![]() |
Poradnik z Allegro: Błyskawiczny tysiąc złotych - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Poradnik z Allegro: Błyskawiczny tysiąc złotych (/Temat-Poradnik-z-Allegro-Blyskawiczny-tysiac-zlotych-142503) Strony: 1 2 |
Poradnik z Allegro: Błyskawiczny tysiąc złotych - sh4kr - 05-01-2017 00:10 Przeglądając Allegro trafiłem na gościa który oferuje poradnik pod jakże dumną nazwą "BŁYSKAWICZNY TYSIĄC 1000 ZŁOTYCH". http://allegro.pl/blyskawiczny-tysiac-1000-zlotych-poradnik-i6663842810.html Jak myślicie jaki jest ten jego sposób? Poza tym, dlaczego skoro ma robotę, która przynosi mu zajebiste dochody to chce sprzedać to ludziom? Pewnie coś w stylu "Kup poradnik jak zarabiać w Internecie" a po zakupie dostajesz PDF "Właśnie sprzedałem, a ty kupiłeś poradnik." RE: Poradnik z Allegro: Błyskawiczny tysiąc złotych - piotrgk4 - 05-01-2017 00:18 Odnosząc się do Twojego pytania "Jak myślicie jaki jest ten jego sposób? " Odpowiedź: "Dzięki niemu możemy okradać banki… legalnie. " Czyli zakładanie masowo kont w bankach (a strona płaci za refa). RE: Poradnik z Allegro: Błyskawiczny tysiąc złotych - Assasinoo - 05-01-2017 00:23 "Za chwilę odkryjesz moją szokującą historię tego jak udało mi się wreszcie zwolnić z pracy i z 60 godzinnej tygodniowej harówki na etacie za marne grosze, zacząłem zarabiać KOKOSY z domu przez Internet nie pracując prawie nic! Mówię tutaj konkretnie o zarabianiu MINIMUM 1124,97zł miesięcznie tylko w ciągu 1 godziny dziennie bez ruszania się z domu (a nawet z kibla)!" Ładnie ktoś musi być walnięty, by taki opis zachęcił do kupna tego poradnika :| RE: Poradnik z Allegro: Błyskawiczny tysiąc złotych - Liromir - 05-01-2017 00:25 Ostatni paragraf jego opisu aukcji, tutaj można się domyślać - od tego co napisał kolega wyżej do wyłudzania chwilówek czy innych słupopodobnych sposobów. RE: Poradnik z Allegro: Błyskawiczny tysiąc złotych - Zaperr44 - 05-01-2017 00:31 Przecież przez takie opisy to człowiek bardziej się zniechęci niż skusi do zakupu xD RE: Poradnik z Allegro: Błyskawiczny tysiąc złotych - Gremquen - 05-01-2017 00:33 No ale trzeba przyznać, że gość przedsiębiorczy ;P Na fejsie masa spamu typu "zacznij zarabiać kilka tyś dziennie, zakładając konta w bankach, info na priv", a gość nie dość, że zdobędzie refa to jeszcze sprzeda sposób za stówkę ;D Przynajmniej taki miał zamysł ![]() RE: Poradnik z Allegro: Błyskawiczny tysiąc złotych - Ogniemimieczem - 05-01-2017 14:13 ale 97 zł zarobił, więcej jak 30% tego forum przez cały okres ![]() RE: Poradnik z Allegro: Błyskawiczny tysiąc złotych - rachman - 05-01-2017 18:54 Program partnerski m2m. Polecanie produktów finansowych za prowizje. Żeby go te banki za tekst "Dzięki niemu możemy okradać banki… legalnie." nie podwaliły do fiskusa że pewnie bez DG prowadzi sprzedaż ![]() RE: Poradnik z Allegro: Błyskawiczny tysiąc złotych - maverick - 05-01-2017 23:25 Każdy orze jak może. Znalaz sobie nisze i ją ciśnie na maxa..... niższa osób naiwnych, czasem desperacko szukających zarobku, długotrwałe bezrobotnych. Jak zawsze, paru naiwniaków zgarnie. Wysłane z wypasionego smartphone ;-) RE: Poradnik z Allegro: Błyskawiczny tysiąc złotych - rozekrr - 05-01-2017 23:40 Ostatnio ta nisza w modzie, co raz na fejsie widzę to... Czy tak ludzie chętnie rejestrują te konta? Ktoś testował? |