[WYKONAM] Kompletny sklep do zarobku CupSell - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [WYKONAM] Kompletny sklep do zarobku CupSell (/Temat-WYKONAM-Kompletny-sklep-do-zarobku-CupSell-141804) |
[WYKONAM] Kompletny sklep do zarobku CupSell - rozekrr - 19-12-2016 16:51 1.Nazwa przedmiotu :[WYKONAM] Kompletny sklep do zarobku CupSell 2.Opis przedmiotu :Poniżej 3.Zdjęcia : 4.Kontakt :PW 5.Cena :150 zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Przelew bankowy Koniec oferty sprzedażowej RE: [WYKONAM] Kompletny sklep do zarobku CupSell - fusek - 19-12-2016 18:24 Kupilem sklep przed pojawieniem się tematu. Świetnie dobrana tematyka i grafika. Już coś zarabiam Polecam tego użytkownika RE: [WYKONAM] Kompletny sklep do zarobku CupSell - surfer0700 - 19-12-2016 18:59 Potwierdzam, kupiłem dzisiaj sklep (również przed pojawieniem się tematu) na cupsell. Jestem zadowolony, grafika jak najbardziej w porządku, produkty z potencjałem, pierwszą sprzedaż mam już za sobą. Polecam RE: [WYKONAM] Kompletny sklep do zarobku CupSell - rozekrr - 19-12-2016 21:32 Dzięki za miłe słowa. Na ten moment 3 osoby się już zgłosiły, w tym tygodniu mogę przyjąć jeszcze 2 żeby się wyrobić normalnie i wszystko dopracować, także kto chce zapraszam na PW RE: [WYKONAM] Kompletny sklep do zarobku CupSell - radmatuszewski - 20-12-2016 10:26 Mogę prosić o link do przykładowego sklepu? RE: [WYKONAM] Kompletny sklep do zarobku CupSell - rozekrr - 20-12-2016 10:30 @[radmatuszewski] chcesz zobaczyć przykładowy sklep cupsellowy tak? Bo rzecz jasna oczywistym jest że nie pokaże Ci wykonanego sklepu przez moją osobę, gdyż jest on wykonany komuś z niszą tematyczną. O tym chyba wiesz? RE: [WYKONAM] Kompletny sklep do zarobku CupSell - radmatuszewski - 20-12-2016 10:32 Ah, umknęło mi, że jest niszowy. Nie no rozumiem, ochrona przed ewentualną kopią. RE: [WYKONAM] Kompletny sklep do zarobku CupSell - rozekrr - 20-12-2016 10:34 @[radmatuszewski] to oczywiste, nie każdy życzy sobie upubliczniać sklep, żeby ktoś podciągnął pomysł Jak jesteś zainteresowany pisz na PW. RE: [WYKONAM] Kompletny sklep do zarobku CupSell - Slight - 20-12-2016 16:15 Czyli po wykonaniu zostaje nam tylko promować nasz sklep? Jest szansa, że sam ktoś też bez promocji zakupi? RE: [WYKONAM] Kompletny sklep do zarobku CupSell - ShuQi - 20-12-2016 18:16 Mógłby ktoś w sumie podrzucić link do sklepu jak to wygląda, nawet na priv. |