Nowe wieści o generalnych restockach i nie tylko! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Nowe wieści o generalnych restockach i nie tylko! (/Temat-Nowe-wiesci-o-generalnych-restockach-i-nie-tylko-13426) Strony: 1 2 |
Nowe wieści o generalnych restockach i nie tylko! - Tech - 12-09-2010 13:00 Jak możemy wyczytać z twittera Kathy Savitt: Cytat:Chciałabym przeprowadzić jeszcze kilka generalnych restocków zanim 24/7 wystartuje w październiku. Shopowe restocki nadal będą lepsze, ale na generalnych każdy ma szansę coś zamówić. Cytat:Tak, nowe iPody będą w MULTI restockach, generalnych i shopowych (wliczając tapetowe), które odbędą się w tym miesiącu :-) Czyli podsumowując - możemy spodziewać się nie jednego, ale jeszcze kilku Generalnych Restocków, oraz wielu shopowych a w październiku oficjalnie wystartuje 24/7, które będzie dostępne dla wszystkich użytkowników! Dodatkowo, w nadchodzących restockach będą dostępne nowe generacje iPodów (powyżej screen nowego, dotykowego iPoda Nano). Wczoraj zostały oficjalnie otwarte zapisy na kolejny restock shopowy. Należy kupić coś z SHOP'u w taki sposób, żeby otrzymać za to co najmniej 100 PTZ. Co ciekawe nie ma tu żadnej wzmianki o tym, czy kupienie Ultimate Wallpaper kwalifikuje cię na ten restock. Jeśli jakieś info na ten temat się pojawi to postaram się o tym poinformować. Zapisy potrwają do wtorku do godz 6:00 rano. No i na koniec chciałem przypomnieć, że już jutro odbędzie się specjalny restock dla Z-Listerów, którzy jeszcze nigdy nie zamówili żadnej nagrody (tapetki się nie liczą). Jak zwykle można oczekiwać na to wydarzenie z resztą forum na Chatboxie lub na kanale TeamSpeak 3. Powodzenia! RE: Nowe wieści o generalnych restockach i nie tylko! - Grabowkers - 12-09-2010 13:09 Najbardziej cieszę się z kilku dodatkowych restocków generalnych RE: Nowe wieści o generalnych restockach i nie tylko! - MotorniczyTramwaju - 12-09-2010 13:16 Ja już na najbliższy SHOPowy mam dostęp, a wieści o kilku generalnych spowodowały uśmiech na moich ustach i wiarę, że można jeszcze coś wycisnąć z Lokesz Oczywiście poluję na nowego iToucha RE: Nowe wieści o generalnych restockach i nie tylko! - Lubelak - 12-09-2010 13:16 a ja z tego że każdy się rzuci na nowe rzeczy a "stare" ipody czy macbooki będą długo stały oo motorniczy też mam dostęp do szopowego będziemy kampić xD RE: Nowe wieści o generalnych restockach i nie tylko! - tomsonFCB - 12-09-2010 13:18 Jako że zbieram na nowy telefon poluję tradycyjnie na kasiorkę, 75$ lub 50$ RE: Nowe wieści o generalnych restockach i nie tylko! - NaoS - 13-09-2010 15:14 Mam jakoś złe przeczucia co do tych 24/7 restocków. RE: Nowe wieści o generalnych restockach i nie tylko! - Burned - 13-09-2010 15:19 Na pewno te 24/7 nie będą takie wspaniałe, to oczywiste. A co do restocków to łapie 75$ albo 50$ kasa się przyda RE: Nowe wieści o generalnych restockach i nie tylko! - Miu - 13-09-2010 15:30 (12-09-2010 13:16)Lubelak napisał(a): a ja z tego że każdy się rzuci na nowe rzeczy a moze nie będzie juz starych iPodów? tak czy siak czekamy na info o generalu... RE: Nowe wieści o generalnych restockach i nie tylko! - kawkaman - 16-09-2010 15:14 to jutro w piątek jest generalny restockt dla każdego czy tylko dla zlisterów? RE: Nowe wieści o generalnych restockach i nie tylko! - pitfromhell - 16-09-2010 15:27 Dla każdego. |