Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
★㋡BITCOIN i inne crypto- kantorek u maks1824! - Szybki i elastyczny - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: ★㋡BITCOIN i inne crypto- kantorek u maks1824! - Szybki i elastyczny (/Temat-%E2%98%85%E3%8B%A1BITCOIN-i-inne-crypto-kantorek-u-maks1824-Szybki-i-elastyczny-132209)

Strony: 1 2

★㋡BITCOIN i inne crypto- kantorek u maks1824! - Szybki i elastyczny - maks1824 - 22-04-2016 12:43

TYMCZASOWO ZAMKNIĘTY☚☜☚☜☚☜☚☜☚
[Obrazek: 1zr05s4.png]
[Obrazek: GWARANCJA_NAJNIZSZEJ_CENY.png]
Witajcie,

Od dawna jestem fanem Bitcoina i ogólnie całych tych kryptowalut. na forum siedzę od prawie dwóch lat i nabiłem ok. 160 postów.

W tym wątku będę chciał sprzedawać wam kompleksowe i elastyczne usługi wymiany u mnie. Akceptowane procesory i rodzaje to:
[Obrazek: 2ex9aus.png]
(podpisy przy monetach się trochę pokręciły, ale wiadomo o co chodzi)
Wyjaśnienia strzałek:
-zielona: każdy, nawet nowy ktoś na forum może wymienić
-żółta: coś tam nabite trzeba mieć, oczywiście zależy od kwoty. 15zł raczej wymienię
-czarna: przelew może długo iść, a kurs się może zmienić
EDIT: JEST MAŁY BŁĄD w ostatnim kwadracie, można tylko wypłacać tymi metodami.
Tak, oferuje też wymiany kryptowaluta - kryptowaluta. Obsługuje też inne kryptowaluty.
Oczywiście, możemy się dogadać co do innego procesora.
Prowizję PayPala/opłatę za przelew/koszty transakcji płaci kupujący!

Moje prowizje: WAŻNE: CZYTAJ INFORMACJĘ NIŻEJ POD OBRAZKIEM!
Transakcje 0,01$ do 3$ - fee 20%, nie wchodzi w poniższą promocję.
Transakcje 3$ do 5$ - fee 15%, nie wchodzi w poniższą promocję.
Transakcje do $10 - fee 10%
Transakcje powyżej $10 - fee 8%
Transakcje powyżej $50 - fee 5%
Transakcje powyżej $100 - fee 3%
No i teraz zaskoczenie: MOŻESZ ZMNIEJSZYĆ PROWIZJĘ!
Dałem gwarancję, że jest tu najtaniej na forum. Więc podeślij mi linka do wątku, gdzie ktoś oferuje mniejsze prowizję z tym samym procesorem płatności, A JĄ ZMNIEJSZĘ! Opłaca się kupować u mnie.

[Obrazek: GWARANCJA_NAJNIZSZEJ_CENY.png]
jeśli jesteś forumowym wyjadaczem, ja płacę pierwszy
ODPOWIADAM SZYBKO, MAM TAPATALKA Z POWIADOMIENIEM,

Gratis wszystkie Bitcoiny są wyprane!
OPINIE:
(21-04-2016 20:12)Efektmotyla napisał(a):  Polecam współprace z maks1824, bardzo dobre i szybkie wymiany, polecam Big Grin

Wysłane z mojego LG-K120 przy użyciu Tapatalka

(22-04-2016 13:58)Efektmotyla napisał(a):  Wszystko przebiega płynnie, zasady są jasne i nie ma żadnych opóznień, gdybyś uruchomił jeszcze przelew bankowy, i miałbyś konto w aliorze, to mi graj

(26-04-2016 20:09)Oliwa98 napisał(a):  Wszystko sprawnie, bez najmniejszych kłopotów - polecam Big Grin

(27-04-2016 18:20)jamroczik napisał(a):  Również polecam.

Proszę @[erner] @[erner] !!! o opinię. @[erner] !!!

W przypadku większych kwot możemy spotkać się osobiście w Katowicach.

RE: ★☑㋡BITCOIN i inne crypto- kantorek u maks1824- Zaufany i bezpieczny! - Efektmotyla - 22-04-2016 13:58

Wszystko przebiega płynnie, zasady są jasne i nie ma żadnych opóznień, gdybyś uruchomił jeszcze przelew bankowy, i miałbyś konto w aliorze, to mi graj

RE: ★☑㋡BITCOIN i inne crypto- kantorek u maks1824- Zaufany i bezpieczny! - maks1824 - 22-04-2016 14:35

Złota zasada- nie ufać bankom...

Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka

RE: ★☑㋡BITCOIN i inne crypto- kantorek u maks1824- Zaufany i bezpieczny! - Efektmotyla - 22-04-2016 16:44

Możnaby tak powiedzieć, ale.. Niestety paypal jeszcze w niewielu miejscach jest jedną z metod platnosci :\

RE: ★☑㋡BITCOIN i inne crypto- kantorek u maks1824- Zaufany i bezpieczny! - mikuss - 23-04-2016 08:14

Tytuł tematu jest porażający..
Jak można sam o sobie pisać zaufany i bezpieczny ? O tym czy tak jest decydują użytkownicy pisząc opinię ( na razie 1 świeżaka, same peany to wygląda zarówno śmiesznie jak i podejrzanie...), Założyciel kantoru ani wartościowych postów, same śmieciowe, reputacja też sama śmieciówka i jak dla mnie wygląda to wszystko bardzo podejrzanie
Już jednego mieliśmy na forum (moverinwestments) sam o sobie również pisał jaki to zaufany i wydymał ludzi na 20kpolishfifthy cents więc takie określenia samego siebie większość osób z forum wie jak się kończą ....

Po drugie czy kolega ma dg na prowadzenie kantoru ? odprowadza podatek itp itd ?

Po trzecie czy masz zgodę na używanie wizerunków aliorbank ? Jeśli nie to odpowiadasz za wykorzystywanie wizerunków, łamanie praw autorskich itp

Po czwarte wysyłka osobie bez opinii wiarygodnych, stażu i oceny handlarza jako pierwszej to w mojej ocenie jest to na 99,99% gwarantowaną stratą swoich własnych środków, jeśli Ja miałbym dokonywać jakiejś tranzakcji w Twoim kantorze to Ty płacisz/wysyłasz pierwszy bo moja opinia, ocena jest znana na forum i pierwszy Tobie nie wysłałbym nic

★㋡BITCOIN i inne crypto- kantorek u maks1824- Zaufany i bezpieczny! - Efektmotyla - 23-04-2016 09:30

Ależ niewiarygodna trafność i wyczucie. Mozesz mieć rację ze wszystkim, ale to, że jestem "świeżakiem" to nie znaczy że jestem laikiem, więc daruj naprawde sobie teksty typu mało wiarygodny, bo wymieniłem pieniądze takie same jakie masz Ty na koncie, i ich strata tyle samo kosztuje mnie jak i Ciebie. Jeżeli wymieniam i jestem zadowolony z przebiegu wymiany, to wyrażam swoją opinię, prawda? Teoria spiskowa wydanie 2016 Wink facepalm

RE: ★☑㋡BITCOIN i inne crypto- kantorek u maks1824- Zaufany i bezpieczny! - mikuss - 23-04-2016 09:37

(23-04-2016 09:30)Efektmotyla napisał(a):  jestem "świeżakiem" to nie znaczy że jestem laikiem, więc daruj naprawde sobie teksty typu mało wiarygodny

Zbyt krótko tutaj jesteś by znać zasady forum...
Niestety jesteś świeżakiem i opinia 31-sto postowca ( w tym same śmieciowe posty, zero jakichkolwiek "wartościowych, większość nabita) jest niewiarygodna, sam autor tematu już na starcie sam o sobie pisząc to co pisze strzela sobie w nogę bo dołuje swoją wiarygodność a nie podnosi, a opinia świeżaka w żaden sposób jej nie zmienia i pozostaje dalej jako niewiarygodna osoba bez zaufania.
Dodatkowo już nie raz widzieliśmy na forum konto "główne" i multi kilkunastopostowe wystawiające opinię kontu głównemu( sam sobie z innego/innych kont) więc wiesz lepiej zamilcz bo nic nie zmieniasz i nie wnosisz

RE: ★☑㋡BITCOIN i inne crypto- kantorek u maks1824- Zaufany i bezpieczny! - Efektmotyla - 23-04-2016 09:48

Mam prawo pisać więc będę Wink poza tym, wcale nie jesteś alfą i omegą, więc dlaczego zakładasz jakieś multi? A może obserwowałem forum od lat, a może sam je założyłem? Wiesz to? Widziałeś mnie? A może nawet znasz? Nie. Więc nie wrzucaj wszystkich do jednego wora, bo każdy kiedyś zaczynał i to wcale nie znaczy że nie był godny zaufania. Pozdrawiam Wink

RE: ★☑㋡BITCOIN i inne crypto- kantorek u maks1824! - Szybki i elastyczny - maks1824 - 23-04-2016 13:31

@[mikuss] Masz całkowitą rację. Może i nie jestem forumowym wyjadaczem, ale powiem Ci dlaczego twierdzę że mój kantorek jest zaufany i bezpieczny:
a) stworzyłem go, by każdy mógł wymienić Bitcoiny bez dolnego limitu. Możesz wymienić nawet 1c. Wcześniej nigdzie nie można było ich wymienić. Raczej nie ucieknę z forum, zostawiając mój adres IP i wiele danych dla 50 groszy.
b)W przypadku transakcji z zaufanymi forumowiczami, ja płacę pierwszy.

Nie chcę nikogo oszukać!
Zmieniłem tytuł wątku, aby uniknąć nieporozumień. Mam w planach pisanie dziennika pracy.

RE: ★☑㋡BITCOIN i inne crypto- kantorek u maks1824! - Szybki i elastyczny - mikuss - 23-04-2016 13:50

(23-04-2016 13:31)maks1824 napisał(a):  Masz całkowitą rację. Może i nie jestem forumowym wyjadaczem, ale powiem Ci dlaczego twierdzę że mój kantorek jest zaufany i bezpieczny:
@[maks1824]
Ja nie twierdzę, że tak nie jest po prostu na przykładzie mover-a który sam o sobie pisał jak pisał a wydymał ludzi na 20 000 pln takie samo ocenianie jakie zrobiłeś tutaj jest źle widziane i od razu człowiek ma alert no bo lepiej dmuchać na zimne jak się sparzyć nie prawda?
To jaki jest kantor ocenią klienci i wtedy taka opinia będzie najlepszym obrazem jak się ma syt w kantorze i fajnie, że kontrowersyjny zapis został usunięty teraz to wygląda zupełnie inaczej Smile