PokeBits - Zarabiaj BTC grając w grę! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: PokeBits - Zarabiaj BTC grając w grę! (/Temat-PokeBits-Zarabiaj-BTC-grajac-w-gre-133483) |
PokeBits - Zarabiaj BTC grając w grę! - Fricooo - 21-05-2016 09:44 PokeBits jest unikalną kombinacją faucetu Bitcoin z grą w stylu RPG. Zaczynasz z 5 punktami energii, które są Ci potrzebne aby ukończyć misje. 1 punkt energii regeneruje się w ciągu 3 minut, co działa jak swego rodzaju faucet. W celu odblokowania następnej misji trzeba ukończyć w 100% poprzednią. Z każdą nową misją nagrody będą stopniowo wzrastać. Jeżeli uzyskasz nowy poziom to twoja energia zostanie całkowicie odnowiona i jej maksymalny poziom zostanie podniesiony o +1. Daje to możliwość zrobienia większej ilości misji. Aby zrobić misję klikamy zakładkę Missions na samej górze strony i zaczynamy robić interesujące nas zadanie. Kiedy czas się skończy wystarczy ponownie wejść na stronę i kliknąć Claim, a nagroda pojawi się na naszym koncie. Przykładowe cechy PokeBits: > +1 regeneracji punktów energii co 3 minuty > Maksymalny poziom energii jaki można osiągnąć to 15 (na 1 levelu to 5) > Zarabiamy satoshi za wykonywanie misji > Darmowy Mining Level 1 : 500 Satoshi / dzień > Łatwa rejestracja za pomocą adresu bitcoin > Wypłaty INSTANT od 25000 satoshi Mamy także możliwość inwestowania w wydobycie satoshi. Każdy poziom zwiększa wydobycie o 500sat / dzień, a level 1 otrzymujemy za darmo za samą rejestrację. Link: https://www.pokebits.com/?ref=1402 Czysty: https://www.pokebits.com RE: PokeBits - Zarabiaj BTC grając w grę! - Fox90 - 21-05-2016 11:13 Poszło z refa, zobaczymy co z tego będzie, może w końcu coś ciekawego RE: PokeBits - Zarabiaj BTC grając w grę! - Fricooo - 21-05-2016 11:19 Dziekuje Równiez liczę, że program pozwoli nam zarobić. Admin naprawdę ciężko pracuje nad projektem i praktycznie co chwilę pojawia się coś nowego. Oczywiście będę tutaj w temacie informował o najważniejszych zmianach RE: PokeBits - Zarabiaj BTC grając w grę! - kamson24 - 21-05-2016 13:53 Kiedy zacząłes grac oraz który masz level? RE: PokeBits - Zarabiaj BTC grając w grę! - Fricooo - 21-05-2016 14:02 Dziś zacząłem zabawę z tym programem i mam 6 level RE: PokeBits - Zarabiaj BTC grając w grę! - TripleDouble - 21-05-2016 19:14 Fricooo ile juz zarobiles? RE: PokeBits - Zarabiaj BTC grając w grę! - Fricooo - 21-05-2016 19:30 Dzisiaj zacząłem i zdobyte mam 6k satoshi ale nastawiam się na zdobywaniu poziomów i przechodzeniu do następnych miast aby zarabiać normalne sumy w przyszłości. RE: PokeBits - Zarabiaj BTC grając w grę! - Fox90 - 21-05-2016 19:46 Ja dopiero teraz zorientowałem się że można sobie dodatkowo dodawać +1 energi co 5 minut za adfly, ale i tak nie wiem jak tak szybko wbiłeś 6 level RE: PokeBits - Zarabiaj BTC grając w grę! - Fricooo - 21-05-2016 19:51 (21-05-2016 19:46)Fox90 napisał(a): Ja dopiero teraz zorientowałem się że można sobie dodatkowo dodawać +1 energi co 5 minut za adfly, ale i tak nie wiem jak tak szybko wbiłeś 6 level Obecnie już mam 11 level Po prostu zamiast skupiać się na liczbie satoshi za zadanie na razie staram się robić wszystko by jak najszybciej awansowac na wyższy poziom i odblokować kolejne miejsce RE: PokeBits - Zarabiaj BTC grając w grę! - Fox90 - 21-05-2016 20:08 Też tak robie, tyle że do wbicia 5 levelu potrzebuje 1k pkt, a zbieram 200 i mam brak energi, więc nie wiem jakim ty cudem tak szybko to robisz. |