![]() |
|
EasyTube - Twój filmik na Youtube w Top! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: EasyTube - Twój filmik na Youtube w Top! (/Temat-EasyTube-Twoj-filmik-na-Youtube-w-Top-138176) |
EasyTube - Twój filmik na Youtube w Top! - Vasaki - 15-09-2016 20:12
EasyTube - Easy Keyword Ranker Nie będzie to długi na kilometry poradnik (nie chce mi się dzisiaj wszystkiego rozpisywać). Umieszczam Filmik pokazujący możliwości skryptu oraz jak go używać by uzyskać pożądany efekt. Skrypt umieściłem na swoim hostingu nie mniej jednak moge podesłać dla zainteresowanych na PW czy cuś ![]() Tak naprawdę mimo tego, że filmik jest w języku Angielskim to można łatwo wywnioskować jak całość działa. Rozbijamy się o dobieranie odpowiednich słów kluczowych i samego tytułu ![]() Narzędzie udało mi się dorwać gdzieś na jakimś artykule za darmo ![]() W takim razie linki do narzędzi: - EasyTube - Youtube Ranker - download > Youtube_Magic_Ranker.rar - 173 KB - Alternatywne narzędzie o podobnych/identycznych wlasciwosciach Przydatnym narzędziem może okazać się te używane na filmiku (sam osobiście używam go od dawna) do pozyskiwania słów kluczowych/proponowanych SeoStack Keyword Tool ![]() Link do pobrania (wtyczki do chrome) Tutaj Reklama ...
ZYSKAJ DOSTĘP DO AKTUALIZOWANYCH PORADNIKÓW --> zarabiam.comMentoring Pozycjonowania i Content Lockingu[/url] <-- Pozycjonowanie stron - Content locking - Unikalne backlinki zarabiam.com
[/url]. RE: EasyTube - Twój filmik na Youtube w Top! - Waldes93 - 15-09-2016 20:22 robie test!! ![]() ![]() ![]() Clash royale gems hack super easy?
RE: EasyTube - Twój filmik na Youtube w Top! - trajbson - 15-09-2016 20:37 Wow,kozak narzedzie, testowales osobiscie? RE: EasyTube - Twój filmik na Youtube w Top! - Vasaki - 15-09-2016 20:39 Nie wiem czy czasem cos z api nie jest, bo wiekszosc mi pokazuje zawsze ze jest pod easy ![]() Ale niech ktos sprawdzi czy cos, mozna z api pozniej podzialac
RE: EasyTube - Twój filmik na Youtube w Top! - Waldes93 - 15-09-2016 20:44 Vasaki coś z API jest bo to nie możliwe zobacz moje zdjęcie wyżej. RE: EasyTube - Twój filmik na Youtube w Top! - Vasaki - 15-09-2016 20:47 Num, można poczekać az zaktualizuja na tej alternatywnej stronie albo zmienic w skrypcie ![]() generalnie sam sposob bardzo efektywny. A sprawdzalem jeszcze z 3 tyg temu i wszystko chodzilo xD RE: EasyTube - Twój filmik na Youtube w Top! - Waldes93 - 15-09-2016 20:54 Trzeba to jeszcze umieć zmienić
RE: EasyTube - Twój filmik na Youtube w Top! - radmatuszewski - 15-09-2016 21:06 Czyli, że jednak nie działa? RE: EasyTube - Twój filmik na Youtube w Top! - Waldes93 - 15-09-2016 21:07 nie
RE: EasyTube - Twój filmik na Youtube w Top! - Vasaki - 15-09-2016 21:25 Działa tylko trzeba popracować troche główką:X |