Money2Money - łańcuszek, łatwa kasa - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Money2Money - łańcuszek, łatwa kasa (/Temat-Money2Money-lancuszek-latwa-kasa-146789) Strony: 1 2 |
Money2Money - łańcuszek, łatwa kasa - BOOGYpl - 28-04-2017 10:36 Witam, Dopiero co się zalogowałem, przepraszam, że nie przeszperałem całego forum, aby zobaczyć, czy nie było już takiego tematu. Chodzi o zarabianie na portalu Money2Money z prowizji - procedury to np. zakładanie kont bankowych 0zł i branie pożyczek 0%. Czy ktoś o tym słyszał? Wszedł w to? Po przeanalizowaniu tego, układu to jest tak: - zakładam 6 kont bankowych 0zł i biorę 4 pożyczki 0% - osoba dostaje z tego prowizję ok 700zł - potem pokazuje mi cały system i jak ktoś wykona te procedury co ja, to ja mam z tego tak jak on 700zł\ - mogę to pokazać znajomym, rodzinie itp i za każdą osobę będę miał 700zł Co o tym sądzicie? RE: Money2Money - łańcuszek, łatwa kasa - rejwus15 - 28-04-2017 10:40 W sumie to dokładnie tak jak napisałeś Z tym, że nie musisz robić tych kroków. Możesz po prostu zarejestrować się np w programie money2money i polecić pożyczki czy konta bankowe rodzinie itd albo innym osoba i zebrać za to prowizję A i nie musi być to koniecznie 700zł. Tych kont bankowych i pożyczek jest dość dużo, stawki wahają się od 80zł do nawet 220zł za pożyczkę. RE: Money2Money - łańcuszek, łatwa kasa - rachman - 28-04-2017 10:57 Na drugi raz jednak przeszukaj forum bo program znany od lat i temat był wałkowany wiele razy. Prowizja może być od zera do większych kwot - zależy ile osób namówisz do pozostawienia swoich danych osobowych w formularzach różnych instytucji i wzięcia na siebie jakichś produktów. Rodzinę to akurat radziłbym pożyczkami nie uraczać bo potem są sytuacje ze ktoś nie doczytał czegoś i musi zapłacić - pojawiają się pretensje i oskarżenia. Lepiej czytać tabele opłat i regulaminy bo nie zawsze wszystko wygląda tak prosto jak w reklamie danego produktu - reklamy muszą upraszczać temat bo są ograniczone. Zależy na kogo trafisz ale zazwyczaj osoby reklamujące temat zgarniają prowizję z ciebie, rzucają parę podstaw i zostawiają cię samego. Dlatego jak już to szukać naprawdę doświadczonej osoby która może wprowadzić w temat zarabiania na tym albo samemu zarejestrować się i te produkty brać od razu na siebie zgarniając za to prowizje. Nie łudź się że rodzina i znajomi ochoczo będą brali pożyczki itp. tylko po to byś ty zgarnął prowizje. Ten obrazek to kontakt do ciebie czy reklama czyjaś którą znalazłeś? RE: Money2Money - łańcuszek, łatwa kasa - BOOGYpl - 28-04-2017 11:01 Tak, widzę. Prawie padłem "ofiarą" - ale po zalogowaniu zorientowałem się, że system jest prosty jak budowa cepa Gościu na mnie nie zarobił, ale ja widzę za to duże możliwości zarobku Łańcuszek typu "zróbmy to" a potem podaj dalej jest niby łatwiejszym sposobem, bo: - ilu masz chętnych na takie produkty? - jak już ich znajdziesz, to okaże się, że wystarczy Ci ledwo na nową parę butów Tylko jak to puścić dalej, abym zarobił ja, Wy wszyscy oraz inny, który w to wejdzie. są fajne prowizje, a jak się ktoś mocno w to wciągnie, to może być niezły pasyw: Polecaj Money2Money, a otrzymasz dodatkowe korzyści: 15% - premia liczona od wynagrodzenia z tytułu Prowizji, uzyskanego przez innych partnerów programu M2M, którzy zarejestrowali się do programu M2M z poleceń Partnerów zarejestrowanych w programie M2M z bezpośredniego polecenia danego Partnera. Polecenie rozumiane jest jako rejestracja nowego Partnera poprzez link z unikalnym ID Partnera polecajacego. Minimalny próg naliczenia premii specjalnej Polecaj Money2Money to polecenie powyżej 10 nowych Partnerów, którzy dokonali obrotu miesięcznego co najmniej 10000 PLN. Partnerzy polecający i poleceni nie podlegają Premii na Start. 10% - premia liczona od wynagrodzenia z tytułu Prowizji, uzyskanego przez innych partnerów programu M2M, którzy zarejestrowali się do programu M2M z poleceń Partnerów zarejestrowanych w programie M2M z bezpośredniego polecenia danego Partnera. Polecenie rozumiane jest jako rejestracja nowego Partnera poprzez link z unikalnym ID Partnera polecajacego. Minimalny próg naliczenia premii specjalnej Polecaj Money2Money to polecenie od 4-10 nowych Partnerów, którzy dokonali obrotu miesięcznego co najmniej 5000 PLN. Partnerzy polecający i poleceni nie podlegają Premii na Start. 5% - premia liczona od wynagrodzenia z tytułu Prowizji, uzyskanego przez innych partnerów programu M2M, którzy zarejestrowali się do programu M2M z poleceń Partnerów zarejestrowanych w programie M2M z bezpośredniego polecenia danego Partnera. Polecenie rozumiane jest jako rejestracja nowego Partnera poprzez link z unikalnym ID Partnera polecajacego. Minimalny próg naliczenia premii specjalnej Polecaj Money2Money to polecenie od 1-3 nowych Partnerów, którzy dokonali obrotu miesięcznego co najmniej 1500 PLN. Partnerzy polecający i poleceni nie podlegają Premii na Start. Dzięki tym premiom polecona przez Ciebie osoba będzie miała dodatkową motywację do zarobku, a więc do generowania prowizji dla Ciebie. Im więcej partnerów pozyskasz, tym więcej zarobisz ! RE: Money2Money - łańcuszek, łatwa kasa - mateusz2045 - 28-04-2017 11:18 Nie musisz tego wklejać bo każdy to zna od dawna. RE: Money2Money - łańcuszek, łatwa kasa - rachman - 28-04-2017 12:49 Od dawien dawna, swego czasu fora o zarabianiu i fejs były dosłownie obsrane naganiaczami do m2m. Nie liczyłbym na łatwą budowę łańcuszka. Na początku może ci się wydawać że to łatwe ale jak zaznajomisz się z rynkiem, zobaczysz jak potężna jest konkurencja, jak ciężko się wybić w serpach, jak rynek jest przesycony takimi metodami, jak ludzie są nieufni to podnieta ci minie. Gdy zabraknie ci już rodziny i znajomych - wtedy dopiero uraczysz realiów tego biznesu. Samo posiadanie pod sobą wielu osób nic nie oznacza. Zdecydowana większość i tak zarobi grosze i po wyłapaniu jeleni wśród bliskich zakończy działalność. RE: Money2Money - łańcuszek, łatwa kasa - Mariuszeek - 28-04-2017 12:58 Promowanie produktów finansowych to jedna z najtrudniejszych branż :/ RE: Money2Money - łańcuszek, łatwa kasa - BOOGYpl - 28-04-2017 13:58 Właśnie dlatego napisałem to tutaj - wśród starych wyjadaczy zarabiania w sieci. Chciałem poznać opinię, bo jak żyję na tym świecie 30 lat, to dopiero teraz zetknąłem się z czymś takim Osobiście mam jeszcze resztki umysłu i nie pokazałbym tego systemu rodzinie i znajomym,bo... straciłbym rodzinę i znajomych Osobiście też nie wyobrażam sobie puszczania ogłoszeń w świat "Dam pracę", ale jak jest problem z kasą, to człowiek czasem łapie się różnych świństw. Chciałbym jakoś dorobić w sieci z minimalnym ryzykiem, dlatego napisałem tutaj, że mam gotowy plan i może by go jakoś wykorzystać w inny sposób Być może po zacnym filtrowaniu tego forum w końcu się natknę na "żyłę złota"... tak, wiem nie ma pracy bez kołaczy Patrząc na to surowym okiem, może to jest super biznes, ale weź człowieku nakłoń kogoś do założenia 6 kont i wzięcia 4 pożyczek, z których to Ty masz prowizje... RE: Money2Money - łańcuszek, łatwa kasa - badii - 28-04-2017 16:11 (28-04-2017 13:58)BOOGYpl napisał(a): Właśnie dlatego napisałem to tutaj - wśród starych wyjadaczy zarabiania w sieci. W taki razie dziel się zyskiem z tymi osobami RE: Money2Money - łańcuszek, łatwa kasa - rachman - 28-04-2017 20:18 Dzielenie się zyskiem w większości sieci jest zakazane (tzw. ruch motywowany) i grozi utratą urobku a także innymi konsekwencjami. Nie namawiaj do takich praktyk bo stanie się z tą branżą to co z smsami. Trzeba sprawdzać czy sieć zezwala na takie rzeczy by nie wylać dziecka z kąpielą. |