Lockerz-Zone! Najlepszy, Europejski symulator restock'u!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Lockerz-Zone! Najlepszy, Europejski symulator restock'u!! (/Temat-Lockerz-Zone-Najlepszy-Europejski-symulator-restock-u-14213) |
Lockerz-Zone! Najlepszy, Europejski symulator restock'u!! - Logitech07 - 27-09-2010 19:43 Przedstawiamy wam najlepszy w europie symulator restock'u! Na naszym symulatorze macie, - Działająca reCAPTCHA - Stoper - Dynamiczne linki ( każda nagroda swój link ) - 98% kopia PTZPlace ( wiadomo, wszystkiego się nie da skopiować ) - 0 keylogerów czy innych gówien! Nie bójcie się o swoje hasła - Szybkie, stabilne łącze w Polsce - Aktualizacja skryptów oraz nagród po każdym restock'u ( max do 15 min ) - Ładny, estetyczny wygląd strony! TO WSZYSTKO NA http://www.LOCKERZ-ZONE.net Zapraszam. Myślę, że symulator nie posiada żadnych błędów. RE: Lockerz-Zone! Najlepszy, Europejski symulator restock'u!! - Dominator - 27-09-2010 19:56 Jest wspaniały ! Obecnie trenuję na nim, wszystko działa jak należy ! Na razie nie zauważyłem żadnych błędów, jeśli zauważę to napiszę. @EDIT: Błąd, na każdym restocku na Lockerz są stare iPody,a zauważyłem że są nowe - dodajcie stare (w końcu ma być KOPIA) Pozdro RE: Lockerz-Zone! Najlepszy, Europejski symulator restock'u!! - Logitech07 - 27-09-2010 20:01 Dziękuję za bardzo miłą odpowiedź. Nasz symulator dzięki tobie robi się bardziej zaufany! Jeszcze bardziej dziękuję! RE: Lockerz-Zone! Najlepszy, Europejski symulator restock'u!! - BartuS - 27-09-2010 20:02 Enesce umieścił go w LRC Web, więc musi być dobry ;d RE: Lockerz-Zone! Najlepszy, Europejski symulator restock'u!! - Nayare - 27-09-2010 20:04 Dominator, to jest szczegol, na shopowych sa tylko nowe, a na generalnych i te i te. RE: Lockerz-Zone! Najlepszy, Europejski symulator restock'u!! - Dominator - 27-09-2010 20:06 (27-09-2010 20:04)Nayare napisał(a): Dominator, to jest szczegol, na shopowych sa tylko nowe, a na generalnych i te i te. Nawet nie zauważyłem, dzięki. RE: Lockerz-Zone! Najlepszy, Europejski symulator restock'u!! - Miu - 27-09-2010 20:07 również korzystam i jestem zadowolony.Polecam! RE: Lockerz-Zone! Najlepszy, Europejski symulator restock'u!! - Nayare - 27-09-2010 20:11 (27-09-2010 20:06)Dominator napisał(a):(27-09-2010 20:04)Nayare napisał(a): Dominator, to jest szczegol, na shopowych sa tylko nowe, a na generalnych i te i te. O ile nadal tak bedzie, bo jak narazie jest^^ RE: Lockerz-Zone! Najlepszy, Europejski symulator restock'u!! - wesolutki - 27-09-2010 20:14 Błędem jest : "- Szybkie, stabilne łącze w Polsce" Po co chwalić się szybkimi, stabilnymi łączami w Polsce skoro lockerz jest z usa? Nie prościej było kupić shared/reseller/vps w usa i wtedy byłoby już w 99% odzwierciedlone ptzplace? RE: Lockerz-Zone! Najlepszy, Europejski symulator restock'u!! - pitfromhell - 27-09-2010 20:39 Nie dogodzisz |