Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[SEO] Stwórz własna sieć PBN - niech Twoje strony rankują! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: [SEO] Stwórz własna sieć PBN - niech Twoje strony rankują! (/Temat-SEO-Stworz-wlasna-siec-PBN-niech-Twoje-strony-rankuja-147365)

Strony: 1 2

[SEO] Stwórz własna sieć PBN - niech Twoje strony rankują! - Klin - 15-05-2017 00:10

Witam Wink Co jakis czas bede tutaj dodawal ciekawe domeny ktore warto zakupic pod wlasny PBN (prywatna siec blogow). Czym takie www sie charakteryzują?? Wysoki wskaźnik PA,DA i głownie TF, CF (współczynnik minimum 0.8).

W czym pomogą takie domeny? Albo przekierowanie 301 na zaplecze/money site albo dodajemy na nią arty z naszymi linkami, anchorami do ms.

Jakie są efekty korzystania z własnego PBN?
A no mogą wyglądać tak

[Obrazek: 1F1ATAI.png]

Będę dodawał statystyki TF, CF, PA, DA znalezionych domen które nadają się pod PBN - zainteresowani kupnem domeny napiszą po prostu jej numerek na PW a otrzymają pełne dane aby ją zarejestrować. Ma to na celu ochronę nisz Wink

Archiwum (tak, te domeny juz kupiliscie Wink

RE: [SEO] Stwórz własna sieć PBN - niech Twoje strony rankują! - xOceanFirex - 15-05-2017 00:41

Dobry sposób na zdradzenie swoich nisz Big Grin

RE: [SEO] Stwórz własna sieć PBN - niech Twoje strony rankują! - Karewer - 15-05-2017 17:13

@[Klin] z racji swojego doświadczenia w dziedzinach seo, czy monetyzacji ruchu, nie musi raczej posuwać się do takich metod. Dać Wam coś, to źle. Nie dać nic, to jeszcze gorzej. Doceńcie to, że ktoś robi coś dla Was za darmo, bo takich ludzi brakuje w dzisiejszych czasach. Smile

RE: [SEO] Stwórz własna sieć PBN - niech Twoje strony rankują! - xOceanFirex - 15-05-2017 17:43

Chodzi o to, że wszyscy to widzą.
Ktoś kupi i następny będzie wiedział.

Akurat chamstwo na forum jest dość duże pod tym względem. Już nie raz się spotkałem z polaczkowaniem.

RE: [SEO] Stwórz własna sieć PBN - niech Twoje strony rankują! - Klin - 15-05-2017 22:01

Dzięki za uwagę, jak widać edytowałem post. 3 domenki już ktoś kupił Wink

Będzie ktos zainteresowany konkretna domeną? Niech pisze jej numerek na PW a otrzyma pełne dane do zarejestrowania Lol

RE: [SEO] Stwórz własna sieć PBN - niech Twoje strony rankują! - Lanserek - 15-05-2017 22:44

(15-05-2017 17:43)xOceanFirex napisał(a):  Chodzi o to, że wszyscy to widzą.
Ktoś kupi i następny będzie wiedział.

Akurat chamstwo na forum jest dość duże pod tym względem. Już nie raz się spotkałem z polaczkowaniem.

Możesz wyjaśnić mi czym jest polaczkowanie? Masz jakąś koncesje na to kto może być Polakiem, a kto tylko polaczkiem? To na zagranicznych forach nie ma chamstwa i wyłudzania nisz? Sorry, ale nie mam słów na takie wypowiedzi i robienie we własne gniazdo i nie ważne czy dotyczy to forum na którym się udzielasz czy braku szacunku do kraju w którym żyjesz. Jestem na forum od ponad roku i nigdy nie spotkałem się z żadnym chamstwem... Powiem więcej dzięki temu, że kiedyś tutaj trafiłem i otrzymałem pomoc od zupełnie przypadkowych mi osób moje życie diametralnie się zmieniło dzięki czemu mogę teraz dalej się rozwijać i utrzymywać w pełni z internetu.

Co do nisz i dociekliwości niektórych użytkowników to zrozum, że każdy kiedyś przez taki etap przechodził. Sorry może nie powinienem reagować tak na słowo ,,polaczkowanie'', ale jest to dla mnie słowo wytrych, bo nie widziałem w żadnym innym kraju żeby ludzie mieli skłonności do takiego umniejszania swojego narodu.

RE: [SEO] Stwórz własna sieć PBN - niech Twoje strony rankują! - Klin - 15-05-2017 22:53

Nowe domenki Wink

1 [SOLD]

2 [SOLD]

3 [SOLD]

4 [SOLD]

5 [SOLD]

6 [SOLD]

Co zrobic zeby otrzymac domene? Wystarczy napisać numerek na PW

EDIT - jak szybko sie rozeszly Wink dzis kolejny update

RE: [SEO] Stwórz własna sieć PBN - niech Twoje strony rankują! - Klin - 16-05-2017 09:37

UPDATE

7; 8; 9; 10; 11; 12; 13; 14; 15; [SOLD]]

RE: [SEO] Stwórz własna sieć PBN - niech Twoje strony rankują! - Klin - 25-05-2017 22:18

16 Sold
17 Sold
18 Sold
19 Sold
20 Sold
21 Sold
22 Sold

RE: [SEO] Stwórz własna sieć PBN - niech Twoje strony rankują! - trybulski - 26-05-2017 11:39

Napisałem na PW, ale mam jeszcze pytanie: czy jeśli na domenie będzie nowa treść z linkami
lub zrobimy z domeny redirect 301 to domena nie straci tych wskaźników ważnych dla seo?