![]() |
Wrześniowy restock + informacje! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: FireGifts.pl (/Forum-FireGifts-pl-350) +---- Wątek: Wrześniowy restock + informacje! (/Temat-Wrzesniowy-restock-informacje-121251) |
Wrześniowy restock + informacje! - FireGifts.pl - 16-09-2015 08:31 Witam Wrześniowy restock odbędzie się w niedzielę 27 września, czyli już niewiele czasu zostało na zbieranie punktów! ![]() Restock odbędzie się między godziną 19 a 23! ![]() Posiadacze kont fire premium zostaną poinformowani o porze restocka (+/- 2/3) godzinę szybciej, a powiadomienia powinni szukać we właściwej zakładce na stronie. ![]() Lista nagród jest już w 90 % ustalana, dzisiaj dodam brakujące zdjęcia a do piątku pojawi się jeszcze jedna nowa nagroda na liście. Napiszę również, że jak widzicie korzystamy z Waszych propozycji, ale przeglądając wątek na wrześniowy restock byłem trochę rozczarowany, bo niektórzy wrzucają swoje propozycje dla "beki" albo z kosmosu, czym tylko zaśmiecają miejsce wymiany zdań. Proszę o trochę powagi ![]() Informacje Z powodu drobnych problemów zdrowotnych naszego programisty mamy spore opóźnienie, ale cały czas działamy. ![]() Na pewno zrobimy przerwę serwisową, ale o niej poinformujemy odpowiednio szybciej, a straty punktowe będziemy wyrównywać dodatkowymi zadaniami ![]() Watson RE: Wrześniowy restock + informacje! - Zordi - 18-09-2015 14:54 takie fajne nagrody mam nadzieję, że pojawią się również na aukcjach bo nie wiem czy dam radę być na restocku ![]() RE: Wrześniowy restock + informacje! - xavi512 - 19-09-2015 12:38 Serwis znów tętni życiem i to najbardziej cieszy użytkowników. Szybka wysyłka to też dodatkowy plus. Przydałoby się częściej wprowadzać inne nagrody dla Standard, tak jak jest dla Premium i Fire Premium. Bo większość jest podobna od dłuższego czasu. I na aukcjach może z 2 lepsze nagrody typu powerbank, piłka, głośnik, słuchawki itd. RE: Wrześniowy restock + informacje! - Earner_XD - 21-09-2015 06:43 (19-09-2015 12:38)xavi512 napisał(a): Serwis znów tętni życiem i to najbardziej cieszy użytkowników. Szybka wysyłka to też dodatkowy plus. Jak najbardziej wszystko super!! ![]() RE: Wrześniowy restock + informacje! - Matheo249 - 21-09-2015 14:15 Ja również z niecierpliwością czekam na aukcje z lepszymi nagrodami takimi jak np. dron czy smartwatch ![]() RE: Wrześniowy restock + informacje! - Chickenho - 23-09-2015 10:06 A może mi jakiś chicken przybliżyć taki restock? Kto pierwszy ten lepszy? RE: Wrześniowy restock + informacje! - Matheo249 - 23-09-2015 21:58 (23-09-2015 10:06)Chickenho napisał(a): A może mi jakiś chicken przybliżyć taki restock? Kto pierwszy ten lepszy? Tak, tutaj znajdziesz potrzebne informacje: http://firegifts.pl/faq.php RE: Wrześniowy restock + informacje! - Chickenho - 25-09-2015 08:38 @Up Dzięki :> Chicken RE: Wrześniowy restock + informacje! - rayden - 27-09-2015 20:07 Ale strone zlagowało! RE: Wrześniowy restock + informacje! - Matheo249 - 27-09-2015 20:08 Wygrałem laser ![]() |