Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Do usuniecia! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Do usuniecia! (/Temat-Do-usuniecia-120061)

Strony: 1 2

Do usuniecia! - Nexudus - 24-08-2015 17:56

Do Usuniecia!

RE: Domena demotowo.pl + skrypt ala demotywatory.pl - zbyszeq - 24-08-2015 18:05

Statystyki można zobaczyć? Pozycjonowales? Skrypt fb wymaga publish actions?

RE: Domena demotowo.pl + skrypt ala demotywatory.pl - Nexudus - 24-08-2015 18:08

Nic szczerze mowiac z tym nie robilem, mialem w planach sam stworzyc tego typu strone, ale to zbyt czasochlonne a ja czasu nie mam takze sprzedaje Smile Jezeli uda mi sie odnalesc moze bede mial jeszcze 1 tego typu domene na sprzedaz, jezeli ktos bedzie chcial moze byc ze skryptem Big Grin

RE: Domena demotowo.pl + skrypt ala demotywatory.pl - zbyszeq - 24-08-2015 18:17

Jak z licencją skryptu?

RE: Domena demotowo.pl + skrypt ala demotywatory.pl - Nexudus - 24-08-2015 18:20

Tzn? ;d

RE: Domena demotowo.pl + skrypt ala demotywatory.pl BARDZO PILNE - Mauorycy - 24-08-2015 22:49

Czemu dałeś zdjęcie skryptu i domeny przydatna.pl, skoro sprzedajesz demotowo.pl, które wygląda obecnie nieco inaczej?

RE: Domena demotowo.pl + skrypt ala demotywatory.pl BARDZO PILNE - Nexudus - 25-08-2015 07:16

Chciałem pokazać że można mieć swój szablon Smile Jeżeli chcesz mogę zrobić zdjęcie czystego skryptu Tongue

RE: Domena demotowo.pl + skrypt ala demotywatory.pl BARDZO PILNE - Kerehan - 25-08-2015 14:51

To zrób zdj Big Grin

RE: Domena demotowo.pl + skrypt ala demotywatory.pl BARDZO PILNE - Nexudus - 25-08-2015 18:01

@up zdjecie dodane Wink

RE: Domena demotowo.pl + skrypt ala demotywatory.pl NOWA CENA - Nexudus - 27-08-2015 13:15

Nowa cena!