Inwestycja dość małej kwoty. W co dać? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: Inwestowanie - Dyskusje (/Forum-Inwestowanie-Dyskusje-315) +--- Wątek: Inwestycja dość małej kwoty. W co dać? (/Temat-Inwestycja-dosc-malej-kwoty-W-co-dac-144238) Strony: 1 2 |
Inwestycja dość małej kwoty. W co dać? - KzuM - 14-02-2017 17:13 Witam, mam 50zl (+/- 10$). Wiem że nie jest to dużo, ale od czegoś trzeba zacząć. W co polecacie "wsadzić"? Najlepiej jakieś poradniki, ponieważ trochę mało się na tym znam RE: Inwestycja dość małej kwoty. W co dać? - buch - 14-02-2017 17:17 jedyne co mi przychodzi na mysl to jakis hyip od 10$ info na priv jakby co RE: Inwestycja dość małej kwoty. W co dać? - Zasiu - 14-02-2017 17:39 Mając 50zł inwestować w hyip? Moim zdaniem bez sensu. RE: Inwestycja dość małej kwoty. W co dać? - trybulski - 15-02-2017 14:10 O patrz. Wczoraj widziałem ten temat a teraz właśnie wpadłem na pomysł: idź zagrać w salonie.Jak się uda to parę stówek wpadnie a jak się nie uda, to kwota nie jest na tyle duża by po niej płakać. RE: Inwestycja dość małej kwoty. W co dać? - precell - 15-02-2017 14:17 (15-02-2017 14:10)trybulski napisał(a): O patrz. Wczoraj widziałem ten temat a teraz właśnie wpadłem na pomysł: idź zagrać w salonie.Jak się uda to parę stówek wpadnie a jak się nie uda, to kwota nie jest na tyle duża by po niej płakać. Ty i Twoje rady. Ja już bym wolał tą kasę przepić Za 50PLN masz już serwer i domenę, a z takim zestawem można już coś podziałać. RE: Inwestycja dość małej kwoty. W co dać? - rachman - 15-02-2017 21:03 Hyip... można stracić. Automaty? To jak już to zamówić choć browka i resztę przewalić w grę precell dobrze radzi - za tyle masz na rok domenę i hosting niezły - używasz kreatora/CMS lub sam stawiasz jakiś szablon strony i reklamujesz coś/piszesz blog czy stronę prowadzisz, itd. Chcesz zarabiać to prędzej czy później i tak spotkasz się z koniecznością obeznania z tematem posiadania strony/bloga/landing page itd. RE: Inwestycja dość małej kwoty. W co dać? - Hopekk94 - 15-02-2017 21:37 Inwestuj w metizee. Link nizej w mojej sygnaturce . Po 30 dniach robi na czysto bez konca RE: Inwestycja dość małej kwoty. W co dać? - USA - 16-02-2017 08:44 Napisz mi do mnie na PW to polecę Ci fajny program :-) RE: Inwestycja dość małej kwoty. W co dać? - Dzipsiok87 - 16-02-2017 11:04 Wejdź byle gdzie bo z tej kwoty i tak nie zarobisz, ale możesz być aktywnym użytkownikiem i coś zacząć działać. RE: Inwestycja dość małej kwoty. W co dać? - Darven - 18-02-2017 17:03 Tez w sumie bym sobie zainwestował jakieś grosze, bardziej dla nauki, zdobycia doświadczenia, potem mógłbym spróbować z większymi sumami. W co by sie opłaciło zainwestować 25$? Buxy, może coś o wiekszym ryzyku? Bardziej interesuje mnie zdobycie doświadczenia, aniżeli zysk, bo wiem że przy takiej inwestycji duży on nie będzie. Tapnięte z P8 Lite |