![]() |
Miesięczny ranking brokerów TOP3 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: Opcje Binarne (/Forum-Opcje-Binarne-339) +--- Wątek: Miesięczny ranking brokerów TOP3 (/Temat-Miesieczny-ranking-brokerow-TOP3-131810) Strony: 1 2 |
Miesięczny ranking brokerów TOP3 - MaLiN - 14-04-2016 15:38 Sporo osób początkujących ma problem z wyborem brokera OB, więc postanowiłem ułatwić Wam to zadanie ![]() Na początku każdego miesiąca będę w tym temacie wrzucał brokerów, u których najczęściej się rejestrujecie albo mają więcej pozytywnych opinii niż negatywnych. Ogólnie polecani przez Was brokerzy (będę starał się tworzyć ankiety, które również pozwolą na wybór odpowiednich brokerów - dlatego będę wdzięczny za aktywny udział w tych ankietach) ![]() Jak wiadomo u brokerów są ciągle jakieś zmiany, a to większy depozyt albo zacinająca się platforma. Dlatego myślę, że taka lista się Wam przyda, choć wiadomo że każdy ma też inne gusta, więc wybory nie każdemu podpasują ![]() RANKING TOP3 BROKERÓW (KWIECIEŃ)
Czołowe miejsce zajął broker IQoption. Dużym plus platformy to rozbudowane wykresy, które umożliwiają dodawanie różnych wskaźników wraz z ustawieniami (taka mini wersja MT4). Plusem jest również minimalny depozyt - 10USD, jednak proszę być ostrożnym bo większość graczy korzystających z tego brokera skupia się na opcjach sekundowych, które według mnie są najtrudniejsze i na których najłatwiej jest przegrać. Minus to problemy z zalogowaniem się na platformę. Warto dodać, że za darmo można przetestować na platformie konto demo. ![]() ![]() Minimalny depozyt: 10USD Minimalna stawka: 1USD Otwórz darmowe konto ![]() ![]() Minimalny depozyt: 350 PLN Minimalna stawka: 30PLN Otwórz darmowe konto ![]() ![]() Minimalny depozyt: 850PLN Minimalna stawka: 60PLN Otwórz darmowe konto Co chcielibyście konkretnie wiedzieć o brokerach? Jeśli ktoś ma jednak jakieś zastrzeżenia co do mojej listy polecanych brokerów albo pozytywne opinie o nich, zachęcam do dyskusji!!! P.S Gdyby ktoś znalazł jakiś błąd, również proszę o poprawienie mnie. Szczególnie dotyczy to minimalnych depozytów, bo często potrafi się to zmieniać. Wspólnie łatwiej rozwiązywać problemy ![]() RE: Miesięczny ranking brokerów TOP3 - damianlxlx5 - 14-04-2016 16:54 Świetny temat. Myślę że pomoże to wielu początkującym graczom w wyborze odpowiedniej i zaufanej platformy. Ja osobiście też mogę polecić IQoption chodź póki co korzystałem tylko z konta demo przez jakiś czas. Przy okazji może zapytam, czy ktoś wie jak to jest u nich z weryfikacją konta rzeczywistego, tzn. czy trzeba im wysyłać skan dowodu, jakiś inne dane oraz czy można to zrobić przez internet wszystko ? RE: Miesięczny ranking brokerów TOP3 - MaLiN - 14-04-2016 19:41 @[damianlxlx5] Wysyłasz skan dowodu i skan rachunku. Wszystko to robisz poprzez panel konta. RE: Miesięczny ranking brokerów TOP3 - Zaróbmy Razem - 18-04-2016 07:05 A co z Opteck? Ktoś korzystał, ma doświadczenia? RE: Miesięczny ranking brokerów TOP3 - MaLiN - 18-04-2016 10:06 @[Zarobmy-Razem] samo działanie platformy jest bezproblemowe, jednak ludzie narzekają na analityków od nich oraz "dziwne" traktowanie klienta a w zasadzie to podejście do nich. RE: Miesięczny ranking brokerów TOP3 - $$[BiznesMan]$$ - 25-04-2016 10:00 Mam pytanie odnośnie bonusu na IQ options bo słyszałem, że żeby go wypłacić to trzeba obrócić nim 35 razy i tu moje pytanie. Zakładając, że po wpłacie depozytu i odebraniu bonusu coś by mi się w tym brokerze nie spodobało i po kilku transakcjach chciał bym wycofać swój depozyt. Czy nie było by z tym problemów z powodu "nieprzerobionego" bonusu ? Oczywiście zdaję sobie sprawę, że jak będę chciał wycofać depozyt to zapewne zabiorą mi bonus, ale chodzi mi wyłączenie o wypłacenie tego co wpłaciłem. RE: Miesięczny ranking brokerów TOP3 - MaLiN - 25-04-2016 16:32 To wszystko zależy od rodzaju bonusu jaki bierzesz. Warunki wypłaty depozytu, mogą być różne. Najlepiej podpytać się tego swojego opiekuna konta, bądź supportu. RE: Miesięczny ranking brokerów TOP3 - Comparic - 02-05-2016 10:29 Fajna sprawa i mam nadzieję, że obiektywna całkowicie? ![]() W sensie nie że chcę atakować, ale w wielu takich rankingach ten kto zapłaci ten jest w TOP. Początkującym na pewno się przyda ![]() RE: Miesięczny ranking brokerów TOP3 - Wilson - 04-05-2016 14:05 Czy IQ option manipuluje cena? Skad biora dane? RE: Miesięczny ranking brokerów TOP3 - MaLiN - 10-05-2016 07:23 Nie inwestowałem tam na real, jednak na demo nie zauważyłem też jakiś manipulacji cenowych. Dane biorą z Reuters. |