Pozostałe restocki w tym tygodniu i nie tylko! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Pozostałe restocki w tym tygodniu i nie tylko! (/Temat-Pozostale-restocki-w-tym-tygodniu-i-nie-tylko-13905) Strony: 1 2 |
Pozostałe restocki w tym tygodniu i nie tylko! - Tech - 21-09-2010 19:35 Wczoraj - a właściwie to dzisiaj bo było już po 1 w nocy - odbył się restock dla Silver/Gold Z-Listerów. Nagrody rozeszły się w MEGA szybkim tempie, ale mimo to kilku osobom z naszego forum udało się wygrać wartościowe nagrody (w tym kilka iPodów!). Screeny zamówień znajdziecie TUTAJ. W tym tygodniu zostały nam jeszcze dwa restocki. Jakie? Dowiecie się poniżej!
Jak zwykle, w oczekiwaniu na uzupełnienia zapraszam na Forumowego Chatboxa oraz Kanał TeamSpeak 3, gdzie prawdopodobnie najszybciej dowiesz się o rozpoczęciu restocku. Powodzenia! RE: Pozostałe restocki w tym tygodniu i nie tylko! - Nayare - 21-09-2010 19:43 Maly blad, restocku nie moze byc w niedziele. Tylko nie wywijaj sie, ze miales na mysli noc z soboty na niedziele RE: Pozostałe restocki w tym tygodniu i nie tylko! - Tech - 21-09-2010 19:51 W niedziele ogólnie nie powinno być, ale tak, chodziło mi tu o to, że po północy w sobotę może być. Jakbym niedzieli nie napisał to by mi to ktoś wypomniał pewnie RE: Pozostałe restocki w tym tygodniu i nie tylko! - ~fataL - 21-09-2010 20:01 Dzięki nie wiedziałem kiedy ten shopowo-wallpaper 2 x + RE: Pozostałe restocki w tym tygodniu i nie tylko! - ambrell - 21-09-2010 20:16 Jak zawsze świetny News Dzięki Tech! RE: Pozostałe restocki w tym tygodniu i nie tylko! - Monster - 21-09-2010 20:24 Jestem na oba Restocki zapisany RE: Pozostałe restocki w tym tygodniu i nie tylko! - pitfromhell - 21-09-2010 21:06 Już nie mogę się doczekać Generalnego :-) i poluje skromnie, 25$ PP. RE: Pozostałe restocki w tym tygodniu i nie tylko! - BartuS - 22-09-2010 06:17 Ja muszę sobie kupić znajomego ;] RE: Pozostałe restocki w tym tygodniu i nie tylko! - paskur - 22-09-2010 07:57 "Piątek, Sobota lub Niedziela - Specjalny Generalny Restock dla tych, którzy między 19 września 6:00 a 24 września 5:59 rano zaproszą choć jedną osobę, która owe zaproszenie zaakceptuje." a nie musi on zdobyc 500 ptz bo cos tam pisze na obrazku RE: Pozostałe restocki w tym tygodniu i nie tylko! - pitfromhell - 22-09-2010 08:47 Hehe xD Na obrazu jest napisane, że nowy użytkownik dostanie 500 PTZ, w ramach promocji |