![]() |
mexeer - od 2% do 5% dziennie - www.mexeer.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: mexeer - od 2% do 5% dziennie - www.mexeer.com (/Temat-mexeer-od-2-do-5-dziennie-www-mexeer-com-143064) Strony: 1 2 |
mexeer - od 2% do 5% dziennie - www.mexeer.com - mojhyipmonitor - 18-01-2017 14:21 Mexeer.com ![]() Chciałbym przedstawić program internetowy Mexeer, który łączy na jednej platformie system płatności, kantor e-walut, giełdę wymiany kryptowalut, fundusz inwestycyjny i rozbudowany program polecający. Strona posiada wykonany na zamówienie skrypt, wygląd strony jest dopracowany i przyjemny do użytkowania. Do dyspozycji jest wybór wielu języków w tym j.polski, który nie jest wykonany z translatora, tylko jest to w pełni profesjonalne tłumaczenie. Firma jest zarejestrowana w Londynie. Na stronie mamy dostępne następujące pakiety inwestycyjne: min. depozyt 30$ max. depozyt 100000$ Light - depozyt od 30$ do 999$ z 2% naliczeniem dziennym na 75 dni - łączny zwrot 150% Medium - depozyt od 1000$ do 2999$ z 2.3% naliczeniem dziennym na 74 dni - łączny zwrot 170% Large - depozyt od 3000$ do 100000$ z 2.5% naliczeniem dziennym na 72 dni - łączny zwrot 180% W programie są również pakiety liderskie, gdzie mamy naliczenia dzienne między 3-5% w zależności od posiadanych partnerów w programie partnerskim. Wielopoziomowy program partnerski W programie posiadamy 3 rodzaje partnerskich naliczeń oraz specjalne przedstawicielskie pakiety inwestycyjne, które zapewniają nieograniczone możliwości zarobkowania i rozwój kariery. Status devoted - 1 linia - 5%, 2-10 linia - 1% Status trusted - 1 linia - 7%, 2 linia - 3%, 3-20 linia - 1% (przy własnej inwestycji min.100$, aktywnych 10 partnerów z 1 linii lub 30 wszystkich aktywnych partnerów pod sobą) Na stronie znajduje się również anonimowy kantor e-walut oraz giełda na której zarabiasz 0.1% kwoty wszystkich transakcji osób z Twojego zespołu. Między innymi firma zarabia na transakcjach dokonywanych na giełdzie. W programie mamy również możliwość przesyłania środków między użytkownikami w programie bez opłat. System płatności: Perfect Money, AdvCash, Bitcoin, Payeer oraz wybrane kryptowaluty Wpłaty i wypłaty: Przy wpłatach lub wypłatach środków z swojego konta w mexeer mamy dodatkowe opłaty, które zależą od procesora. Wpłaty: bitcoin 1,5%, Payeer 1,5%, Perfect Money 2%, AdvCash 2,3% Wypłaty: bitcoin 2,5%, Perfect Money 3%, AdvCash 3,5%, Payeer 4,45% Dobrym rozwiązaniem w programie jest to, że wpłacając $ z jednego procesora, wypłacać zyski możemy na każdy wybrany przez siebie procesor. Wypłaty są manualne. Program ma czas na wypłatę do 72 godzin, pieniądze jednak zazwyczaj dochodzą w okresie 24-36 godzin od zlecenia. Dowód wpłaty i wypłaty Poniżej mój pierwszy depozyt i pierwsze próbne wypłaty ![]() ![]() Czysty link: https://mexeer.com ![]() ![]() Mój reflink : https://mexeer.com/mxr3920675146/ ![]() Zapraszam do mojego zespołu. RE: mexeer - od 2% do 5% dziennie - www.mexeer.com - koshabt - 23-01-2017 08:10 Wypłata: RE: mexeer - od 2% do 5% dziennie - www.mexeer.com - mojhyipmonitor - 23-01-2017 15:05 Tak, program nalicza i wypłaca. Ja już 47 dni w programie. Jest to dla mnie drugi po Skyllexie program. Może nie ma tu aż takich wysokich zysków, ale stabilność programu, jakość strony i bezproblemowe działanie naprawdę robi wrażenie. RE: mexeer - od 2% do 5% dziennie - www.mexeer.com - koshabt - 24-01-2017 14:04 wypłata RE: mexeer - od 2% do 5% dziennie - www.mexeer.com - kondzikson721 - 24-01-2017 18:45 Chetnych zapraszam oferuje cashback w tym programie pw me. Szykuje sie cos dobrego z tego RE: mexeer - od 2% do 5% dziennie - www.mexeer.com - Smiechu85 - 24-01-2017 21:27 (23-01-2017 15:05)mojhyipmonitor napisał(a): Tak, program nalicza i wypłaca. Ja już 47 dni w programie. Jest to dla mnie drugi po Skyllexie program. Może nie ma tu aż takich wysokich zysków, ale stabilność programu, jakość strony i bezproblemowe działanie naprawdę robi wrażenie. To jaki jest tutaj procent ? z tego co zrozumialem to 50 % po miesiacu czystego zysku ? Czyli tak jak w Skyllex ? RE: mexeer - od 2% do 5% dziennie - www.mexeer.com - mojhyipmonitor - 26-01-2017 01:32 @Smiechu85, nie, nie ma tak jak w skyllexie. Tutaj, inwestując np. 100$, nalicza codziennie 2%, czyli dostajesz 2$, i tak przez 75 dni, co łącznie daje 150% czyli 150$. W ciągu 2,5 miesiąca z zainwestowanych 100$ na czysto zarabiasz 50$. Są tu mniejsze naliczenia, ale za to wydaje mi się program stabilniejszy, który ciągle się rozwija. Można oczywiście osiągnąć wyższe naliczenia dzienne ale musisz trochę więcej popracować, żeby mieć 3% a nawet 5% dziennie ![]() RE: mexeer - od 2% do 5% dziennie - www.mexeer.com - mojhyipmonitor - 27-01-2017 14:40 Dzisiaj na stronie doszedł blog, na którym użytkownicy mogą pisać i wstawiać informacje, prezentacje na temat mexeer. Najaktywniejsci użytkownicy mogą zostać wynagrodzeni. Ciekawy pomysł. RE: mexeer - od 2% do 5% dziennie - www.mexeer.com - aleksa2208 - 27-01-2017 22:46 Czy nadal warto wchodzić? Od jakiegoś czasu przyglądam się temu programowi, wydaje się długodystansowy :-) RE: mexeer - od 2% do 5% dziennie - www.mexeer.com - mojhyipmonitor - 29-01-2017 14:40 @aleksa2208, program mexeer działa już prawie 3 miesiące, ja jestem od 2 miesięcy. Nie było żadnych problemów, robią wszystko co zapowiadali. W programie jest giełda kryptowalut, na której pewnie zarabiają. Myślę, że program przygotowanych na dłuższe działanie i tak też go zaklasyfikowałem w moim monitorze, jako program długoterminowy. Bo program po mojej analizie i doświadczeniach na taki się klasyfikuje. Ale jest jedno ale, trzeba pamiętać, że większość takich programów to HYIPy, nigdy nie znasz dnia ani godziny, kiedy padną ![]() |