![]() |
|
Zaba - ogromna motywacja - subsms/FB - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Zaba - ogromna motywacja - subsms/FB (/Temat-Zaba-ogromna-motywacja-subsms-FB-124011) Strony: 1 2 |
Zaba - ogromna motywacja - subsms/FB - ZabaGamer - 13-11-2015 09:37 Witam, nazywam się Sebastian i mam 18 lat, jestem uczniem technikum informatycznego, aktualnie jestem na 3 roku, no i myślę, ze z takich rzeczy o mnie to by było tyle . Postanowiłem powrócić do zarabiania w sieci, ponieważ mam ogromną motywację. Poznałem cudowną dziewczynę, niestety mieszka daleko ode mnie ( ponad 300km ) . Tak więc domyślacie się już na pewno na co będę zbierał pieniądze . Nie jestem jakimś człowiekiem, który szasta kasą na prawo i lewo, a z przedmiotów multimedialnych mam już wszystko co by mnie satysfakcjonowało ( muszę tylko wymienić mikrofon, który się zepsuł). Ale teraz przejdźmy do konkretów. Będę zarabiał przede wszystkim z FB, jakoś tam zarabianie podchodzi mi najbardziej. Na razie próbuję Swoich sił z subsms, a dokładnie stronką leadmore.pl. Na ten moment sytuacja u mnie wygląda tak : ![]() Aktualnie cały czas rozbudowywuję zaplecze i to na tym przedewszystkim się skupiam. Posiadam 2 konta posiadające ponad 400 znajomych i drugie tyle zaproszeń ( znalazłem bardzo fajny sposób na to ). A także 4 konta mniejsze, na których czasem puszczę Sobie jakiś spamik. Oprócz tego rozwijam 3 małe FP, które będą mi służyły pod suby i ewentualnie skracanie ( na razie na wszystkich jest około 100 +/- like) Niska konwersja jest spowodowana tym, że próbuję cały czas szukać nowych metod i odpowiednej niszy, oczywiście na bieżaco wszystko analizuje. A więc ja zabieram się za ogarnianie kont i jak coś się u Mnie zmieni na pewno dam znać jeszcze wieczorem . Po za tym miłego dnia wszystkim earnerom !Pierwszy cel to uzbieranie na prezent dla dziewczyny ![]() CEL : 24zł / 100zł RE: Zaba - ogromna motywacja - subsms/FB - mikuss - 13-11-2015 09:53 ciekawy dziennik, powodzenia RE: Zaba - ogromna motywacja - subsms/FB - spaltooln - 13-11-2015 16:10 Powodzenia
RE: Zaba - ogromna motywacja - subsms/FB - ZabaGamer - 14-11-2015 02:28 No to podsumowanie dnia wygląda tak, jak dla mnie całkiem spoko wynik na początek, tym bardziej, że jak już wspominałem dopiero buduję zaplecze ![]() ![]() W dniu dzisiejszym nic nie zarobiłem, bo "dzień" dopiero się rozpoczął . Mała konwersja i dużo wejść jak już mówiłem spowodowane testowaniem wielu metod, ale jakoś mi to nie przeszkadza . Tak żeby ten dziennik ładniej się czytało będę opisywał trochę dokładniej moje zaplecze i zarobki na ten moment . Zacznijmy od zaplecza jak to teraz wygląda KONTA FB: 1. 472 znajomych + 756 zaproszeń do znajomych 2. 398 znajomych + 288 zaproszeń do znajomych 3. 216 znajomych + 484 zaproszenia do znajomych 4. 210 znajomych + 72 zaproszenia do znajomych FP: 1. 82 LIKE 2. 115 LIKE 3. 129 LIKE 4. 151 LIKE CEL : 48zł / 100zł Jutro przede wszystkim będę robił porządek z grupami, muszę zostawić Sobie tylko te w których nie potrzebna jest akceptacja przez admina, a także nabyć ich troche więcej, bo na każdym koncie mam tylko po 20-30, a po przeglądzie pewnie większa połowa odleci. Oprócz tego akceptuję kolejnych znajomych i rozwijam FP, puszczę troche spamu i może znowu coś wpadnie
RE: Zaba - ogromna motywacja - subsms/FB - dzejkobs - 14-11-2015 06:32 Powodzenia! Będę zaglądał
RE: Zaba - ogromna motywacja - subsms/FB - ZabaGamer - 14-11-2015 09:57 Dzisiaj rano Sobie zaglądam i wpadły dwa leady ![]() ![]() Niestety zablokowali mi również jedno konto, ale to nic, takie życie zarabiania na FB ^^. Cieszy mnie mocno, że leady mam już z 4 programów, a im większa innowacyjność tym lepiej jak dla mnie .Wpadłem również na kilka pomysłów co do nowych FP pod suby, które będę rozwijał .No nic, to by było na tyle. Większą analizę zrobię wieczorem . A teraz życzę wszystkim miłego dnia i lecę coś kombinować ![]() Cele na dzisiaj : * zrobić 5 fake kont, pododawać zdjęcie, pozapraszać znajomych, pododawać grupy i poudzielać się na Nich * rozwijać FP i dobić na wszystkich ponad 100 like * podobijać like pod postami na FB, żeby miały wiekszą wiarygodność CEL : 60zł / 100zł RE: Zaba - ogromna motywacja - subsms/FB - Miedziany - 14-11-2015 11:48 Powodzenia!
RE: Zaba - ogromna motywacja - subsms/FB - Kapka - 14-11-2015 12:13 Widzę że idzie Ci podobnie jak mi. Życzę powodzenia. Pisz na pw jak chcesz bo z chęcią bym sie powymieniał metodami zarobku RE: Zaba - ogromna motywacja - subsms/FB - Pmxq - 14-11-2015 20:57 Życzę powodzenia w zarabianiu, jak i z dziewczyną ( doskonale wiem jak to jest w związkach na odległość bo mnie też to dotknęło ), będę zaglądał
RE: Zaba - ogromna motywacja - subsms/FB - Lavilare - 14-11-2015 21:04 Życzę Ci powodzenia i zapraszam do mojego dziennika
|