Tuning - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Tuning (/Temat-Tuning-1188) |
Tuning - lokarz - 27-01-2010 21:28 Siema ostatnio wpadłem na pomysł tuningu mojego rowera . Więc chciał bym dodać mu jakichś kilka bajerów . A więc chciał bym was zapytać o pomysły jak go ztuningować. Tym którzy mają pisać takie komentarze np. ty powalony chyba jesteś że chcesz sie rower zchszanić!!! , Albo na mózg ci padło człowieku znajdź sobie inne zajęcie, czy coś w tym stylu to nawet niech nie pisze. Uwarzam że musze coś w nim zmienić oto zdjęcie mojego roweru: tylko mój jest bez tarczówek. Nie wiem co w nim zmienić dodać neony, przemalować? Nie wiem prosze o wasze pomysły. RE: Tuning - Alcor - 27-01-2010 21:31 Wsadź tam zielone neony będzie fajnie wyglądało! RE: Tuning - lokarz - 27-01-2010 21:39 Widziałem na allegro były zielone, czerwone, niebieskie i białe i to bardzo tanie za 3.60 zł moim zdaniem bardzo tanio RE: Tuning - Alcor - 27-01-2010 21:50 Możesz kierownice zmienić, amory, pomalować na inny kolorek, zmienić nakrętki od wentyli na takie kolorowe. RE: Tuning - Songoku - 27-01-2010 22:18 Dobry temat też tuninguje swojego 2-kołowca 1.Nowe opony (żeby rower się lepiej ślizgał na zakrętach) 2.Świecące wentyle 3.Licznik 4.Wymiana niektórych elementów na karbonowe (lżejsze) 5.Może światła tylne z kierunkowskazami i światłem stopu. 6.Naklejki 7.Felgi 8.Może takie coś - koła Twojego roweru będą wyglądały tak, jak tylko sobie wymyślisz. ============== Zajebiste !!!!!!!!!!!! Film na youtube jak to wygląda link Ja w moim mam 4 lampy przednie jak na obrazku poniżej i to co wyżej link Tu masz więcej fot Tu jest link do polskiego dystrybutora Link Kup to a nie pożałujesz. RE: Tuning - lokarz - 27-01-2010 23:18 Mam już chyba plana zrobie tak : dodam neony na rame i felgi , wwale licznik , zrobie go szybszego i coś musze jeszcze z kierownicą. Tylko co zrobić by go przyśpieszyć?? Dawajcie pomysły RE: Tuning - pattu91 - 27-01-2010 23:27 ee Wsadz kartke w widełki tak żeby waliła w koło a do szprych wsadz plastikowe koraliki TO Jest Wyczesany TunNing RE: Tuning - lokarz - 27-01-2010 23:47 ta widziałem na spryciarze.pl byli tacy kolesie że wsadzili między hamulec tylni a koło puste opakowanie po COLGATE i był prawdziwy odgłos silnika ale mu potem mnie to troche zdziwiło jaki to dźwięk dawało A jak go przyśpieszyć?? Podajcie wasze pomysły RE: Tuning - Songoku - 28-01-2010 09:11 Zmniejsz masę roweru. Wymień : Korbę, wytrzymalszy Łańcuch, Kaseta 9-rzędowa, Tylna przerzutka Shimano Ultegra RD-6600 GS, Ster, Suport, Piastę, Mostek, Kierownica Carbon, Hamulce najlepiej tarczowe. Jak to wymienisz to będziesz miał nie rower ale rakietę. RE: Tuning - lokarz - 28-01-2010 12:07 Znalazłem takie tarczówki: Ale na allegro widziałem to tragedia 1000 coś zł za 2-wie tarczówki |