Dziennik - Bo każda porażka to krok do sukcesu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik - Bo każda porażka to krok do sukcesu (/Temat-Dziennik-Bo-kazda-porazka-to-krok-do-sukcesu-132199) |
Dziennik - Bo każda porażka to krok do sukcesu - Mksiak - 21-04-2016 16:40 .
. Bo każda porażka to krok do sukcesu!
Zapraszam Was do subskrypcji wątku, który założyłem po to aby za każdym razem motywował mnie do działania
Cel w zarobkach: jeszcze nieustalony Serwis: eforsa RE: Mksiak - Dziennik pracy - olekn1 - 21-04-2016 17:00 Powodzenia RE: Mksiak - Dziennik pracy - lechoo - 21-04-2016 17:09 Good luck RE: Mksiak - Make Cash, Make Fun, Make Rich! - Mksiak - 22-04-2016 19:03 I jest pierwszy sukces
Wywnioskowałem, że muszę podwyższyć wartość za leady, spróbuję promować na wyższej stawce Co dzisiaj zrobiłem? -stworzyłem własny landing page - promowałem nisze za pomocą serwisu YT (30 min spamu) Zarobione do tej pory: 16 PLN Cel w zarobkach: jeszcze nieustalony Serwis: eforsa RE: Mksiak - Make Cash, Make Fun, Make Rich! - full2000 - 23-04-2016 07:40 Powodzenia ! RE: Mksiak - Make Cash, Make Fun, Make Rich! - Mksiak - 23-04-2016 19:07 .
. Dzisiejszy dzień dość słaby w stosunku wejścia:leady Nie podwyższyłem stawki, ale spędziłem znacznie więcej czasu na spamowaniu, co uświadomiło mnie, że od jutra przestaję i muszę ogarnąć bota. *CIEKAWOSTKA - wpadło mi 8 subskrybcji na koncie Co dzisiaj zrobiłem? - zedytowałem LP, żeby wyglądał na bardziej wiarygodny, dodałem kilka elementów - promowałem nisze za pomocą serwisu YT (zdecydowanie za długo spamowałem ) Zarobione do tej pory: 28 PLN Cel w zarobkach: jeszcze nieustalony Serwis: eforsa RE: Mksiak - Make Cash, Make Fun, Make Rich! - richbutterfly - 23-04-2016 19:11 Będę zaglądał, powodzenia, wysokich zarobków RE: Dziennik - Bo każda porażka to krok do sukcesu - mckosz - 23-04-2016 21:49 Również polecam bota - jest to znacznie lepsze i efekty szybciej przyjdą. Ile spamu wysłałeś przez ten czas? 20? 30 komentarzy? RE: Dziennik - Bo każda porażka to krok do sukcesu - Mksiak - 24-04-2016 19:28 .
. Dalej słabiutko, choć nie promowałem niszy (leady wpadły ze wczorajszej promocji) Podwyższyłem stawkę do 6,50 i mam nadzieję, że jutro cashout *CIEKAWOSTKA - już mam 21 subów Co dzisiaj zrobiłem? - dodałem filmik na kanał promujący niszę - do filmu dodałem 1 000 views, 50 komentarzy i 150 likes za pomocą YTMonster TEMAT YT MONSTER - KLIK Zarobione do tej pory: 44 PLN Cel w zarobkach: jeszcze nieustalony Serwis: eforsa RE: Dziennik - Bo każda porażka to krok do sukcesu - Mksiak - 25-04-2016 16:07 .
Pierwsza wypłata Zarobione do tej pory: 50,50 PLN Cel w zarobkach: jeszcze nieustalony Serwis: eforsa |