![]() |
Początek przygody z Opcjami Binarnymi i inne formy zarobku - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Początek przygody z Opcjami Binarnymi i inne formy zarobku (/Temat-Poczatek-przygody-z-Opcjami-Binarnymi-i-inne-formy-zarobku-150455) |
Początek przygody z Opcjami Binarnymi i inne formy zarobku - mpn - 30-08-2017 20:07 Witajcie, jak mnie pamięć nie myli jest to mój drugi dziennik na forum, pierwszy okazał się niewypałem powodem było moje lenistwo. Tym razem postaram się żeby było inaczej. Zarabiał będę a przynajmniej próbował na opcjach binarnych oraz w planach mam coś związanego z PPI. Moje doświadczenie z opcjami binarnymi jest prawie zerowe gram sobie od kliku dni trochę wygrałem trochę przegrałem ![]() Aktualny stan konta to: 19.69$ ![]() Mój najbliższy cel to z tego co mam zrobić 50$. Dziennik w miarę możliwości będę aktualizował codziennie. RE: Początek przygody z Opcjami Binarnymi i inne formy zarobku - wsite - 30-08-2017 21:44 Będę obserwował ![]() ![]() RE: Początek przygody z Opcjami Binarnymi i inne formy zarobku - Zaperr44 - 30-08-2017 22:42 Masz jakąś strategie? Czy grasz tak na odwal i czujkę? RE: Początek przygody z Opcjami Binarnymi i inne formy zarobku - mpn - 30-08-2017 23:01 (30-08-2017 22:42)Zaperr44 napisał(a): Masz jakąś strategie? Czy grasz tak na odwal i czujkę? Jak na razie najbardziej spodobała mi się strategia Inside Bar (60 sekund) i staram się nią grać choć nie zawsze mi to wychodzi bo jestem dość impulsywny i często gram na czuja.. Staram się to wyeliminować bo inaczej daleko nie zajdę. Oczywiście cały nabywam nową wiedzę na temat rożnych strategii, psychologi itp. Aktualny stan konta: ![]() Pooowolutku do przodu ![]() RE: Początek przygody z Opcjami Binarnymi i inne formy zarobku - Zaperr44 - 31-08-2017 11:24 (30-08-2017 23:01)mpn napisał(a):(30-08-2017 22:42)Zaperr44 napisał(a): Masz jakąś strategie? Czy grasz tak na odwal i czujkę? Ja gram na M5 przy użyciu wskaźnika średniej kroczącej i jak na razie dobrze mi idzie ![]() ![]() RE: Początek przygody z Opcjami Binarnymi i inne formy zarobku - mpn - 01-09-2017 05:34 31.08.2017 Zacznę od tego co działo się w czwartek choć nie ma się czym chwalić. W pewnym momencie stan mojego konta wynosił coś koło 8$.. a to tylko i wyłącznie z mojej winy, tego dnia za bardzo na luzie podszedłem do tematu mówiąc sobie a co mi tam najwyżej przegram. Niżej macie moją super serie ![]() ![]() 01.09.2017 Dzisiaj sprawa wygląda zgoła inaczej. Obudziłem się jakoś 1.5h temu, po chwili naszła mnie myśl co ja odwalam dopiero co dziennik założyłem a już prawie cała kasa przegrana, postanowiłem że muszę wziąć się w garść. Jak postanowiłem tak zrobiłem wstałem odpaliłem komputer i zacząłem grać z takimi oto efektami: ![]() Stan konta: $24.02 Na ten moment to już wszystko, z racji że dzisiaj ostatni dzień wakacji nie wiem czy jeszcze później będę grał jeśli tak będzie aktualizacja a teraz idę spać ![]() (31-08-2017 11:24)Zaperr44 napisał(a):(30-08-2017 23:01)mpn napisał(a):(30-08-2017 22:42)Zaperr44 napisał(a): Masz jakąś strategie? Czy grasz tak na odwal i czujkę? Muszę sprawdzić tę taktykę w takim razie, może i mnie się spodoba. Też mam taką nadzieje ![]() RE: Początek przygody z Opcjami Binarnymi i inne formy zarobku - wrzochal11 - 01-09-2017 10:29 Ciekawie zapowiada się ten dziennik. Tak jak już ktoś wyżej wspomniał, w końcu trochę inna tematyka, niż to zwykle w przypadku tutejszych dzienników bywa. Z tego co kiedyś przyglądałem się tematowi opcji binarnych, to skoro statystycznie większość przegrywa - bo to czysta matematyka, to nie można liczyć tutaj na szczęście, bo prawdopodobieństwo że wygramy jest mniejsze niż prawdopodobieństwo przegranej. Czyli trzeba postawić w pierwszej kolejności na wiedzę, dużo wiedzy. Bo tylko ona może zwiększyć szansę na wygranie ![]() Powodzenia życzę! RE: Początek przygody z Opcjami Binarnymi i inne formy zarobku - Zaperr44 - 01-09-2017 13:43 Akurat wczoraj dobrze było grać na parę USD/RUB ugrałem ponad 200$ niby konto demo ale satysfakcja jest ![]() RE: Początek przygody z Opcjami Binarnymi i inne formy zarobku - mpn - 01-09-2017 17:24 (01-09-2017 10:29)wrzochal11 napisał(a): Ciekawie zapowiada się ten dziennik. Tak jak już ktoś wyżej wspomniał, w końcu trochę inna tematyka, niż to zwykle w przypadku tutejszych dzienników bywa. Masz racje potrzeba bardzo dużo wiedzy, ze szczęściem to różnie bywa ale dobrze jest jak jest po naszej stronie ![]() (01-09-2017 13:43)Zaperr44 napisał(a): Akurat wczoraj dobrze było grać na parę USD/RUB ugrałem ponad 200$ niby konto demo ale satysfakcja jest Jeśli chodzi i pary to u mnie rożnie skacze z jednej na drugą, pewnie nie jest to dobra taktyka ale wszystko z czasem. Mimo że demo to ładny wynik, gratki ![]() Aktualizacja zarobków Jako że pogoda dzisiaj nie dopisuje to miałem trochę czasu żeby pograć. Szczerze jestem mile zaskoczony tym co udało mi się zrobić gdyż aktualny stan konta to 45$ zostało jeszcze kilka godzin wiec może uda się dobić do 50$ co byłoby równoznaczne z osiągnięciem pierwszego celu ![]() ![]() EDIT: Jednak nici z 50$ zagrałem sobie opcje za "Piątaka" i niestety się nie udało. Dzisiaj już sobie odpuszczę i tak jestem zadowolony. RE: Początek przygody z Opcjami Binarnymi i inne formy zarobku - mpn - 02-09-2017 10:27 To czas na aktualizacje. Myślałem że w weekend wszystkie opcje będą zamknięte, na szczęście zostały jakieś opcje z kryptowalutami. Pograłem trochę po północy ale bez większych efektów, postanowiłem że spróbuje rano. Wstałem o 5 i patrzę a tam fajny stabilny rynek więc zabrałem się do pracy. Koniec końców stan mojego konta wynosi 200$!!! Także cel wykonany a nawet dwa kolejne. Nie spodziewałem się takiego obrotu sprawy. Pierwszy raz w życiu zagrałem za 100$ na realnym koncie a do tego wygrałem ![]() Ale miałem też gorsze momenty, po uzbieraniu koło 170$ przegrałem dwie opcje po ok. 30$ potem się odbiłem i tak chyba dwa razy. Niżej macie kilka moich zagrań w tym te największe ![]() ![]() |