Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
odkrycia.eu - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: odkrycia.eu (/Temat-odkrycia-eu-123601)

Strony: 1 2

odkrycia.eu - song - 06-11-2015 18:42

[Obrazek: logo.png]

Witajcie, zapraszam was na forum dla ludzi którzy mają te niezwykłe hobby z wykrywaczem metali. U nas możesz się poradzić różnego typu spraw związanych z tematyką forum, nasza strona służy do dzielenia się informacji na tematy wyszukiwaczem czy georadarami , będą różnego typu poradniki, trochę o Średniowieczu, Historii oraz zloty w różnych miastach w Polsce.
Jeśli masz dostęp do starych map lub innymi obiektami związanymi z tematyką forum również zapraszamy.
Zbieraj punkty! Aby wymieniać je na produkty w naszym sklepie punkty zbierasz za pisanie tematów postów czy też za granie w gry, forum jest dostępne na urządzeniach mobilnych więc możesz pisać o swoich przeżyciach w każdym miejscu.

Poszukujemy osób do ekipy jedyny warunek to musisz mieć ukończone 17 lat i być zapalonym hobbystą do tematyki forum.
Zapraszamy do tworzenia społeczności forum.

adres: http://odkrycia.eu/

RE: odkrycia.eu - full2000 - 08-11-2015 14:12

Forum mega niszowe! - może się udać Wink Ogólnie nie jest to moje hobby ale podoba mi się lay itd. Wink

RE: odkrycia.eu - rekki - 09-11-2015 01:34

Osobiście nie widzę w tym nic interesującego, ale sporo moich ziomków lata z wykrywkami, podrzucę im adres Tongue

RE: odkrycia.eu - Styler - 09-11-2015 01:42

Wypadałoby żeby Administrator wrzucił jakieś własne znaleziska, bo na razie forum świeci pustkami.

RE: odkrycia.eu - song - 09-11-2015 18:31

Dzięki za opinie, zapraszam do rejestracji a pochwale się swoimi znaleziskami już wkrótce, myślę jeszcze o robieniu filmów o moich podróżach.

RE: odkrycia.eu - trybulski - 18-11-2015 13:50

Zawsze wychodzę z założenia, że najpierw sam powinieneś dać coś od siebie, więc nie czekaj na ruch i dopiero zaczniesz dawać coś od siebie. Zrób odwrotnie: zacznij sam tworzyć treść a stali i nowi czytelnicy nadejdą.

RE: odkrycia.eu - effig - 19-11-2015 16:00

Znaleźć można dużo, wiem z doświadczenia, często i drogie rzeczy warte kilka k. Głównie jednak monety z przedziału 17xx - 20xx i łuski. Dużo zabawy :-)

RE: odkrycia.eu - Pentagon. - 20-11-2015 09:52

jak dla mnie mało dochodowy biznes bardziej jak hooby to mozna traktowac. monety sa coraz tansze

RE: odkrycia.eu - radek0389 - 20-11-2015 15:13

Może kup trochę postów, może mała kampania reklamowa w adtaily na tematycznych witrynach? Bo treści na forum prawie zero.

RE: odkrycia.eu - Sleeppy - 20-11-2015 22:20

Kto Ci robił grafikę do tego forum?