Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
NewsGamer - Theme pod CMS Wordpress idealny do gier :) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: NewsGamer - Theme pod CMS Wordpress idealny do gier :) (/Temat-NewsGamer-Theme-pod-CMS-Wordpress-idealny-do-gier-139083)

Strony: 1 2

NewsGamer - Theme pod CMS Wordpress idealny do gier :) - Vasaki - 07-10-2016 21:06

NEWS GAMER
Idealny theme do gier w wersji null Smile
[Obrazek: NewsGamer-v1.6.jpg]

DOWNLOAD TUTAJ

Reklama

...

ZYSKAJ DOSTĘP DO AKTUALIZOWANYCH PORADNIKÓW

--> zarabiam.comMentoring Pozycjonowania i Content Lockingu[/url] <--

Pozycjonowanie stron - Content locking - Unikalne backlinki

zarabiam.com[Obrazek: welcome2.png][/url]

.

RE: NewsGamer - Theme pod CMS Wordpress idealny do gier :) - Damkofr - 08-10-2016 12:57

Fajnie wygląda.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

RE: NewsGamer - Theme pod CMS Wordpress idealny do gier :) - imanust - 08-10-2016 14:29

Często wrzucasz coś wartościowego. Z ciekawości zapytam kupujesz te wszystkie programy, szablony, wtyczki itd czy znajdujesz w zakamarkach internetów? Big Grin

RE: NewsGamer - Theme pod CMS Wordpress idealny do gier :) - Vasaki - 08-10-2016 19:36

Płatne dostępy do różnych stron Smile
konkurencyjne fora i takie tam Smile

NewsGamer - Theme pod CMS Wordpress idealny do gier :) - albercig - 08-10-2016 23:58

Zagraniczne fora?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

RE: NewsGamer - Theme pod CMS Wordpress idealny do gier :) - albercig - 09-10-2016 16:52

Czemu jak zmieniłem z Hiero na to theme to nie wyglądało jak na obrazu. W ogóle inaczej. Czym to może być spowodowane?

RE: NewsGamer - Theme pod CMS Wordpress idealny do gier :) - nitek44 - 09-10-2016 16:53

Do prawidłowego działania theme i możliwości konfiguracji go potrzebne jest jeszcze parę pluginów (jak załadujesz theme to tam będzie o tym info i nazwy tych pluginów) Smile

@down: No masz tam info w ramce w wordpressie, zaraz po włączeniu theme też jest, porozglądaj się to znajdziesz Big Grin

RE: NewsGamer - Theme pod CMS Wordpress idealny do gier :) - albercig - 09-10-2016 16:55

(09-10-2016 16:53)nitek44 napisał(a):  Do prawidłowego działania theme i możliwości konfiguracji go potrzebne jest jeszcze parę pluginów (jak załadujesz theme to tam będzie o tym info i nazwy tych pluginów) Smile

Dzięki Big Grin A gdzie znajdę nazwy tych pluginów, gdzie jest to napisane najczęściej.

RE: NewsGamer - Theme pod CMS Wordpress idealny do gier :) - yolo89 - 21-11-2017 13:07

czemu mam to .exe nie powinno być zip ?

RE: NewsGamer - Theme pod CMS Wordpress idealny do gier :) - precell - 21-11-2017 13:50

(21-11-2017 13:07)yolo89 napisał(a):  czemu mam to .exe nie powinno być zip ?

Przecież jest zip. Patrz co klikasz ;-)