Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Chcesz pozbyć się pieniędzy na Skrill? Skirll---->PayPal - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Chcesz pozbyć się pieniędzy na Skrill? Skirll---->PayPal (/Temat-Chcesz-pozbyc-sie-pieniedzy-na-Skrill-Skirll-PayPal-127986)

Strony: 1 2

Chcesz pozbyć się pieniędzy na Skrill? Skirll---->PayPal - Stworkowaty - 27-01-2016 19:57

Chcesz się pozbyć Skrilla za pieniądze Paypal?

SKUP SKRILL ZA PAYPAL
1:1

Transakcję załatwiam tylko i wyłączenie przez forum! Ty pokrywasz prowizję Skrilla

RE: Chcesz pozbyć się pieniędzy na Skrill? Skirll---->PayPal - Stworkowaty - 05-02-2016 17:29

Odświeżam. Wink

RE: Chcesz pozbyć się pieniędzy na Skrill? Skirll---->PayPal - Vamph - 05-02-2016 19:10

1:1, tak? proszę o prywatną wiadomość, mam coś koło 50zł na skrill'u Smile

RE: Chcesz pozbyć się pieniędzy na Skrill? Skirll---->PayPal - Stworkowaty - 05-02-2016 19:19

Odesłałem PW. Smile

RE: Chcesz pozbyć się pieniędzy na Skrill? Skirll---->PayPal - Vamph - 05-02-2016 19:31

Bardzo serdecznie polecam tego Pana Smile
Miła, szybka i profesjonalna wymiana Smile

jeszcze raz gorąco polecam Smile

RE: Chcesz pozbyć się pieniędzy na Skrill? Skirll---->PayPal - nitram - 05-02-2016 20:06

@[Stworkowaty] większe kwoty rzędu 5k wchodzą w grę ? Big Grin i jakaś "cicha wymiana" ?

RE: Chcesz pozbyć się pieniędzy na Skrill? Skirll---->PayPal - Stworkowaty - 05-02-2016 21:31

@[nitram] oj, na chwilę obecne nie za bardzo, bo odkupiłem od paru osób poparę dyszek i narazie nie mam z czego odkupywać.
Gdybym wiedział miesiąc wcześniej to bym 1/10 tego wziął. Tongue

RE: Chcesz pozbyć się pieniędzy na Skrill? Skirll---->PayPal - nitram - 06-02-2016 06:42

A to szkoda Tongue jakb bedzie tak możliwośc to daj znac

RE: Chcesz pozbyć się pieniędzy na Skrill? Skirll---->PayPal - Stworkowaty - 15-02-2016 17:19

Zapraszam! Smile

RE: Chcesz pozbyć się pieniędzy na Skrill? Skirll---->PayPal - Pawlak093 - 16-02-2016 18:17

napisałem na pw