Szukam] Program partnerski z grami z procentem za poleconego. - prelude - 26-09-2017 21:18 linktogame to ma (% od zarobków poleconego) RE: [Szukam] Program partnerski z grami z procentem za poleconego. - mysc - 26-09-2017 21:39 Skrypt ma taką opcję, ale jest ustawiony na 0% od kiedy pamiętam Chyba, że o czymś nie wiem i straciłem sporo $$ ? RE: [Szukam] Program partnerski z grami z procentem za poleconego. - prelude - 26-09-2017 21:44 a fakt, zwracam honor, na szybko rzuciłem okiem RE: [Szukam] Program partnerski z grami z procentem za poleconego. - DGHubert - 26-09-2017 22:37 Ja zapraszam do g2a i mojego poradnika z ciekawym sposobem. G2A ma system poleconych (2 poziomy: 60% i 40%) Poradnik w sygnaturce (baner poniżej ↓↓) lub w strefie wtajemniczonych RE: [Szukam] Program partnerski z grami z procentem za poleconego. - radek0389 - 27-09-2017 01:16 (26-09-2017 22:37)DGHubert napisał(a): Ja zapraszam do g2a i mojego poradnika z ciekawym sposobem. G2A ma system poleconych (2 poziomy: 60% i 40%) Cytat:Tak znam lecz chodzi jednak o coś innego. Reklamowanie gier w postaci ofert cps, cpl coś w stylu funhub.G2A już mu polecił ktoś inny i odpisał, że nie o taki serwis chodzi, więc po co ten spam? RE: [Szukam] Program partnerski z grami z procentem za poleconego. - Makaronik - 27-09-2017 17:12 Jednak Hubert polecił fajny sposób. Skorzystam z niego. |