Poradnik Zarób na pisaniu tekstów! - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Zarób na pisaniu tekstów! (/Temat-Zarob-na-pisaniu-tekstow-123863) |
Zarób na pisaniu tekstów! - alfonsPL - 10-11-2015 19:35 W poście umieszczone są refflinki - rejestrując sie przez nie nic nie tracisz a w razie potrzeby możesz otrzymać ode mnie wsparcie. Witam wszystkich! Dzisiaj chciałbym przedstawić Wam pewną stronę, dzięki której nawet początkujący earnerzy będą w stanie zarobić niezłą kasę. Mowa o tym serwisie: klik Wielkie filozofii nie ma. CZYM JEST GOODCONTENT.PL? Platforma GoodContent powstała, aby udostępnić łatwy dostęp osobom chcącym kupić unikalne teksty – wszystko to dzięki bazie kilkuset niezależnych copywriterów, których tam znajdziesz. O czym są zlecane teksty? Tematyka tekstów, a co za tym idzie - zleceń, nie jest ograniczana w żaden sposób przez administrację. Z tego względu każdy powinien znaleźć coś dla siebie. Krótka zachęta ze strony administracji platformy: Cytat:DLACZEGO WARTO SIĘ ZAREJESTROWAĆ? To tyle słowem wstępu. Przejdźmy do zarabiania Tak jak zaznaczyłem już wcześniej - tutaj nie ma zbyt wiele filozofii a wszystko jest bardzo banalne. Niemniej jednak mam nadzieje, że moje wskazówki wniosą coś do zyskowności Twojej pracy. A więc zaczynajmy. Jakie teksty wybierać? Na sam początek - gdy nie mamy żadnych opinii (a te są tutaj kluczowe: im więcej zrealizowanych zleceń i pozytywnych komentarzy tym większe prawdopodobieństwo, że zleceniodawca wybierze właśnie nas) proponuję zająć się tańszymi zleceniami, dla przykładu aktualnie wiszące ogłoszenie za ok 2 zł/tekst. Pierwsze 2, 3 dni potraktujmy bardziej jako rozgrzewkę przed prawdziwym zarobkiem. Ogólne wskazówki Wydawałoby się, że pisanie tekstów to robota, w której ciężko o błędy. Otóż nie. Pamiętaj, aby:
I tutaj przy okazji mini-konkursik 10 zł na Twoje konto FireSub za znalezienie w tym poście zdania z brzydkim powtórzeniem słów - kto pierwszy ten lepszy Taki pierwszy trening przed pisaniem Dodatkowo nie zapomnij o:
Podsumowując - warto budować swoją silną markę na tej giełdzie zważając choćby na to, że w parze z zarobionymi pieniędzmi idzie samorozwój. Może warto spróbować coś innego niż suby? W razie pytań służę pomocą. RE: Zarób na pisaniu tekstów! - MilanFan - 10-11-2015 19:47 "nie nic nie"? 2 RE: Zarób na pisaniu tekstów! - alfonsPL - 10-11-2015 20:24 (10-11-2015 19:47)MilanFan napisał(a): "nie nic nie"? 2 W którym zdaniu? RE: Zarób na pisaniu tekstów! - Money. - 10-11-2015 20:28 (10-11-2015 19:35)alfonsPL napisał(a): W poście umieszczone są refflinki - rejestrując sie przez nie nic nie tracisz a w razie potrzeby możesz otrzymać ode mnie wsparcie. RE: Zarób na pisaniu tekstów! - alfonsPL - 10-11-2015 20:41 Aa, faktycznie - niezamierzony błąd MilanFan, podaj swój login z FS na PW. RE: Zarób na pisaniu tekstów! - rekki - 10-11-2015 21:45 Zarejestrowany z refa, niedługo sprawdzę RE: Zarób na pisaniu tekstów! - sienny18 - 10-11-2015 22:32 Z refa ale nie wiem jak mi to pójdzie. RE: Zarób na pisaniu tekstów! - alfonsPL - 11-11-2015 11:48 Powodzenia, powinno pójść dobrze - zarobek jest dość prosty, trzeba tylko chwile popracować i tego chcieć. Z tego co widzę doszły nowe, ciekawe ogłoszenia. RE: Zarób na pisaniu tekstów! - tidid - 11-11-2015 16:02 Jeśli w ogłoszeniu jest 15 tekstów to mam przekształcić 15? czy mogę tylko 1? Jak to działa? RE: Zarób na pisaniu tekstów! - MajaJuliaOla - 11-11-2015 16:36 Poszło z refa. |