Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Nowy ifbux Konto Pionieer - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Nowy ifbux Konto Pionieer (/Temat-Nowy-ifbux-Konto-Pionieer-14093)

Strony: 1 2

Nowy ifbux Konto Pionieer - marmirow - 25-09-2010 06:52

Witam

Hehe Ostatnio powstaje dość dużo ciekawych buxów oferująca ulepszone konta Smile
Kolejnym takowym buxem jest ifbux. Bux ten oferuje konto Pionieer wszystkim rejestrującym się do niedzieli do oficjalnego Startu buxa.
Po rejestracji wystarczy cokolwiek napisać na forum.
Oto ogólne statystyki buxa
The stats on Pionner Membership at ifBux.

--$0.01 discount on referral renting/renewing.

--$0.25 FREE Bonus to your purchase balance.

--Pioneer tag in forums.

--50 more maximum Rented referrals than standard members.

Also, note that there will not be any ads available to click, and that all premium memberships will be $5 cheaper, at just $65, until september 26, at 11:30 Pacific Standard Time.

Furthermore, all advertising will be 90% cheaper than normal, so you're getting 10x the value by purchasing ads during prelaunch.

On a final note, our banners will be finished tomorrow, so you can start promoting us, and taking advantage of those unlimited direct referrals.
[Obrazek: 816f2ebc87385acd.jpg]

Wypłaty będą realizowane INSTANT a minimum to 4$
Bux może być pewniakiem bo zarejestrował się Brazylijczyk ptcokay i nic nie pisze że to będzie scam tak jak np. w przypadku lewbuxa Smile

Link do rejestracji
Rejestrując się na nim proponuje skrzynkę pocztową gmail i folder spam tam właśnie znalazłem swój link aktywacyjny z buxa Smile
http://www.ifbux.com/

Zapraszam do rejestracji

RE: Nowy ifbux Konto Pionieer - SoraS - 25-09-2010 18:24

Ok Zarejestrowałem się, Nick: SoraS86

RE: Nowy ifbux Konto Pionieer - marmirow - 25-09-2010 18:37

Dzięki i zapraszam do rejestracji bo nic nie tracicie a jedynie możecie zyskać Smile

RE: Nowy ifbux Konto Pionieer - marmirow - 27-09-2010 17:46

Witam
Bux oficjalnie wystartował Mam 7 klików po cencie jak na razie Pioniera i dali 25c na Rental Balance: Smile Jakby ktoś miał problemy z wejściem na niego to niech wchodzi z lub wpisuje tak http://www.ifbux.com bez żadnych / i itp rzeczy

RE: Nowy ifbux Konto Pionieer - marmirow - 13-10-2010 11:25

Soras Jak chcesz swój refback to podaj mi swój Paypal zarobiłeś 35c u mnie
Potwierdzam Bux wypłaca tak jak Onbux czy neobux 100% INSTANT
[Obrazek: 0caeaef6447cfe44.jpg]

RE: Nowy ifbux Konto Pionieer - SoraS - 13-10-2010 14:28

PP: [email protected]

RE: Nowy ifbux Konto Pionieer - marmirow - 13-10-2010 14:43

Poszło daj znać jak dojdzie Smile

RE: Nowy ifbux Konto Pionieer - SoraS - 13-10-2010 14:56

Wszystko ok, dzięki

RE: Nowy ifbux Konto Pionieer - marmirow - 30-10-2010 14:59

Witam czasami są problemy z otwarciem buxa,ale ogólnie to jest świetny bux płacący cały czas INSTANT. Oto najświeższy dowód.

[Obrazek: 1cf840add552e564.jpg]

RE: Nowy ifbux Konto Pionieer - marmirow - 03-11-2010 21:20

Jeśli ktoś tam klika to polecam często zaglądać na stronkę bo reklamy się co trochę pojawiają Smile I bux Płaci cały czas [Obrazek: 188313295.jpg]