Gdzie za darmo wypozycjonować swoją stronę www - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Pozycjonowanie (/Forum-Pozycjonowanie-398) +--- Dział: Pozycjonowanie i Optymalizacja (/Forum-Pozycjonowanie-i-Optymalizacja-341) +--- Wątek: Gdzie za darmo wypozycjonować swoją stronę www (/Temat-Gdzie-za-darmo-wypozycjonowac-swoja-strone-www-150294) Strony: 1 2 |
Gdzie za darmo wypozycjonować swoją stronę www - helix - 25-08-2017 01:33 Gdzie za darmo wypozycjonować swoją stronę http://www.Proszę o pomoc RE: Gdzie za darmo wypozycjonować swoją stronę www - makecash - 25-08-2017 03:02 Oj panie... Zacznij od przeczytania co to jest pozycjonowanie i z czym to sie je. Widzac co chwile Twoj nowy temat polecam znalezc dobra firme, ktora swiadczy uslugi pozycjonerskie bo serio to nie jest latwe a twierdze,ze Ty wlasnie jestes zielony. RE: Gdzie za darmo wypozycjonować swoją stronę www - radek0389 - 25-08-2017 10:32 (25-08-2017 01:33)helix napisał(a): Gdzie za darmo wypozycjonować swoją stronę http://www.Proszę o pomoc A ten widzę dalej to samo. Kolejny debilo-wątek, że ci się to nie znudzi.. Aż dam ci reputka, za taką nieustępliwość i zaangażowanie w kreowaniu sobą głupka. A tak btw, to za darmo można pozycjonować i w google i w bing, więc do dzieła. RE: Gdzie za darmo wypozycjonować swoją stronę www - kniew - 25-08-2017 15:44 helix jesteś najlepszy RE: Gdzie za darmo wypozycjonować swoją stronę www - rachman - 25-08-2017 17:12 Gdzie za darmo wypozycjonować... Wszędzie możesz za darmo. Jak kolega wyżej napisał i google i bing i ze znaczących wyszukiwarek żadna inna nie pobiera za to opłat Jeśli chodzi ci jednak o to gdzie za darmo ktoś ci wypozycjonuje stronę to trzeba by stworzyć dział "marzenia i życzenia" Jest parę stron gdzie uzyskasz za free trochę linków lub inne usługi ale jak o to ci chodzi to napisz że to cię interesuje może ktoś coś podrzuci bo na swoje pytanie już 100% odpowiedź uzyskałeś. RE: Gdzie za darmo wypozycjonować swoją stronę www - Dan14NR - 26-08-2017 09:48 Ahahahahah... Kurna - spojrzałem tylko na nazwę temat i wiedziałem kto jest jego autorem. Za darmo kolego to możesz sobie najwyżej postawić gówno-bloga na jakiejś z tych Twoich domen z Omanu czy innego zadupia i liczyć na szczęście. Z darmowych sposobów polegam modlitwę. Biorąc pod uwagę WSZYSTKIE tematy z udziałem Helixa jakie z nudów ostatnio czytałem - niech on się za to nawet nie zabiera... Ja się uczę ciągle od ponad miesiąca i strona na dość ciężką frazę nie chce mi wejść w top 100 (na inny keyword wbiło) i dalej w sumie jestem ciemną masą w tym temacie. Koleś po prostu prosi o darmowe wykonanie usług, które kosztują u każdego ładną kasę. Istnieje tez opcja, że helixowi się wydaje, że wejdzie na magiczną stronę www i wpisze swój adres strony, a ona magicznie zacznie się pozycjonować automatem xd Rada z dobrą firmą też chyba nie trafiona - helix miał problem, żeby za niszę lub dobry poradnik zapłacić więcej, niż 30zł... a hostingi i domeny dalej darmowe i śmieciowe stawia. RE: Gdzie za darmo wypozycjonować swoją stronę www - helix - 26-08-2017 13:41 Piszę drugi post w sprawie pozycjonowania strony w google za darmo bo nie dostałem od nikogo odpowiedzi i jestem zielony to fakt bo wujek google mnie gryzie. RE: Gdzie za darmo wypozycjonować swoją stronę www - Czaq - 27-08-2017 17:15 helix mam wrażenie, że jesteś świadkiem przemocy fizycznej? Co do tematu to zacznij czytać artykuły o pozycjonowaniu i dopiero wtedy zadawaj takie pytania. RE: Gdzie za darmo wypozycjonować swoją stronę www - krzysiekmat - 29-08-2017 18:54 Dołączył: Oct 2015 I takie pytania chyba tylko po to aby stopka była widoczna RE: Gdzie za darmo wypozycjonować swoją stronę www - Hoolig4n - 30-08-2017 02:28 Musi być w tym jakiś szwindel, bo na forum od 2 lat a tutaj przykłady kilku wątków zakładanych przez helixa: "Gdzie tanio wypozycjonować darmową stronę zrobioną?" "Jaki darmowy hosting pod sub-sms i stronę www ?" "Zlecę komuś wykonanie niszy pod sub sms" i mój ulubiony... "Przyjmę konto za darmo vpn i konto fb" |