[PRZEMIANA PO 6MIES] Drugi już, nie tak wyjątkowy dziennik by BartekHelp - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: [PRZEMIANA PO 6MIES] Drugi już, nie tak wyjątkowy dziennik by BartekHelp (/Temat-PRZEMIANA-PO-6MIES-Drugi-juz-nie-tak-wyjatkowy-dziennik-by-BartekHelp-132012) |
[PRZEMIANA PO 6MIES] Drugi już, nie tak wyjątkowy dziennik by BartekHelp - BartekHelp - 18-04-2016 15:13 Cześć! Witam wszystkich w już drugim dzienniku prac przeze mnie prowadzonym. Tym razem wejdziemy w suby (niestety nie będzie to stabilny zarobek jak w marzeniach ) ale mam nadzieję że tym razem wypali. Dlaczego teraz suby? A no dlatego, że poprzednie inwestycje nie poszły tak pięknie, jak miały pójść o czym przekonać się można w poprzednim dzienniku do którego w tym momencie serdecznie zapraszam. http://bit.ly/1XEAKvj Moim teraźniejszym pomysłem jest nowa nisza, zarobek głównie poprzez instagramy, aski. Niestety nie mogę być tak otwartym jak w poprzednim dzienniku, ale mam nadzieję że jakoś Was tutaj przyciągnę. Do teraz zrobiłem stronę - z niej jestem dumny, baardzo ładna . Pogadałem także z firesubem co do ich pustej oferty (uważam że firesub i hotcash to jedyne serwisy w których nie ma strachu przy zarobku) i wygląda na to że po paru poprawkach uda się uzyskać dostęp do pustej oferty. I z tego miejsca pozdro do całej ekipy firesuba, bekowe mordki z nich Do dziennika dodam siłownię, jednak nie tak jak wcześniej - teraz po prostu czasem nadmienię jak mi idzie, czy trzymam dietę itd. Tym razem cele to: - Hajs na zębatki do motocykla - 0/200 - Hajs na wydech do motocykla - 0/1000 - Hajs na owiewki do motocykla - 0/500 Pozdro! EDIT: NA OSTATNIEJ STRONIE AKTUALNE ZAROBKI RE: Drugi już, nie tak wyjątkowy dziennik by BartekHelp - mahuzz - 18-04-2016 15:23 powodzenia! również będę robił co mogę z firesubem, bo po kilku dniach przemyśleń, tylko ten + jeszcze jeden serwis są godne polecenia na polskim rynku Będę zaglądał. RE: Drugi już, nie tak wyjątkowy dziennik by BartekHelp - full2000 - 18-04-2016 19:23 Całkiem przyjemnie się to czyta, powodzenia ! RE: Drugi już, nie tak wyjątkowy dziennik by BartekHelp - BartekHelp - 19-04-2016 08:33 2016-04-19 Cześć wszystkim. Dzień pierwszy prac czas zacząć. Dziś mam zamiar dogadać się z copywriterem i ogarnąć parę asków/instagramów. Jak dobrze pójdzie to zdobędę około 20 asków, na których będę kupował posty i promował przez to swojego lp. Jak wszystko dobrze pójdzie jutro będzie pierwszy zarobek. Siłownia, redukcja - dietę zaczynam trzymać od dziś + 3x tydzien siłowy + 3x tydzien rower 15-30km. Cele: - Hajs na zębatki do motocykla - 0/200 - Hajs na wydech do motocykla - 0/1000 - Hajs na owiewki do motocykla - 0/500 ///@up, @2up Dzięki za pozytywne słowa ! RE: Drugi już, nie tak wyjątkowy dziennik by BartekHelp - mikuss - 19-04-2016 08:48 Mówią, że do trzech razy sztuka Powodzenia! RE: Drugi już, nie tak wyjątkowy dziennik by BartekHelp - BartekHelp - 20-04-2016 18:12 Nie mogę znaleźć nikogo od tekstu. Polecicie jakiegoś copywritera? RE: Drugi już, nie tak wyjątkowy dziennik by BartekHelp - BartekHelp - 21-04-2016 21:09 2016-04-21 Siemanko. Z lp idzie dużo słabiej niż miałem nadzieję. Jednak jutro pewnie zacznę promować. Podczas dzisiejszego treningu wpadłem na dwa świetne pomysły. Pierwszy - program motywator, czyli program który będzie motywował Cię do treningów - coś w stylu notatnika, tyle że z możliwością dodania diety, obliczania BMI, zapotrzebowania kalorycznego itd. i drugi którym jest sprzedaż pewnego towaru wirtualnego na allegro. Wymyśliłem, wracam do domu sprawdzam allegro - 0 konkurencji. Sprawdzam wyszukiwania google - 4k wyszukiwań. Mam nadzieję że coś z tego wyjdzie. Zrobiłem dzisiaj aukcję, jutro także zacznę promować. Siłownia - ciężko pracuje, trzymam dietę, muszę schudnąć do lata! Cele:
- Hajs na zębatki do motocykla - 0/200 - Hajs na wydech do motocykla - 0/1000 - Hajs na owiewki do motocykla - 0/500 RE: Drugi już, nie tak wyjątkowy dziennik by BartekHelp - lechoo - 21-04-2016 21:25 (20-04-2016 18:12)BartekHelp napisał(a): Nie mogę znaleźć nikogo od tekstu. Polecicie jakiegoś copywritera?Pisz sam, większa satysfakcja będzie z odniesionego sukcesu. Powodzenia RE: Drugi już, nie tak wyjątkowy dziennik by BartekHelp - BartekHelp - 22-04-2016 17:12 @up Właśnie tak zrobiłem, razem z pomocą znajomej ( ͡° ͜ʖ ͡°) RE: Drugi już, nie tak wyjątkowy dziennik by BartekHelp - BartekHelp - 25-04-2016 17:32 2016-04-25 Siema! Od ostatniego czasu wiele się zmieniło - przede wszystkim odpuszczam lp . Na 120UV ani jednego leada. No niestety, nie wyszło ale trudno, są też dobre wiadomości! Aukcja na allegro okazała się dobrym pomysłem. W pierwszy dzień sprzedałem dwie sztuki po 8zł (koszt pozyskania sztuki dla mnie to 0.00zł!) . Postanowiłem wejść w ten biznes, założyłem sklep allegro, aukcję "do wyczerpania zapasów" i dwie sztuki już zeszły, tym razem po 10zł . Dzisiaj także postanowiłem kupić sponsorowanie za 23złote, może się opłaci . Zarobek nie jest jakiś wielki bo gdybym sprzedawał sztukę dziennie miałbym 300zł miesięcznie - ale jak za nic nie robienie to biere . Siłownia - trochę słabo, zimno, mokro, nie chce się nic :/, dieta 80% trzymana. Cele:
- Hajs na zębatki do motocykla - 0/200 - Hajs na wydech do motocykla - 0/1000 - Hajs na owiewki do motocykla - 0/500 |