![]() |
Poradnik Zarabianie na CS:GO Lounge, 100% na zysk - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Zarabianie na CS:GO Lounge, 100% na zysk (/Temat-Zarabianie-na-CS-GO-Lounge-100-na-zysk-120620)Strony: 1 2 |
Zarabianie na CS:GO Lounge, 100% na zysk - ThunderEagle - 03-09-2015 22:10 Witam wszystkich forumowiczów ! Dzisiaj rano znalazłem to forum, przejrzałem je sobie i swierdziłem, że znajdują się tutaj całkiem interesujące treści, więc stwiedziłem, że także dam coś od siebie ![]() (Na początku chce Was przeprosić za brak screenów, ale mam nadzieję, że każdy zrozumie co trzeba zrobić !) Chciał bym Wam pokazać w jaki sposób można zarobić na CsGoLounge. Strone można znaleźć tutaj Ewentualnie jak ktoś chce mnie wspomóc to zapraszam przez ten link ![]() Na wstępie powiem, że poradnik zakłada, iż znasz podstawy CsGoLounge (jeżeli nie, strona nie jest wcale trudna do ogarnięcia), oraz, że niestety trzeba zrobić lekką inwestycje (1-5 euro) na steamie, znacznie ułatwi nam to pracę, czemu ? dowiecie się czytając dalej ! Jak już jesteśmy na stronie trzeba się oczywiście zarejestrować, dodać swój steam trade url, poradników jak to zrobić jest mnóstwo, przyjrzyjmy się jednak metodzie na zarobek, bo o to nam wszystkim chodzi ![]() Polecam zainstalować tę wtyczkę. Po co nam ona ? Otóż pokazuje aktualnie najtańszą cenę danego skina, czego normalnie strona nie oferuje. Tak więc mamy konto, wtyczkę, brakuje nam jeszcze jednej rzeczy, brakuje nam jakiegoś skina/skinów. Po co nam one ? Potrzebne są po to aby się wymieniać z innymi ludźmi. Otóż jeżeli mamy jakiegoś skina za np. 25 centów, to nikt nie da nam skina wartego np. 40 centów (b. rzadko), więc trzeba się wymieniać powoli i poświęcic sporo czasu aby dojść do np. 2 euro, oraz na tym poziomie siedzi sporo osób ktore także chcą iść w górę. Dlatego właśnie drobna inwestycja w postaci tych 2ch-5ciu euro jest bardzo pomocna, gdyż wtedy idzie się nawet wymienić o skin 30-60 centów droższy. Teraz wam przedstawie jak to wygląda : Mamy np. AWP Worm God, który jest warty 1.70 euro, co wtedy robimy ? Szukamy ofert skinów wartych ok. 1.90-2.15 euro i pytamy się czy gościa, czy chce się wymienić, ale nie czekamy na jego odpowiedź, tylko składamy takich ofert np. 10-20 i czekamy aż ktoś nam odpisze. I właśnie dlatego inwestycja jest pomocna, im droższe oferty, tym większy będzie nasz zarobek, gdyż na np. 30 euro, można już robić wymiany o 1-4 euro na naszą korzyść. Jak już ktoś taki się znajdzie, po prostu wymieniamy się skinami i jesteśmy na +++ Ogólnie powtarzamy ten sam proces aż do kwoty jaka nas interesuje, można tak robić bez końca. a gdy chcemy sprzedać takiego skina, możemy to także zrobić na CsGoLounge, allegro itd. gdyż pieniędzy ze steama nie da się wypłacić + steam pobiera prowizję od sprzedaży. (Polecam również uważać na ceny, gdyż potrafią się zmieniać i wtedy będziemy na minus, oraz nie polecam wymian o zarobku 1-5 centów, gdyż jest to po prostu marnowanie czasu.) Ja osobiście zaczynałem z USP Guardian a skończyłem na AWP Boom Minimal Wear, zajęło mi to ok. 3ch intensywnych dni (Po 3-4h) a jeden z moich kolegów doszedł do któregoś z noży, lecz juz nie pamiętam jaki to był. I to tyle ![]() RE: Zarabianie na CS:GO Lounge, 100% na zysk - musiek01 - 04-09-2015 07:37 Jeszcze jakbyś dodał jakieś screeny jak tego programu dokładnie używać to byłbym wdzięczny ![]() RE: Zarabianie na CS:GO Lounge, 100% na zysk - ThunderEagle - 04-09-2015 12:55 (04-09-2015 07:37)musiek01 napisał(a): Jeszcze jakbyś dodał jakieś screeny jak tego programu dokładnie używać to byłbym wdzięczny Postaram się dzisiaj powrzucać jakieś screeny ![]() RE: Zarabianie na CS:GO Lounge, 100% na zysk - Sahya - 04-09-2015 14:11 Niezły poradnik, metoda znana. Należy pamiętać o tym, żeby przed wymianą sprawdzić czy itemowi, który możemy otrzymać nie spada cena. Przez to można stracić. RE: Zarabianie na CS:GO Lounge, 100% na zysk - mysc - 04-09-2015 17:10 @[ThunderEagle], masz wyłączoną opcję prywatnych wiadomości - odpowiedziałem na Twój e-mail ![]() RE: Zarabianie na CS:GO Lounge, 100% na zysk - ThunderEagle - 04-09-2015 17:47 (04-09-2015 17:10)mysc napisał(a): @[ThunderEagle], masz wyłączoną opcję prywatnych wiadomości - odpowiedziałem na Twój e-mailWybacz, wiadomości już włączone, nie wiem czy dostałeś powiadomienie . RE: Zarabianie na CS:GO Lounge, 100% na zysk - hamcio - 04-09-2015 18:13 Mam problem a mianowicie. Jak widzę kogoś ofertę wymiany i chce się wymienić to zaznaczam to co ja chcę dać za to co on oferuje lecz nie ma tej broni w okienku jego ekwipunku. Czy mam tylko zaznaczyć swoją broń i zaakceptować i dostanę wtedy to co on daje? RE: Zarabianie na CS:GO Lounge, 100% na zysk - ThunderEagle - 04-09-2015 19:12 (04-09-2015 18:13)hamcio napisał(a): Mam problem a mianowicie. Jak widzę kogoś ofertę wymiany i chce się wymienić to zaznaczam to co ja chcę dać za to co on oferuje lecz nie ma tej broni w okienku jego ekwipunku. Czy mam tylko zaznaczyć swoją broń i zaakceptować i dostanę wtedy to co on daje?Pradopodobnie broń została sprzedana i już jej nie posiada :/ Niestety, musisz szukać dalej, powodzenia ![]() RE: Zarabianie na CS:GO Lounge, 100% na zysk - Amarenka - 04-09-2015 23:24 Wymaga to bardzo dużo czasu no ale + leci za chęci ![]() RE: Zarabianie na CS:GO Lounge, 100% na zysk - ivandzms - 05-09-2015 14:24 Ja dodatkowo obstawiam mecze ![]() |