Farmy BTC i podobne. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +---- Dział: Bitcoin (/Forum-Bitcoin-372) +---- Wątek: Farmy BTC i podobne. (/Temat-Farmy-BTC-i-podobne-130302) Strony: 1 2 |
Farmy BTC i podobne. - Zaróbmy Razem - 10-03-2016 18:03 Witam, Na pewno znajdą się tu starzy wyjadacze i to raczej do nich kieruje pytanie, mianowicie: Poszukuje dobrej, płacącej, stabilnej i ze stażem stronki (może być kilka) na której można zbierać Satoshi za np, karmienie zwierzątek czy inwestowanie w jakieś budynki, które generują Satoshi. Coś w tę stronę, co wymaga czasu i codziennej robótki. Chociaż, powinienem się raczej zapytać czy w ogóle istnieje taka stronka, która płaci od dłuższego czasu/kilku lat. Pozdrawiam *Nie jestem pewien czy pytania powinny znaleźć się w tym dziale, mimo, że tematyka dobra, jeśli nie to proszę o przeniesienie. RE: Farmy BTC i podobne. - rachman - 10-03-2016 19:42 Niedawno była zajefajna stronka ore-mine. Długo istniała na tego typu strony ale jakaś giełda im padła czy coś i ... Sporo z niej wycisnąłem ale pamiętaj każda strona może prędzej czy później też paść. Wiek istnienia nie daje żadnej gwarancji - to nie banki RE: Farmy BTC i podobne. - Zaróbmy Razem - 10-03-2016 20:28 Szukam takiego NeoBuxa, wśród Buxów Tylko, że farmy BTC :v RE: Farmy BTC i podobne. - rachman - 10-03-2016 20:45 Nie bawiłem się w NeoBox więc nie wiem czy o to chodzi ale jedyne co znam to freebitcoin.proste.co (lub ref) - ma banery do klikania, autosurf, PTP itp. RE: Farmy BTC i podobne. - Natural - 10-03-2016 21:54 golden tea prosze, ja na tym siedzę, ustaw sobie angielski, polega na tym ze krzaczek sadzisz, i zbierasz liście za ktore mozesz wyplacac lub reinwestować. Ja juz troche w tym siedze RE: Farmy BTC i podobne. - Zaróbmy Razem - 11-03-2016 15:48 (10-03-2016 21:54)Natural napisał(a): golden tea prosze, ja na tym siedzę, ustaw sobie angielski, polega na tym ze krzaczek sadzisz, i zbierasz liście za ktore mozesz wyplacac lub reinwestować. Ja juz troche w tym siedze O, to to, dzięki wielkie (10-03-2016 20:45)rachman napisał(a): Nie bawiłem się w NeoBox więc nie wiem czy o to chodzi ale jedyne co znam to freebitcoin.proste.co (lub ref) - ma banery do klikania, autosurf, PTP itp. Też się przyda, dzięki RE: Farmy BTC i podobne. - darexons - 11-03-2016 19:09 freebitco.in jest bardzo wiarygodny, wypłaca bez problemu od dawna Nie wiem czy mogę dawać tutaj refa więc dam tylko czysty http://freebitco.in Polecam serwis, bez depozytu można tam zarobić tyle że wooohooohoo, a potem inwestować w inne programy lub dalej w tamten RE: Farmy BTC i podobne. - Zaróbmy Razem - 12-03-2016 00:46 (11-03-2016 19:09)darexons napisał(a): freebitco.in jest bardzo wiarygodny, wypłaca bez problemu od dawna Wiem, siedze tam już długo, mi bardziej chodzi o takie faremki gdzie się własnie kupuje jedna rzecz które generuje, potem z zysków drugie coś i tak dalej i tak dalej A, we freebitco.in kumpel wczoraj trafił 10000 i wygrał 200$. Ale to jest dziecko szczęścia zawsze, więc.. RE: Farmy BTC i podobne. - jooni22 - 12-03-2016 04:24 Wiesz co ja polecam Tobie hashocean, zarobiłem trochę satoshi i w innych serwisach aby kupić minimum a teraz zarabiam pasywnie. masz 15kh/s na start i dopujujesz 20kh/s i masz pasywne zarabianie, możesz wykupić moc albo jechać na podstawie i z dnia na dzień będzie Tobie rosło i budzisz się po pół roku i masz już jakiś kapitał a nie poświęcasz na to czasu w ogóle Ref: https://hashocean.com/signup/?rid=377999 Czysty: https://hashocean.com/ Warto zarobić sobie na skracaniu linków bądź faucetach a następnie w coś zainwestować, bo bez sensu zarobić np 20zł i je rozwalić, lepiej cały czas w coś inwestować i po jakimś czasie mieć ładną sumkę, którą można jeszcze obrócić. Pozdrawiam RE: Farmy BTC i podobne. - Zaróbmy Razem - 13-03-2016 23:05 (12-03-2016 04:24)jooni22 napisał(a): Wiesz co ja polecam Tobie hashocean, zarobiłem trochę satoshi i w innych serwisach aby kupić minimum a teraz zarabiam pasywnie. masz 15kh/s na start i dopujujesz 20kh/s i masz pasywne zarabianie, możesz wykupić moc albo jechać na podstawie i z dnia na dzień będzie Tobie rosło i budzisz się po pół roku i masz już jakiś kapitał a nie poświęcasz na to czasu w ogóle Już jakiś czas w HashOcean siedze, co do rozwalanie pieniędzy. Wiem o tym, na razie niczego z internetów nie wypłacam, wszystko kolekcjonuje i inwestuje. |