Poradnik Jak ułatwić sobie weryfikację zdjęciową - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Jak ułatwić sobie weryfikację zdjęciową (/Temat-Jak-ulatwic-sobie-weryfikacje-zdjeciowa-126316)Strony: 1 2 |
Jak ułatwić sobie weryfikację zdjęciową - twnt22 - 28-12-2015 09:04 Jeśli jeszcze nie wiesz jak zrobić weryfikację zdjęciową to odsyłam cię do poradnika @[Kickster]a, który to wytłumaczył klik! Zapewne denerwowało cię szukanie w wyszukiwarce który Jan Kowalski jest twoim znajomym. Można to ułatwić. Poradnik skierowany jest dla osób początkujących dlatego dodaję go w ogólnodostępnym dziale. Ci, którzy znali tę metodę proszeni są o nieubliżanie. 1. Zapisz gdzieś imię i nazwisko twojego konta (na pewno to robisz). 2. Gdy konto jest jeszcze odblokowane upublicznij jego listę znajomych w ustawieniach prywatności konta. 3. Podczas weryfikacji zdjęciowej nie szukaj po całym facebooku tylko wejdź na profil zablokowanego konta i szukaj w wyszukiwarce jego znajomych. 4. Dzięki temu ułatwieniu moje weryfikacje mają stu procentową skuteczność. Istnieją też wariancje, w których pobierasz listę znajomych na dysk. Nie trzeba wtedy logować się na drugie konto, lecz zajmuje to trochę miejsca. Powodzenia w odblokowywaniu kont! RE: Jak ułatwić sobie weryfikację zdjęciową - Criss323 - 28-12-2015 11:41 A nie jest przypadkiem tak, że jak konto ma weryfikację to nie widać jego znajomych bo jest jakby zawieszone?? RE: Jak ułatwić sobie weryfikację zdjęciową - twnt22 - 28-12-2015 11:48 @[Criss323] nie, ja teraz odblpkowywalem i konto normalnie działało. Wysłane z mojego Lenovo B6000-H przy użyciu Tapatalka RE: Jak ułatwić sobie weryfikację zdjęciową - erner - 28-12-2015 12:59 (28-12-2015 11:48)twnt22 napisał(a): @[Criss323] nie, ja teraz odblpkowywalem i konto normalnie działało. Konto które posiada weryfikacje jest zawieszone i jego publikacja jest wstrzymana na okres blokady, więc nie istnieje możliwości sprawdzenia jego listy znajomych. RE: Jak ułatwić sobie weryfikację zdjęciową - twnt22 - 28-12-2015 13:00 @[erner] jeśli jest po prostu weryfikacja zdjęciowa to na konto można normalnie wejść... Przynajmniej ja mogłem Wysłane z mojego Lenovo B6000-H przy użyciu Tapatalka RE: Jak ułatwić sobie weryfikację zdjęciową - supercola - 28-12-2015 19:45 Zawsze nie miałem dostępu - ja mam akurat tak, że po zdjęciu zgadnę za 1-3 razem jak kto się nazywa.. więc nic nie zapisuje xD Zawsze udaje mi się zgadnąć RE: Jak ułatwić sobie weryfikację zdjęciową - Matizek - 28-12-2015 21:31 Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka RE: Jak ułatwić sobie weryfikację zdjęciową - MickeyHuntr - 24-01-2016 07:53 Myślałem, że to oczywiste, ale ok XD RE: Jak ułatwić sobie weryfikację zdjęciową - selfie - 24-01-2016 08:03 @[MickeyHuntr] Ale po co nabijasz sobie posty? Bo jak masz pisać takie żenujące odpowiedzi to nie widzę dla Ciebie kariery tutaj. RE: Jak ułatwić sobie weryfikację zdjęciową - MickeyHuntr - 24-01-2016 08:28 (24-01-2016 08:03)selfie napisał(a): @[MickeyHuntr] Od kiedy wyrażanie opinii to według Ciebie nabijanie postów? o.0 Co miałoby to mi niby dać? Punkty szacunku? XD |