Justin Bieber ... apokalipsa - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Justin Bieber ... apokalipsa (/Temat-Justin-Bieber-apokalipsa-11985) |
Justin Bieber ... apokalipsa - Royside - 17-08-2010 00:13 Pięć głębokich wdechów , osoby z wadą serca , nie oglądać. Powoli tracę wiarę w tę młodszą młodzież. RE: Justin Bieber ... apokalipsa - MareKSG - 17-08-2010 00:19 Pan mówiący na tym filmiku daj kamienia, w tym przypadku powiedziałby daj granata. Widząc coś takiego jak i emosów i hipisów żałuje, że Hitler już nie żyje. RE: Justin Bieber ... apokalipsa - pkrecik6 - 17-08-2010 01:32 możecie o mnie myśleć wszystko, ale w tym momnencie ja kur** biebiera pier**** i chciałbym zaje*** tak po prostu w ryja RE: Justin Bieber ... apokalipsa - SupeRLokeR - 17-08-2010 02:44 Ja pierdole KURWA! To KURWA MA BYC KURWA? KURWA ŚLEDZIKI KURWA IDĄ W RUCH KURWA 5LATKI IDA BIMBERA BRONIC! CO TO KURWA JEST!!!!!!!!!!!!!! Modzie,adminie - uzylem zwrotów brzydkich poniewaz cała ta sprawa jest <Zj)((&((> więc prosze nie każ mnie warnę lub banem. Każdy chyba nie cierpi biebera więc ja tu musze wyłądowac swoje emocje. Dziekuje i przepraszam A CIEBIE KURWA BIBIER BYM KURWA ZA CIPE POWIESIŁ NA LATARNI KURWA RE: Justin Bieber ... apokalipsa - Royside - 17-08-2010 10:47 SupeRLokeR , w tej sytuacji Twoja złość i słowa przez nie wypowiadane są jak najbardziej na miejscu. RE: Justin Bieber ... apokalipsa - paskur - 17-08-2010 10:57 o ja pierdziele żal mi ich, mają jakiś ubytek w głowie chyba, jezus maria RE: Justin Bieber ... apokalipsa - Royside - 17-08-2010 11:20 A to wszystko stąd się wzięło : http://jbinpoland.blogspot.com/ , w Lipcu jeszcze wraz z komixami ich hejtowaliśmy , myślałem że te spotkanie im się nie uda , jednak to co wczoraj zobaczyłem na YT przyprawiło mnie o nie małe palipitacje serca. RE: Justin Bieber ... apokalipsa - Hoffman - 17-08-2010 11:30 Lista jego fanów jest zadziwiająca, 11-17 lat, imponująco to wygląda.. prawie jak Majka Jeżowska ;-) RE: Justin Bieber ... apokalipsa - paskur - 17-08-2010 11:32 Do sądu ich za bezczeszczenie symboli narodowych! RE: Justin Bieber ... apokalipsa - adik0070 - 17-08-2010 12:15 Co to kurwa jest ?! |