Pewien pomysł na zarobek - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Pewien pomysł na zarobek (/Temat-Pewien-pomysl-na-zarobek-142460) Strony: 1 2 |
Pewien pomysł na zarobek - KzuM - 03-01-2017 22:07 Witam, Leżąc obolały w łóżku pomyślałem sobie o nietypowym zarabianiu przez internet, mianowicie: Na stronie za10groszy.pl nożna kupić drogie rzeczy za kilka - kilkadziesiąt-kilkaset złotych. A teraz na czym by to polegało: Wchodzimy na tą stronę, po czym kupujemy wellbidy (nie wiem jak to jest, bo nie używałem tej strony) i zaczynamy licytować, gdy wylicytujemy jakąś rzecz np. Kosztuje 700zl,my ja kupiliśmy za 40zl, może by to sprzedać i być na +? Nie wiem czy jest to opłacalne, aczkolwiek można spróbować Co o tym sądzicie? RE: Pewien pomysł na zarobek - maniek19 - 03-01-2017 22:15 A świnie umią latać? Chłopie, przecież to scam jest... To jest oszustwo i naciąganie na kupowanie tych przebitek. Tam nie walczysz w licytacji z ludźmi, tylko z botami tej strony, które mają za zadanie z Tobą wygrać. Tak po krótce. Ale jeśli jest ktoś, kto naprawdę coś wygrał w tego typu serwisie, niech przemówi teraz, albo milczy na wieki RE: Pewien pomysł na zarobek - Pasza dla konia - 03-01-2017 22:16 Działam tak od 2 lat i nie wiem dlaczego dalej nie mam dużej konkurencji. Ogólnie dzięki za spalenie niszy... RE: Pewien pomysł na zarobek - maniek19 - 03-01-2017 22:18 Pasza dla konia, chyba sobie żartujesz... Chcesz gościa wciągnąć w bagno? Właduje tylko hajs, a nie dostanie z tego ani grosza. Czytałem już o tego typu serwisach. Przebijają Ci licytacje boty, a nawet jeśli dadzą Ci wygrać, to przedmioty nie zostają wysyłane... RE: Pewien pomysł na zarobek - Pasza dla konia - 03-01-2017 22:19 (03-01-2017 22:18)maniek19 napisał(a): Pasza dla konia, chyba sobie żartujesz... Chcesz gościa wciągnąć w bagno? Właduje tylko hajs, a nie dostanie z tego ani grosza. Czytałem już o tego typu serwisach. Przebijają Ci licytacje boty, a nawet jeśli dadzą Ci wygrać, to przedmioty nie zostają wysyłane... Chlopak sobie żartuje prawdopodobnie RE: Pewien pomysł na zarobek - maniek19 - 03-01-2017 22:24 Nie wiem, wolę ostrzec zawczasu RE: Pewien pomysł na zarobek - Pasza dla konia - 03-01-2017 22:26 (03-01-2017 22:24)maniek19 napisał(a): Nie wiem, wolę ostrzec zawczasu Specjalnie to zrobiłem bo wiem, że istnieją na świecie takie dobre istoty jak Ty i wskażą drogę RE: Pewien pomysł na zarobek - rozekrr - 03-01-2017 22:49 Że też są jeszcze osoby, co nie wiedzą że takie serwisy mają boty do licytowania Ale tak jak przedmówcy, "BAGNO" RE: Pewien pomysł na zarobek - HEI$ENBERG - 03-01-2017 23:02 Dziękuje Ci za poprawienie mi jakże wielce zje*anego humour, normalnie popłakałem się ze śmiechu. Jeśli to prowokacja - udała Ci się, natomiast jeśli napisałeś to serio.... Nie myśl więcej o zarabianiu, niech Bóg trzyma Cię w swojej opiece albo inna nadprzyrodzona siła. Takie portale to zwykła "ściema", nic tam nie kupisz, a jedynie stracisz. @[Majka] Temat chyba wyczerpany i do zamknięcia, nic więcej chłopakowi nie poradzimy. RE: Pewien pomysł na zarobek - Pawlak093 - 04-01-2017 01:39 Kzum, Za duzo reklam w RMF FM sluchasz xD tam ostatnio sie reklamuja... |