Btc Trade Polska - minimum 10% miesięcznie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Btc Trade Polska - minimum 10% miesięcznie (/Temat-Btc-Trade-Polska-minimum-10-miesiecznie-139296) Strony: 1 2 |
Btc Trade Polska - minimum 10% miesięcznie - JagodaSz - 13-10-2016 15:38 Nowy, polski serwis, na którym można zarobić inwestując Bitcoiny. Programy inwestycyjne: 30 dni = 10% zysku 60 dni = 25% zysku 90 dni = 40% zysku 180 dni = 95% zysku 365 dni = 220% zysku Inwestycja jest zamrożona na okres odpowiadający planom inwestycyjnym, a następnie wypłacana jest kwota inwestycji wraz z zyskiem. Minimalna wpłata: 0,5 BTC Akceptowalne systemy płatności: Bitcoin Wypłaty: Instant Program afiliacyjny: Brak Jak wynika z danych na stronie, wpłacone przez nas Bitcoiny są inwestowane na giełdzie. Inwestycjami zajmują się osoby o wieloletnim doświadczeniu. Komentarz własny: Plany inwestycyjne są interesujące. Szkoda, ze kapitał jest zamrożony, ale nie jest to dużą przeszkodą. Wiadomo, że inwestycje na giełdzie wymagają czasu. Plusem jest też to, że kapitał można wypłacić przed czasem, chociaż wtedy tracimy jakiś procent. Strona jest prosta i przejrzysta, a przede wszystkim po polsku. btctrade.pl Programy typu hyip/revshare to programy bardzo wysokiego ryzyka w których większość uczestników traci swoje środki, działające zazwyczaj na zasadzie schematu ponziego/piramidy finansowej. Inwestując w nie pieniądze musisz zdać sobie sprawę z możliwości ich utraty. Dysponujesz swoimi środkami na własną odpowiedzialność i ryzyko. https://pl.wikipedia.org/wiki/HYIP RE: Btc Trade Polska - mikuss - 13-10-2016 16:19 (13-10-2016 15:38)JagodaSz napisał(a): Komentarz własny: To mnie rozbawiło .... Każdy program w słowach gdzieś inwestuje ale to tylko słowa, słowa, słowa i nic więcej. Za jakiś czas nabierzesz doświadczenia i przestaną się podobać te słowa, które znajdziesz w każdej piramidze finansowej a prawda jest taka, że program będzie płacił dopóki wpływy będą większe od wypływających $, gdy ta równowaga się zmieni to program zniknie chociaż bywa często tak, że gdy konto administracji zapełni się w odpowiedniej ilości to również program przestaje płacić więc zawsze opcje są 2 Przy okazji temat już jest na forum więc i tak poleci do kosza @[Majka] RE: Btc Trade Polska - minimum 10% miesięcznie - Robson19 - 13-10-2016 16:43 Piękne i szczere słowa mikus podam przykład ten żółty to admin - RE: Btc Trade Polska - minimum 10% miesięcznie - JagodaSz - 13-10-2016 16:54 Gdyby każdy myślał w ten sposób, to zarabianie w internecie nie byłoby możliwe. Takie inwestycje zawsze wiążą się z ryzykiem. Jedne z większym, a drugie z mniejszym. Program jest świeży, więc moim zdaniem warto sprawdzić. RE: Btc Trade Polska - minimum 10% miesięcznie - mikuss - 13-10-2016 16:58 (13-10-2016 16:54)JagodaSz napisał(a): Gdyby każdy myślał w ten sposób, to zarabianie w internecie nie byłoby możliwe. Takie inwestycje zawsze wiążą się z ryzykiem. Jedne z większym, a drugie z mniejszym. Program jest świeży, więc moim zdaniem warto sprawdzić. tak to sam/sama wpłać bo na razie ten twoim zdaniem wart sprawdzenia program ma aż 0 wpłat na swoim portfelu Ale nie ty szukasz jelonka by wpłacił i wtedy może coś z prowizji zyskasz bo swoich w ten wart sprawdzenia program żadnych satoshi nawet nie wpłacisz Dla każdego inwestora ten program to strona którą od razu się zamyka, nikt w to mający chociaż troszkę rozumu swoich pieniążków nie wpłaci Jedynie jeleń bez wiedzy zdecyduje się omamiony przyszłym "zyskiem" na wpłatę, nikt inny RE: Btc Trade Polska - minimum 10% miesięcznie - yellowlivedj - 13-10-2016 17:34 Dla każdego portfel BTC może być inny, jakie tępaki tu są ... RE: Btc Trade Polska - minimum 10% miesięcznie - mikuss - 13-10-2016 17:38 (13-10-2016 17:34)yellowlivedj napisał(a): Dla każdego portfel BTC może być inny, jakie tępaki tu są ... Ale odezwał się fachowiec ..... Tak każdy na swoim koncie ma swój adres do wpłat ale z tego adresu ( każdego indywidualnego) btc idą na główny skąd przelewane są na następny do wypłat i właśnie ten portfel/wspólny worek na który mają trafiać btc z wpłat jego stan wynosi wielkie 0 więc nikt w to nic nie wpłacił, nawet w swojej szczerości admini nie pomyśleli by kombinować ale nie będę pisał głośno by nie poddawać pomysłu tym szczerym ludziom którzy tak zachwycili autora tematu Nawet ten zachwycony autor wraz ze swoją opinią nie odważył się ryzykować swoich $, natomiast ma odwagę zachwalać by jakiś jelonek wpłacił RE: Btc Trade Polska - minimum 10% miesięcznie - yellowlivedj - 13-10-2016 17:46 Nie wiem dlaczego polskim inwestorom brakuje mózgu, jak powstał hashocean to połowa użytkowników tego serwisu pochodziła z polski, teraz jak to sie zesrało to wielkie pretensje, ale dlaczego bo wszyscy myślą że jak profesjonalna strona to można dużo zarobić a tu dupa, z ładnego talerza się jeszcze nikt nie najadł, bitminister też fajnie wyglądało i co ? sie zesrało, z tego co wiem z innych forum to od początku wszyscy mają jakieś problemy do tego btc trade, ja zainwestowałem, wpłaciłem btc i w ten sposób aktywowałem sobie konto na btc trade, w mailu powitalnym dostałem nawet polski numer telefonu stacjonarnego, zadzwoniłem tam, wszystko zostało mi w tej rozmowie telefonicznej wytłumaczone. Uważam że serwis może nie należy do profesionalnie zrobionych, ale tu nie oto chodzi, wole żeby strona była do dupy, ale żeby była z tego kasa, a nie piekna strona i potem 95% jej użytkowników zostaje z ręką w nocniku. Wiem nawet na jakiej giełdzie inwestują BTC. Zacznijcie ludzie myśleć !!!!!!!!!!!!!!!!! RE: Btc Trade Polska - minimum 10% miesięcznie - mikuss - 13-10-2016 17:49 Nie ma to jak 4 posty i opinia inwestora byznesmena z koziej wólki ... Stary już lecę po tym jakże nieudolnym propagandowym i marketingowym twoim wpisie wpłacić swoje 300 btc i przy okazji jutro z rana lecę do banku by na hipotekę pobrać kredyt na co najmniej pół miliona by też wsadzić to w ten podejrzany biznes Po prostu rusz mózgiem, każdy myślący inwestor od podejrzanych projektów które widać jak na tacy, że są SCAM i oszustwo trzyma się od tego z daleka, nie wpłaca nic i jawnie ostrzega innych przed wpłatą w takie coś - po prostu proste jak drut RE: Btc Trade Polska - minimum 10% miesięcznie - yellowlivedj - 13-10-2016 17:52 Człowieku kraczesz i kraczesz i gówno z tego wiadomo, nie chcesz inwestować to nie inwestuj, ale daj innym robić kasę, pewnie masz 0,0001 BTC i żal Ci dupe ściska że nie masz na minimum do wpłaty na btc trade. Weź kredyt i wpłać na hashocean hahaha |