![]() |
Test możliwości - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Test możliwości (/Temat-Test-mozliwosci-146119) Strony: 1 2 |
Test możliwości - dandun1 - 05-04-2017 19:55 Zainspirowało mnie aliexpress, spróbuje podziałać w tym temacie. Jak mi nie wyjdzie to nabiorę nowych doświadczeń. Dziennik założyłem głównie dlatego, abym się motywował ![]() Zamierzam działać w Polsce, a z czasem (jak mi się uda) przenieść się na rynki zagraniczne. Z każdym kolejnym wpisem układ graficzny będzie ulegał zmianie, aż osiągnie najlepszy z możliwych. Dzień pierwszy. -Budowa zaplecza, -szukanie słów kluczowych, -dokładne przemyślenie przyszłości. Korzystam ze strony "epn.bz". RE: Test możliwości - luka600 - 05-04-2017 20:03 powodzonka ![]() RE: Test możliwości - master4 - 05-04-2017 22:53 Polecam fejsbooka, tworzenie fanpage ( jeśli polecasz naprawdę fajne rzeczy to uzyskasz dużo polubień, mogą to być pierdółki które będą przydatne i wiele osób zamówi po kilka sztuk), grupy, lub spam w specjalnych grupach ale to musisz napisać dobre teksty, zdjęcia najlepiej realne. Powodzenia RE: Test możliwości - dandun1 - 06-04-2017 15:01 Dziękuję za wspieranie mnie ![]() Wczoraj na próbę przetestowałem jeden link na dwóch grupach, oczywiście opisałem co i jak i ku mojemu zdziwieniu dzisiaj widać pierwsze efekty. Na razie jest to liczba jednocyfrowa, ale już mnie bardzo motywuje. Zdecydowanie "opakowanie" gra jedną z ważniejszych roli, a także czas postowania oraz jakość samego produktu. Dzisiaj mam w planach powiększanie zaplecza, a także zalążki z fanpage. Przeważnie odpowiadał, aktualizował dziennik będę co 1/2 dni. btw. Najbardziej podobają mi się te wszystkie statystyki; przeglądarka, kraj, czas oraz kupione rzeczy. Na nich można najlepiej wywnioskować co i jak. RE: Test możliwości - dandun1 - 07-04-2017 22:40 Aktualizacja dziennika nr. 2 Dzisiejszy dzień zaliczam do wyjątkowo udanych, poza tym, że moje urodziny to znalazłem świetną "perełkę", na której "teoretycznie" zdobyłem ~32$+ Piszę teoretycznie, ponieważ chińczyk zawsze może nie wysłać towaru. Moje CR na dzisiaj wyniosło: 4.81 % Ciekawostką jest to, że wejść odnotowałem z androida o ponad 1000% więcej niż z windowsa. Najbardziej zdziwiła mnie ilość sprzedanych sztuk, pomimo tak wielkiej różnicy wyświetleń, windows odstawał zaledwie o niecałe 10%. Stawiam sobie cel na tydzień, a także kwiecień. Tydzień: 75$ 07-14.04 Kwiecień 300$ 01-30.04 38.18 Wybrałem takie cele, ponieważ nic nie jest pewne, czasem jednego dnia wpadnie 20$, a drugiego 2$. Na tym polega zabawa, to jest jak gra w totka. RE: Test możliwości - Krashai - 07-04-2017 23:49 No brawo! Początki a takie udane! RE: Test możliwości - zakazanyowoc - 08-04-2017 06:02 Reklamujesz tylko przez fb czy własna strona? Powodzenia! RE: Test możliwości - dandun1 - 08-04-2017 07:32 (08-04-2017 06:02)zakazanyowoc napisał(a): Reklamujesz tylko przez fb czy własna strona? Powodzenia! Tylko przez facebooka, dziękuję ![]() Mam kolejny pomysł, gdzie może być mniejsza konkurencja, ale nie mam pojęcia czy to wypali dlatego na razie chill. RE: Test możliwości - shf - 08-04-2017 09:25 Mam parę pytań. 1. Czy serwis jest w 100% wypłacalny? 2. Od ilu wypłata ? 3. Jakie metody wypłaca hajsu ? 4. Jeżeli jest ref to byłbyś w stanie pomóc na starcie ![]() Pytanie upewniające: -Czyli to jest tak, że rejestrujesz sie, promujesz link z tej strony, jak ktoś kupi z tego linka coś (np. z Allexpress) to ja dsotanę % (prowizję) w postaci $ tak ? Przepraszam, za kłopot ![]() ![]() RE: Test możliwości - dandun1 - 08-04-2017 12:57 (08-04-2017 09:25)shf napisał(a): Mam parę pytań. 1. Krążą dowody wypłat, więc wydaje mi się, że jak najbardziej tak. Jedynie trzeba czekać, aż kupujący potwierdzi, że dostał przesyłkę (przeważnie do 2 miesięcy) i dopiero wtedy ja uzyskuję te pieniądze, może być tak, że sprzedaż była fejkowa, przez co mi to cofną. 2. Wypłata o ile się nie mylę to 10$. 3. Z faq; mają płatności w WMZ, QIWI, ePayments (no commission), Wire Transfer, Yandex. Money. 4. Z chęcią, ale siedzę w tym dopiero 4 dni. Proponuje znaleźć bardziej doświadczonego użytkownika ![]() Rejestruje się i szukam produktów na aliexpress (bądź innych serwisach), potem je konwertuje(?) na linki, które oferują mi 8,5% zakupu. Nie mam pojęcia dlaczego, ale wszyscy je jeszcze skracają, przypuszczam, że dlatego, iż mamy taką Polską mentalność, aczkolwiek mogę się mylić i leży to w całkiem innym podłożu. Dziękuję ![]() Dzisiaj cały dzień myślałem nad jakimi produktami można popracować i jestem w trakcie wyciągania wniosków. Jutro aktualizacja pojawi się najprawdopodobniej w godzinach wieczornych, bądź w poniedziałek po ~18. |