![]() |
Droga do własnego biznesu! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Droga do własnego biznesu! (/Temat-Droga-do-wlasnego-biznesu-132173) |
Droga do własnego biznesu! - olekn1 - 20-04-2016 22:41
Wstęp
Witam forumowiczów! ![]() ![]() To może teraz coś o sobie: w tym roku skończę 17 lat, uczę się w technikum informatycznym, zarabianiem w internecie interesuję od około 5 lat. Od zawsze miałem pasję informatyki, w zasadzie żadna z dziedzin informatyki na jaką się natchnąłem, nie sprawiała mi problemów i z łatwością ją pojmowałem. Mam też ścisły umysł, mógłbym powiedzieć, że kocham matematykę, po części też fizykę, od zawszę zajmuje wysokie miejsca w konkursach ogólnopolskich itd. Niewątpliwie moje zainteresowania i typ(?) umysłu są dużymi atutami w dużej części sposobów zarobku w internecie ![]() Założenia dzienniku: - Systematyczność - Codzienne posty - Osiągnięcie stałego zarobku - Więcej (a zarazem mniej ![]() Aktualne cele: - Stworzenie dwóch faucetów z nowościami, których nie spotka się nigdzie indziej (nie będą to faucety jakie znamy) ![]() - Samorozwój: Nauka pythona (17/100% - codecademy) ![]() Co dzisiaj zrobiłem? - Poprawiłem plan moich pomysłów dot. Faucetów, optymalizowałem zyski z kosztami - Napisałem kawałek kodu pluginu do cs'a (30/100%) PS. Starałem się jak mogłem stworzyć ten dziennik w przystępnej formie dla Was, czytelników, ale nie można być dobrym ze wszystkiego, a u mnie z pisaniem jak z zarabianiem... mam nadzieję, że w końcu się to kiedyś zmieni ![]() PS2. Jakby to Lamojednorożec napisał, kolorki, wybuchy i inne efekty specjalne dodam jutro, jak usiądę na komputerze, wszystko będzie ładne i schludne (przynajmniej mam taki zamiar) RE: Ostateczna próba - olekn1 w akcji :D - mahuzz - 21-04-2016 08:33 ciekawie sie zapowiada, powodzenia, nie poddawaj się ![]() Dzień 2. - olekn1 - 21-04-2016 14:54 Dzień 2.
Aktualne cele: Stworzenie dwóch innowacyjnych faucetów ![]() Nauka pythona (na codecademy) ![]() Plugin do cs'a ![]() Lekkie zmienienie wyglądu dziennika Co dzisiaj zrobiłem? - Znowu ulepszyłem moje pomysły dot. faucetów - Dodałem trochę kolorków do tematu, z wybuchami nie ryzykuję, bo jeszcze ktoś mnie weźmie za terrorystę ![]() Dzień 3. - olekn1 - 22-04-2016 20:41 Dzień 3.
Aktualne cele: Stworzenie dwóch innowacyjnych faucetów ![]() Nauka pythona (na codecademy) ![]() Plugin do cs'a ![]() Co dzisiaj zrobiłem? - Zrobiłem szkic strony głównej jednego faucetu w paintcie (nigdy jeszcze tego nie robiłem, zawsze jak pisałem jakąś stronę, to pisałem od razu kod, a to jaki efekt końcowy uzyskałem wychodziło w praniu ![]() - Zrobiłem trochę kursu pythona na codecademy RE: Ostateczna próba - olekn1 w akcji :D - full2000 - 23-04-2016 07:43 Całkiem fajnie się to czyta. Powodzenia ! ![]() RE: Ostateczna próba - olekn1 w akcji :D - Press0 - 23-04-2016 12:11 Dla mnie trochę za krótko. Powodzenia ;D RE: Ostateczna próba - olekn1 w akcji :D - olekn1 - 23-04-2016 12:30 Nie lubię się zbytnio rozpisywać ![]() ![]() Dzięki za te odpowiedzi! To motywuję ![]() Dzień 4. - olekn1 - 24-04-2016 01:04 Dzień 4.
Aktualne cele: Stworzenie dwóch innowacyjnych faucetów ![]() Nauka pythona (na codecademy) ![]() Plugin do cs'a ![]() Co dzisiaj zrobiłem? - Pomęczyłem się trochę z pluginem i to tyle jeżeli chodzi o sprawy związane z dziennikiem ![]() Dzień 5. - olekn1 - 24-04-2016 20:31 Dzień 5.
Na razie nie jest źle, chociaż nie widać jeszcze żadnych zarobków, to myślę, że niedługo się to zmieni ![]() ![]() Aktualne cele: Stworzenie dwóch innowacyjnych faucetów ![]() Nauka pythona (na codecademy) ![]() Plugin do cs'a ![]() Co dzisiaj zrobiłem? - Napisałem ostateczny plan działania faucetów - Popracowałem nad pluginem RE: Droga do własnego biznesu! - olekn1 - 25-04-2016 17:02 Dzień 6.
Dzisiaj nic praktycznie nie zrobiłem, ze względu, że miałem konkurs w szkole, a zaraz mam spotkanie administracji serwera, także dzisiaj brakuje czasu na wszystko ![]() Aktualne cele: Stworzenie dwóch innowacyjnych faucetów ![]() Nauka pythona (na codecademy) ![]() Plugin do cs'a ![]() Co dzisiaj zrobiłem? - Przeszedłem do następnego etapu konkursu ![]() - Zrobiłem szkic menu do strony - jednak średnio mi się projektuje strony w edytorze graficznym |