** AdsCrypto - Nowy Bitcoinowy RevShare ** - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: ** AdsCrypto - Nowy Bitcoinowy RevShare ** (/Temat-AdsCrypto-Nowy-Bitcoinowy-RevShare-144716) |
** AdsCrypto - Nowy Bitcoinowy RevShare ** - Matthew98 - 24-02-2017 20:05 Witam, projekt który śledziłem od dłuższego czasu właśnie wkroczył w fazę pre-launch. Zapowiada się solidny revshare i pomimo że ostatnio trochę odpuściłem revshary (nie było nic zbytnio ciekawego) to tutaj postanowiłem wrzucić jakąś konkretną kwotę Admini to: Ajit Ghorpade https://www.facebook.com/ghorpade.ajit?fref=nf Zahid Jadoon https://www.facebook.com/zahidkhan123445?fref=grp_mmbr_list Mój sponsor rozmawiał z nimi ponad godzinę na wideo czacie, prowadzą też od 4 miesięcy udany program tradingowy ProCrypto. Cały system będzie się opierał na kryptowalutach, tzn. walutą nie będzie jak to ma zazwyczaj miejsce dolar amerykański a Bitcoin. Paczki, wpłaty, wypłaty - wszystko będzie w BTC. Dla mnie jest to oczywiście plus ze względu na wygodę posługiwania się bitcoinem, nie wspominając że BTC właśnie ustanowił swoją rekordową cenę, a projekcje na przyszłość są jeszcze lepsze = jeszcze większy zysk Niespotykane zazwyczaj w branży revenue share i bardzo obiecujące moim zdaniem jest deklarowana przewaga zewnętrznego finansowania. Około 80% przychodów ma być generowane przez trading kryptowalut (altcoinsów). Sam ostatnio zacząłem interesować się taką formą inwestowania i wiem, że admin tego programu (Zahid) "mentorował" w tej kwestii osobie od której pierwszy raz usłyszałem o tym projekcie. Z tego co się orientuje jest to dość zyskowne, więc dobrze to wróży dla programu Jeśli chodzi o liczby to: zwrot z adpacków będzie wynosił do 125% zależnie od poziomu (poniżej zamieszczam plan) z naliczeniami na poziomie 1.5 - 2.5% dziennie. Maksymalnie wypłacić będzie można 2.4-krotność depozytu, tzn. wpłacamy np. 1 BTC - wypłacić możemy łącznie 2.4 BTC. To również zwiększa stabilność systemu. Prowizje z zakupów poleconych wynosić mają 5% tylko ze świeżych depozytów (nie płacą prowizji z reinwestycji!) ze względu na duże zewnętrzne finansowanie (nie ma nacisku na "naganiactwo") Projekt zapowiada się naprawdę nieźle, moim zdaniem długo pohula. Narazie chcę odłożyć min. $1000 na wejście, bardzo możliwe że wrzucę więcej Start za tydzień! >>Rejestracja z Mojego Polecenia<< >>Czysty Link<< RE: ** AdsCrypto - Nowy Bitcoinowy RevShare ** - Hopekk94 - 24-02-2017 20:54 W ile mialby zamykac sie adpack ? Edit : Sory nie patrzylem Jakies 50-60 dni to troche RE: ** AdsCrypto - Nowy Bitcoinowy RevShare ** - Matthew98 - 24-02-2017 22:42 (24-02-2017 20:54)Hopekk94 napisał(a): W ile mialby zamykac sie adpack ? Zależy który bo są różne zwroty Naliczenia niskie więc i długo się zamyka, ale dzięki temu program stabilniejszy i większa szansa że rzeczywiście uda im się uciągnąć większość wypłat na zyskach z tradingu a nie z nowych wpłat jak w innych RS RE: ** AdsCrypto - Nowy Bitcoinowy RevShare ** - Matthew98 - 26-02-2017 16:04 Program przekroczył 1000 rejestracji w ciągu 48h od otwarcia. RE: ** AdsCrypto - Nowy Bitcoinowy RevShare ** - dabrowskihubert - 27-02-2017 09:08 Czyli najbardziej opłaca się kupować od razu te najdroższe adpacki? RE: ** AdsCrypto - Nowy Bitcoinowy RevShare ** - Diabełek - 27-02-2017 14:23 Jakieś przywileje są za rejestrację przed ruszeniem programu? RE: ** AdsCrypto - Nowy Bitcoinowy RevShare ** - Makabrycy - 27-02-2017 15:55 na chwile obecna nie ma i chyba dobrze bo program na dziendobry nie generuje długu RE: ** AdsCrypto - Nowy Bitcoinowy RevShare ** - Matthew98 - 01-03-2017 09:15 (27-02-2017 14:23)Diabełek napisał(a): Jakieś przywileje są za rejestrację przed ruszeniem programu?A czemu miałyby być? A propos to jako ciekawostkę dodam że w pierwotnym programie tych adminów czyli ProCrytpo nie ma nawet prowizji z poleconych czyli nie jest to ponzi a admini naprawdę zajmują się tradingiem a nie tylko obracaniem kasy w jakiejś piramidce RE: ** AdsCrypto - Nowy Bitcoinowy RevShare ** - Matthew98 - 11-03-2017 16:08 Program oficjalnie wystartował po dość krótkim pre-launchu. Na starcie 3000 użytkowników - solidnie, ale bez większej pompy. Oczywiście jest to rezultatem braku większych prowizji dla liderów, przez co program nie jest aż tak mocno promowany, ale jak było zapowiadane - nie ma tu nacisku na naganianie ludzi; znacząca większość jeśli nie całość przychodów ma pochodzić z tradingu, więc nie ma potrzeby jakiegoś bardzo szybkiego przyrostu. Zobaczymy jak się temat rozwinie, myślę że będzie to solidny program. RE: ** AdsCrypto - Nowy Bitcoinowy RevShare ** - mikuss - 11-03-2017 16:14 (10-03-2017 01:50)corleone1976 napisał(a): także do TAT, który jest pewniakiem na jeszcze długi czas Jeden pewniek to MX do 2020 bo james obiecał Teraz kolejny pewniak pewnie do 2025 bo inny oszust obiecał a takie pseudo lidery byznesmeny naganiacze dawców kasy do pewnychbyznesówbezryzyka i pewniaków będą łapać każdego jelenia byle prowizję skroić i zdążyć jak wypłacić Po tm było trochę spokoju z naganiaczami byznesmenami i powoli się zaczyna napływ nowych .... P.S Mathew jak tam to cudowne cudo cudownego topowego lidera naganiacza i jego topowy programik z którym mało się nie osbrałeś na forum i nie udławiłeś jedzeniem tego g.wienka Bo jak widzę kilka miesięcy i topowy naganiacz dawców kasy do innych swój topowy programik zrobił scam |