Wyświetlenia na Youtube DARMOSZKA - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: YouTube (/Forum-YouTube-454) +--- Wątek: Wyświetlenia na Youtube DARMOSZKA (/Temat-Wyswietlenia-na-Youtube-DARMOSZKA-147008) Strony: 1 2 |
Wyświetlenia na Youtube DARMOSZKA - Racina - 05-05-2017 01:21 Siema, Polecam strone do nabijania wyświetleń, subskrybcji i like na YouTube za darmo. Stronka ma bota i bardzo dużo aktywnych osób (+10000), oraz ciekawe pakiety bonusowe (im więcej obejrzysz filmów tym większe bonusy). Jedyny minus to że jest po rosyjsku, ale z google translate w przeglądarce to nie problem. https://YTMonster.ru Polecam Magda Gesler RE: Wyświetlenia na Youtube DARMOSZKA - Muraszczyk - 16-05-2017 02:19 Ytmonster przydaje się jedynie do komentarzy i faktycznie w tym celu warto założyć tam konto. Wyświetlenia/suby/like nie mają sensu bo są zerowej jakości :> RE: Wyświetlenia na Youtube DARMOSZKA - eedmax - 16-05-2017 05:03 Dobrze wiedzieć, sprawdzę później ale chyba jak kolega wyżej napisał tylko do pewnych elementów się to nada . RE: Wyświetlenia na Youtube DARMOSZKA - Arosiek - 16-05-2017 08:14 Fajnie wiedzieć,dziena RE: Wyświetlenia na Youtube DARMOSZKA - Racina - 18-05-2017 12:31 (16-05-2017 02:19)Muraszczyk napisał(a): Ytmonster przydaje się jedynie do komentarzy i faktycznie w tym celu warto założyć tam konto. Wyświetlenia/suby/like nie mają sensu bo są zerowej jakości :> A co polecasz do wyższej jakości wyświetleń, chodzi mi o strone z możliwościa zakuopu wyświetleń ale również i zdobycia ich darmowo. dzieki za odpowiedź RE: Wyświetlenia na Youtube DARMOSZKA - Muraszczyk - 21-05-2017 23:44 Dobre wyświetlenia są na QQtube (0.70$/1k retention views) oraz na seoclerks, gdzie musisz kierować się opiniami ale niektóre wyglądają całkiem ciekawie RE: Wyświetlenia na Youtube DARMOSZKA - grzegorzkacz - 22-05-2017 20:09 A inne oprócz QQ i seoclerks??? RE: Wyświetlenia na Youtube DARMOSZKA - Mksiak - 23-05-2017 15:38 Sprawdziłem, likes i kom działają RE: Wyświetlenia na Youtube DARMOSZKA - Nayeb - 07-06-2023 12:16 Jestem w trakcie sprawdzania. Punkty faktycznie nabija ale czy będą z tego korzyści się dowiem wieczorem. Natomiast jeśli sprawa ma się co do nabijania punktów przez follow na instagramie - dostałem blokadę konta przy pierwszej próbie (ban za korzystanie z tego typu udogodnień.) Na szczęście konto fejkowe użyłem. RE: Wyświetlenia na Youtube DARMOSZKA - growmi - 07-06-2023 17:34 ytmonster stara stronka i cały czas dobrze działa |