Kończąca się umowa w play i możliwość sprzedaży taniej smartfona itp. Ktoś chętny /?? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Kończąca się umowa w play i możliwość sprzedaży taniej smartfona itp. Ktoś chętny /?? (/Temat-Konczaca-sie-umowa-w-play-i-mozliwosc-sprzedazy-taniej-smartfona-itp-Ktos-chetny-135419) Strony: 1 2 |
Kończąca się umowa w play i możliwość sprzedaży taniej smartfona itp. Ktoś chętny /?? - JamePERS - 05-07-2016 22:14 Witam piszę tutaj ponieważ niedługo kończy mi się umowa w playu i będę ją przedłużał i będę brał od razu z umową telefon więc mam takie pytanie czy ktoś chciałby kupić ode mnie jakiegoś smartfona albo inną rzecz którą mają w ofercie ? Jeśli tak to proszę napisać pw co to miało by być i ile oferujesz za nią. RE: Kończąca się umowa w play i możliwość sprzedaży taniej smartfona itp. Ktoś chętny /?? - JamePERS - 06-07-2016 21:51 nie ma chętnych ? RE: Kończąca się umowa w play i możliwość sprzedaży taniej smartfona itp. Ktoś chętny /?? - dazy19 - 06-07-2016 21:55 Iphone 5s i moge dac dwa złote :3 bedziesz mial sto procent zarobku inwestycji ^^ RE: Kończąca się umowa w play i możliwość sprzedaży taniej smartfona itp. Ktoś chętny /?? - JamePERS - 06-07-2016 21:57 pff... może normalne propozycje ?? RE: Kończąca się umowa w play i możliwość sprzedaży taniej smartfona itp. Ktoś chętny /?? - Ascoran - 06-07-2016 22:01 Zależy ile te "taniej" Interesował by mnie HTC DESIRE 820 - zaproponuj ile byś chciał za niego na pw RE: Kończąca się umowa w play i możliwość sprzedaży taniej smartfona itp. Ktoś chętny /?? - JamePERS - 06-07-2016 22:06 tego telefonu nie ma oferta play RE: Kończąca się umowa w play i możliwość sprzedaży taniej smartfona itp. Ktoś chętny /?? - Stworkowaty - 06-07-2016 22:18 Samsung Galaxy J5 albo Samsaung Galaxy S5, jest? RE: Kończąca się umowa w play i możliwość sprzedaży taniej smartfona itp. Ktoś chętny /?? - Ando - 06-07-2016 22:21 @[JamePERS] może daj znać jaki abonament bierzesz żeby każdy mógł sprawdzić ceny interesujących telefonów. Wiadomo, każdy liczy że kupi taniej niż na allegro ale jednocześnie żebyś ty też coś zarobił. RE: Kończąca się umowa w play i możliwość sprzedaży taniej smartfona itp. Ktoś chętny /?? - JamePERS - 06-07-2016 22:37 mixa elastycznego za 50 zł RE: Kończąca się umowa w play i możliwość sprzedaży taniej smartfona itp. Ktoś chętny /?? - greg1 - 06-07-2016 23:02 Huawei P9 ? |