![]() |
Dziennik (nie)Profesjonalisty - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik (nie)Profesjonalisty (/Temat-Dziennik-nie-Profesjonalisty-150113) Strony: 1 2 |
Dziennik (nie)Profesjonalisty - Micosh - 18-08-2017 10:14 Dziennik (nie)Profesjonalisty Mam na imię Mateusz i witam większą część forum! Na wstępnie chciałbym zaznaczyć, że raczej w tym dzienniku nie zobaczycie internetowych kokosów, ani żadnych kokosów w sumie też. ![]() Jakby to dziwnie nie zabrzmiało i z nadzieją (że nikt nie wygoni mnie z moim pomysłem do notatnika) w większej części tworzę ten dziennik dla siebie. Pomysłów mam wiele, ale - jak to się mówi - zapałem nie grzeszę, więc mam nadzieję na rozpęd swojego samozaparcia razem z kolejnymi dniami z tym dziennikiem. Co tu będzie? - Ktoś spyta, albo w sumie nikt nie spyta. Trochę PPI, trochę skracaczy, TextBookers dla wyładowania nadmiaru siły w palcach ![]() Mój cel? - Mam nadzieję (bardzo małą) na osiągnięcie do ok. 100-150zł dniówki. Jak to wyjdzie - sam nie wiem, ale nie mam nic do stracenia ![]() Zacznijmy tak informatycznie ![]() Dzień 0: Dnióweczka: 0 / 150zł /Edit: Jakby kogoś interesowało: TextBookers - 11,61zł; ocena: 5,80 / 6,00 Adf.ly - 0,11zł; kliki: 19 /Edit 2: Całkowicie zapomniałem wspomnieć o glanc pomada legit planie na Sub / Premium SMS, który mam zamiar wprowadzić w życie pewnie pod koniec następnego tygodnia. RE: Dziennik (nie)Profesjonalisty - Wojtek574 - 18-08-2017 10:16 Powodzenia ![]() RE: Dziennik (nie)Profesjonalisty - wrzochal11 - 18-08-2017 10:19 Te "kokosy", to pojęcie względne ![]() Jeden zarobi 5zł / dzień i mówi, że to dużo.. Drugi 200zł / dzień i mu mało ![]() Powodzenia życzę! RE: Dziennik (nie)Profesjonalisty - Micosh - 18-08-2017 10:30 Dzięki wielkie @[Wojtek574]. Postaram się! @[wrzochal11] no wiadomo, ale niestety często im więcej się ma, tym więcej się wydaje. I też dziękuję ![]() /Edit: Coś mnie dzisiaj literówki męczą ![]() RE: Dziennik (nie)Profesjonalisty - wrzochal11 - 18-08-2017 10:34 Stąd pewnie wzięło się to powiedzenie, że nie ważne ile się zarabia, ważne ile się z tego wydaje ![]() RE: Dziennik (nie)Profesjonalisty - Micosh - 18-08-2017 10:54 Dzisiaj raczej zbytnio nic nie wpadnie, bo nie mam nawet chwili wolnej. Najpierw rozmowa o pracę - już za chwilę ![]() Potem praca nad dużym projektem, który możliwe, że będzie podstawą mojej dniówki ![]() A weekend, jak to weekend - TextBookers odwiedzę, może coś z Adfly wpadnie i tyle. Jakbym się nie pojawił w weekend, to w poniedziałek będzie wielki update ![]() /Edit: Żeby nie dublować postów piszę tutaj. Trochę słabo dzisiaj wyszło, liczyłem na jakąś żaróweczkę nad głową. Na TextBookers napisane trzy teksty pewnie do wieczora napiszę jeszcze ze trzy i zamknę kartę TextBookers w przeglądarce ![]() Kasa oczywiście wpadnie z tych tekstów na dniach więc dzisiaj chyba mogę już podsumować smutnym, aczkolwiek motywującym: Dzień 0: Dnióweczka: 0 / 150zł RE: Dziennik (nie)Profesjonalisty - Micosh - 21-08-2017 18:43 Dzisiaj, tj. 21-08-2017 Dzień 1: Dnióweczka: 1,61 / 150zł Na razie marnie to widzę ![]() Na Textbookers wisi 6 tekstów, może się coś ruszy bo dostałem się do opisów do katalogów i opisów produktów. Powoli startuje Premium/SUB, ale na tę chwilę konwersja 0.00%. To jeszcze nie dzisiaj i nie jutro, ale jestem dobrej myśli ![]() RE: Dziennik (nie)Profesjonalisty - paweuq - 21-08-2017 19:36 Siema A ja Ci proponuje jeszcze ClixSense ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Dziennik (nie)Profesjonalisty - Micosh - 22-08-2017 09:51 @[paweuq] na Clixsense robiłem, aż do tego "odświeżenia" serwisu. Od tamtej pory tam nie wchodziłem, więc nie mam jak zarejestrować się z refa ![]() Tak czy owak dzięki za propozycję, może wrócę do zaufanego CS. Co do spraw statystycznych Dzień 3: Dnióweczka: 6,20 / 150zł Coś się zaczyna bujać ![]() RE: Dziennik (nie)Profesjonalisty - Lubiepieniążki - 22-08-2017 16:15 Jeśli chodzi o skracanie to bierzesz ruch z YT czy spam ? Jaki masz sposób ![]() |