Biznes oparty na konopiach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Biznes oparty na konopiach (/Temat-Biznes-oparty-na-konopiach-150926) Strony: 1 2 |
Biznes oparty na konopiach - snoopcane - 19-09-2017 10:34 ??Zapraszam Ciebie do lepszego świata i współpracy w niesamowitym projekcie... Bez względu na miejsce zamieszkania i narodowość możesz ZARABIAĆ ze mną... ☘️Rozpoczyna się nowa era w profilaktyce i medycynie. KONOPIE ZREWOLUCJONIZUJĄ RYNEK ZDROWIA. ☘️Podejmując współpracę z nami możesz nie tylko mieć lepsze zdrowie ale też uzyskać niezależność finansową. ☘️Firma jest w trakcie przygotowań (prelunch). Ma zgodę 27 państw Unijnych. Oficjalne otwarcie nastąpi na przełomie październik/listopad więc mamy niesamowitą szansę na stworzenie poważnego, międzynarodowego biznesu w oparciu o produkty jakich nie ma żadna firma. ?♂️Centrum logistyczne na Europę planowane jest w Warszawie. Strona internetowa na początek będzie w kilku językach: angielski, niemiecki, polski, słowacki, czeski, włoski. ?♂️Szacuje się, że sprzedaż produktów z konopi/marihuany w najbliższych latach przekroczy łączną sprzedaż w branży piwnej, winiarskiej i napojów spirytusowych. TY MOŻESZ MIEĆ W TYM RYNKU UDZIAŁ !!! ?Jak to się stało, że jesteśmy na początku i jakie mamy możliwości zarabiania dowiesz się kontaktując się ze mną. RE: Biznes oparty na konopiach - twardy - 19-09-2017 10:44 Matka wie, ze wstrzykujesz marihuanen? RE: Biznes oparty na konopiach - snoopcane - 19-09-2017 10:47 Wie, wie. Sama działa razem ze mną w tej firmie Jeśli interesujesz się marketingiem, odnajdziesz się tutaj . Produkty oparte są na konopiach lecz pozbawione THC , który odpowiada za "high" Pozdro RE: Biznes oparty na konopiach - Makabrycy - 19-09-2017 11:49 jakies info ? RE: Biznes oparty na konopiach - zwsdz100 - 19-09-2017 11:58 Poproszę o info RE: Biznes oparty na konopiach - fusek - 19-09-2017 12:06 Ja tez chce info! Marijuana leczy mozgi chore! RE: Biznes oparty na konopiach - Fricooo - 19-09-2017 12:07 Podbijaj na priv RE: Biznes oparty na konopiach - snoopcane - 19-09-2017 12:33 wszystkim zainteresowanym odpisałem na priv Polecam się zainteresować zanim firma wejdzie na Polski rynek, koniec prohibicji konopii z dnia na dzień jest co raz bliżej, ludzie zaczynają się interesować produktami konopnymi . Jestem przekonany, że to będzie wielkie boom dla ludzi w Polsce RE: Biznes oparty na konopiach - star4x5 - 19-09-2017 12:41 Poproszę o info na PW . A olej konopny wyleczył nie jednego raka. Szkoda że Jarka nie przekonają do upraw w Polsce. RE: Biznes oparty na konopiach - Miluus - 19-09-2017 12:53 Poproszę informacje na PW Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka |