Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? (/Temat-Czy-wyobrazacie-sobie-zarabianie-w-sieci-bez-laptopa-122012) |
Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? - Kemesz - 03-10-2015 22:14 Siemka, na początku wyjaśnię skąd w ogóle taki temat i pytanie. Staram się zarabiać jakieś grosze w sieci od pewnego czasu. Z "internetowych" urządzeń posiadam jedynie PC oraz smartfona. Zauważyłem, że odkąd mam pożyczonego laptopa moje wyniki jak i motywacja wzrosły. Przechodząc do pytania, jak to jest u Was? Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? Uważacie, że ma to jakiś wpływ na zarobki? Dla niektórych to może być dość głupi temat, jednak jest to dla mnie całkiem interesująca kwestia. Jestem otwarty na dyskusję RE: Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? - piotrekprorok - 03-10-2015 22:16 Dla mnie to nie ma żadnego znaczenia. Do zarabiania używam tylko PC od długiego czasu RE: Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? - nokira - 03-10-2015 22:18 Bardzo długi czas używałem wyłącznie komputera stacjonarnego, od 3 miesięcy go nie mam ( w tym tygodniu odzyskam) i używam laptopa. Ale osobiście wolę stacjonarnego kompa niż laptopa ze względu a wydajność moc i szybkość. RE: Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? - DzejkobPL - 03-10-2015 22:18 Ja do zarabiania jak i do wszystkiego używam PC. Kupiłem laptopa i używam go tylko w 'ostateczności'. RE: Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? - Assasinoo - 03-10-2015 22:19 Korzystam tylko i wyłącznie z laptopa, nie zmieniłbym go na PC <3 Cenię mobilność i swobodę. Z laptopem mogę robić wszystko, zabrać go gdziekolwiek ze sobą itp. RE: Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? - nicooo - 03-10-2015 22:19 Ja tylko laptop sporadycznie iPad RE: Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? - wiezaawieza - 03-10-2015 22:23 Bez lapka? Tak się nie da xd Uwielbiam leżeć z lapkiem i coś robić <3 RE: Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? - Raster96 - 03-10-2015 22:24 Do zarabiania używam wyłącznie PC, nie lubię korzystać z laptopa, na łóżku jest niewygodnie, a jak mam siedzieć przy biurku, to już wolę siąść przy kompie. RE: Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? - Kemesz - 03-10-2015 22:37 Mój PC jest dość leciwy, a z lapkiem praktycznie zawsze leżę/pół leżę. Ale widzę, że zdania są dość mocno podzielone Zobaczymy jak to będzie, jak będę musiał oddać laptopa! RE: Czy wyobrażacie sobie zarabianie w sieci bez laptopa? - daniel42na - 03-10-2015 22:40 Mój laptop się kurzy na szafce. Pecet jest znacznie wygodniejszy |