![]() |
Sex Telefon - gdzie najlepiej podnająć linię? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Sex Telefon - gdzie najlepiej podnająć linię? (/Temat-Sex-Telefon-gdzie-najlepiej-podnajac-linie-148268) Strony: 1 2 |
Sex Telefon - gdzie najlepiej podnająć linię? - johnnyfav - 14-06-2017 21:04 Witam, Od pewnego czasu zarabiam sobie na programach partnerskich, chcę również założyć i promować tzw. sex telefon. Rzecz w tym, że nie wiem, jak to promować, rozważam kilka opcji podnajęcia numeru, ale nie mam pomysłu, jak posadzić dziewczynę do rozmów z klientami, jak ją wyszkolić etc. Ktoś mi podpowiedział, że można wynająć stanowisko w call center - ktoś próbował? Kogoś polecacie? A może ktoś sam się poleca? Z góry dziękuję za pomoc. RE: Sex Telefon - gdzie najlepiej podnająć linię? - szykiryki - 14-06-2017 21:22 Co to znaczy wyszkolić dziewczynę do call center? ![]() Masz przeciez gotowe rozwiązania dedykowane do tego typu rozmów (czy to erotycznych czy ezoterycznych), jak zadzwonisz to laska zaczyna Ci sapać do telefonu bez uprzedzenia ![]() Nazywa się to IVR i ma to w swojej ofercie kilku dostawców sub, m.in Firesub, Eforsa, MyLead itp. RE: Sex Telefon - gdzie najlepiej podnająć linię? - fejQ - 14-06-2017 21:26 Rzecz w tym że jemu chyba chodzi o to by dzialac na własną rękę bez pośredników typu właśnie firesub, mylead czy eforsa RE: Sex Telefon - gdzie najlepiej podnająć linię? - rachman - 14-06-2017 21:29 Cytat:jak zadzwonisz to laska zaczyna Ci sapać do telefonu bez uprzedzenia ![]() ![]() RE: Sex Telefon - gdzie najlepiej podnająć linię? - szykiryki - 14-06-2017 21:35 @[rachman], no coż taka prawda ![]() ![]() @[fejQ], Jak chce działać na własna reke to DG i jazda, chociaz podejrzewam, ze On nie chce działać na własną rekę, bo to wiąże sie ze standardowymi kosztami działalnosci gospodarczej. Jeśli nie ma sprawdzonej niszy, lepiej zacząć typowy najem i skorzystać z gotowym rozwiązań IVR. A skoro @[johnnyfav] pisze, ze nie wie nawet jak promować takie usługi, to zakładanie własnej linii nie ma raczej większego sensu w tej chwili, normalnie wpadają z IVR leady nawet za 70-90 zł, ale jeśli ma się pożądane źródło ruchu. RE: Sex Telefon - gdzie najlepiej podnająć linię? - rachman - 14-06-2017 21:40 Cytat:niby miała być ezoteryka i wróżbyŁoł serio? No to już mniej śmieszne. Można stracić klientki ![]() ![]() Nawet jak chce na własną rękę to lepiej by spróbował za free popróbować w IVR skoro nie ma pojęcia zielonego o branży... z tym się zgadzam. Założy firmę i będzie zarabiać tyle że ledwo opłaty zrobi na początku. RE: Sex Telefon - gdzie najlepiej podnająć linię? - fejQ - 14-06-2017 21:43 Kiedyś zadzwoniłem na sex tel w FS by sobie dobić do wypłaty i się nie odzywalem. Z początku "konsultantka" zaczęła mówić "haloo jesteś tam tygrysku?" Gdy się nie odzywalem to dodała "z resztą możesz się nie odbywać to i tak twoja kasa" i potem zaczęły się te całe ochy achy itp RE: Sex Telefon - gdzie najlepiej podnająć linię? - rachman - 14-06-2017 21:45 Przynajmniej szczera ![]() ![]() RE: Sex Telefon - gdzie najlepiej podnająć linię? - johnnyfav - 15-06-2017 19:27 Hej! Dzięki za info, mi wydawało się, że firmy typu Firesub po prostu udostępniają nam numer, a to, kto rozmawia za jego pośrednictwem, to już moja sprawa. Widzę, że się w takim razie mylę. Niemniej, wolałbym na własną rękę zorganizować i dogadywać się z call center, jeśli jest taka możliwość. Dzięki i pozdrawiam! RE: Sex Telefon - gdzie najlepiej podnająć linię? - kniew - 15-06-2017 19:55 (15-06-2017 19:27)johnnyfav napisał(a): Niemniej, wolałbym na własną rękę zorganizować i dogadywać się z call center, jeśli jest taka możliwość.jest ale to kosztuje ![]() |