![]() |
Po leadach do celu - dziennik 18latka - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Po leadach do celu - dziennik 18latka (/Temat-Po-leadach-do-celu-dziennik-18latka-150513) Strony: 1 2 |
Po leadach do celu - dziennik 18latka - Bajgel - 02-09-2017 01:13 Po leadach do celu - dziennik 18latka Siemanko forumowicze!
![]() ![]() Może wypadało by się przedstawić ? A więc jestem Mateusz, mam 18 lat i mieszkam w Rybniku (śląsk). Na forum mogliście mnie kojarzyć pod inną nazwą ale tego już nie zdradzę to konto te miałem założone w październiku ale postanowiłem je porzucić ze względów prywatnych. Ogólnie interesuję się technologią, sportem, oraz muzyką (w większości rap). Chodzę aktualnie do 3 klasy technikum na profilu handlowym. Zarabianiem w sieci interesuję się już ponad rok bo dokładnie od połowy lipca 2016. Od tamtej pory działałem można powiedzieć że tylko na SUB SMS i udało mi się nawet ładne pieniążki uzbierać. Od sierpnia 2016 do momentu obecnego udało mi się zarobić ok. 4000zł - wiem niektórzy powiedzą co ta za pieniądze... ale dla mnie jako nastolatka, ucznia jest to bardzo dużo ze względu że nie jestem jakimś chłopczykiem z bogatymi rodzicami ![]() ![]() ![]() ![]() Tak jak mówiłem wcześniej że skupiam się na przeważnie na SUB SMS ale zobaczycie sami jak to wygląda u mnie ![]() Serwisy, metody na jakich zarabiam: -eforsa (tutaj najwięcej udało mi się zarobić) -Leadmore - już nie zarabiam prawie od początku roku (pierwszy mój serwis sms - pierwsze 400zł) -FireSub -LeadNow -MyLead -G2A Goldmine (ciasteczka) -Strona www z transmisjami sportowymi -Opuszczony ostatnio instagram - 100 followersów - planuje reaktywacje -Fanpage memowy 20k osób - sprzedałem osobiście gościowi za 800zł ![]() ![]() To chyba wszystkie metody mojego zarobku ![]() ![]() Przedstawię Wam teraz małe zestawienie za miesiąc sierpień z moich zarobków ![]()
-MyLead - 31zł (SMS CHAT, IVR) -eforsa - 597,20zł (w 3 dni prawie 500zł, niestety eforsa już zabroniła mojej niszy ![]() -FireSub - 81,50zł -G2A Goldmine - 8€ -LeadNow - 6zł =715,7 + 8€*4,25 (stan na dzień 1.09) =749,7zł - kwota jaką zarobiłem w sierpniu ![]() Myślę że we wrześniu już nie będzie tak kolorowo - szkoła, brak niszy z której zarobiłem na eforsie ładną sumkę (ale postaram się ją trochę zmienić i może się coś uda ![]() Plany na jutro (dziś): -Reaktywować instagrama - min. 200 followersów -Poprawić złotą niszę z eforsy -hm... zobaczymy ![]() Najważniejsze... CEL: uzyskać dochód min. 500+/mc może być ciężko ale trzeba walczyć ![]() Jeżeli ktoś to będzie w ogóle czytał to bardzo się cieszę, postaram się systematycznie tutaj coś dodawać ale nie obiecuję że codziennie ![]() ![]() +do każdego postu wrzucana będzie jakaś przyśpiewka ![]() ps. tak troszkę o $$$ ![]() RE: Po leadach do celu - dziennik 18latka - Mikey - 02-09-2017 03:29 Cześć, odezwij się do mnie na GG lub PW i razem z FireSub.pl postaramy się, abyś mógł zwiększyć cel o jedno zero. ![]() Poza tym, powodzenia i wytrwałości! RE: Po leadach do celu - dziennik 18latka - mahuzz - 02-09-2017 06:58 Powodzenia! Wiek podobny, a Rybnik blisko, tym bardziej trzymam kciuki! RE: Po leadach do celu - dziennik 18latka - Hopekk94 - 02-09-2017 08:00 Jezu otacza mnie rybnik xd w Holandii pracuje z ludzmi z Twoich okolic RE: Po leadach do celu - dziennik 18latka - Fr0shArczi - 02-09-2017 08:23 Powodzenia kolego ![]() RE: Po leadach do celu - dziennik 18latka - .::Nicko::. - 02-09-2017 09:16 Powodzenia! RE: Po leadach do celu - dziennik 18latka - radmatuszewski - 02-09-2017 10:30 Powodzenia! RE: Po leadach do celu - dziennik 18latka - Wojtek574 - 02-09-2017 10:45 Wszystko spoko i fajnir no ale mogłeś dać lepszą nutę xD RE: Po leadach do celu - dziennik 18latka - Bajgel - 02-09-2017 11:22 Dziękuje wszystkim za miłe słowa i jak na pierwszy dzień dużą liczbę zapytań! ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Po leadach do celu - dziennik 18latka - Baelish - 02-09-2017 13:15 Powodzenia, będę obserwował regularnie. Jako laik polecam tego pana ---> udzielił mi odpowiedzi na wiele pytań. Wiedzę ma, to widać nawet po zarobkach ![]() |