Skuteczne typy MatePro - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Skuteczne typy MatePro (/Temat-Skuteczne-typy-MatePro-142914) Strony: 1 2 |
Skuteczne typy MatePro - MatePro - 14-01-2017 17:56 Witam bardzo serdecznie
Nazywam się Mateusz i niedawno dołączyłem do grona użytkowników tego forum. Temat ten powstał z myślą o innych użytkownikach dla których będę tutaj zamieszczał swoje typy. Dlaczego warto grać razem ze mną? Spróbuję Cię przekonać - wszystkie moje typy są przemyślane, nie ma tutaj mowy o grze pod wpływem emocji, impulsu. Trzymanie się tej zasady daje niezły efekt w postaci dość wysokiej skuteczności (o której mam nadzieję będziecie mogli się przekonać w tym temacie) To tyle słowem wstępu... Przejdźmy do rzeczy #1 Norwegia - Rosja Dyscyplina: Piłka ręczna Mój typ: Norwegia wygra mecz (zwrot w przypadku remisu) Kurs: 1,85 Bukmacher: bet365 Uprzedzając wszelkie pytania - gram u różnych bukmacherów, zamieszczając typy będę informował gdzie zagrałem dany kupon RE: Akademia Obstawiania - MatePro - 14-01-2017 19:18 4 bramki przewagi, a do końca spotkania tylko 5 minut.
Norwegia już tego nie przegra! Czas na kolejny kupon #2 Zielona Góra - Ostrów Wielkopolski Dyscyplina: Koszykówka Mój typ: Zielona Góra wygra mecz (zwrot w przypadku remisu) Kurs: 2,05 Bukmacher: bet365 Zielona Góra demonstruje swój europejski potencjał i deklasuje Stal Ostrów w drugiej połowie. Kolejny kupon jak najbardziej na plus! Skoro idzie tak dobrze, to dlaczego mielibyśmy coś zmieniać? #3 Real Madryt B - Union Irun Dyscyplina: Piłka Nożna Mój typ: Real Madryt B wygra mecz Kurs: 1,70 Bukmacher: bet365 RE: Skuteczne typy MatePro - MatePro - 14-01-2017 20:37
Roanne - Vichy Dyscyplina: Koszykówka Mój typ: Roanne wygra mecz Kurs: 1,72 Bukmacher: bet365 RE: Skuteczne typy MatePro - MatePro - 14-01-2017 21:49 #5
Ajaccio - Chaumont Dyscyplina: Siatkówka Mój typ: Ajaccio wygra 5. seta Kurs: 2,15 Bukmacher: bet365 Jak na razie wygląda to bardzo obiecująco! Jeśli również chcesz zarabiać w ten sposób - już teraz napisz do mnie wiadomość prywatną! Służę pomocą RE: Skuteczne typy MatePro - yazir - 15-01-2017 01:43 Cześć, jak myślisz po co przyszedłem? RE: Skuteczne typy MatePro - MatePro - 15-01-2017 12:30 (15-01-2017 01:43)yazir napisał(a): Cześć, jak myślisz po co przyszedłem? ??? Nie rozumiem? RE: Skuteczne typy MatePro - Stworkowaty - 15-01-2017 12:44 Szybki kolego jesteś, wczoraj zrobione konto, parę postów i już chcesz typy sprzedawać na priv? Co wy macie w głowach... RE: Skuteczne typy MatePro - MatePro - 15-01-2017 12:45 (15-01-2017 12:44)Stworkowaty napisał(a): Szybki kolego jesteś, wczoraj zrobione konto, parę postów i już chcesz typy sprzedawać na priv? Co wy macie w głowach... Sprzedawać? Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Nikomu nie oferowałem żadnych typów na priv, więc nie wiem skąd takie przypuszczenia. RE: Skuteczne typy MatePro - yazir - 15-01-2017 13:00 Ile można ci tłumaczyć? Nudzisz mnie z tymi swoimi super typami i multikontami. Myślisz że jak kupiłeś vps to nie wiem że to Ty? RE: Skuteczne typy MatePro - MatePro - 15-01-2017 13:06 (15-01-2017 13:00)yazir napisał(a): Ile można ci tłumaczyć? Nudzisz mnie z tymi swoimi super typami i multikontami. Myślisz że jak kupiłeś vps to nie wiem że to Ty? Jaki VPS? Jakimi multikontami? Nadal nie rozumiem o co chodzi. |