czy myslałeś kiedyś, jakby to było, gdybyś sam mógł kierować własnym życiem? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: czy myslałeś kiedyś, jakby to było, gdybyś sam mógł kierować własnym życiem? (/Temat-czy-myslales-kiedys-jakby-to-bylo-gdybys-sam-mogl-kierowac-wlasnym-zyciem-118057) Strony: 1 2 |
czy myslałeś kiedyś, jakby to było, gdybyś sam mógł kierować własnym życiem? - paoz - 20-07-2015 00:13
Witam, jakieś 4 miesiące temu napisał do mnie na gg jakiś typek, koleś mnie tak rozbawił, że nie mogłem przestać z nim pisać.
Poniżej zamieszczam wam screeny z całej naszej rozmowy. Miłej lektury. Pozdrawiam RE: czy myslałeś kiedyś, jakby to było, gdybyś sam mógł kierować własnym życiem? - PremAccHack - 20-07-2015 00:27 Ciekawe nie powiem. Ale jak Ci się chciało z nim pisać tyle czasu RE: czy myslałeś kiedyś, jakby to było, gdybyś sam mógł kierować własnym życiem? - RemoverPL - 20-07-2015 01:10 Ja to od razu blokuję takie propozycje RE: czy myslałeś kiedyś, jakby to było, gdybyś sam mógł kierować własnym życiem? - paoz - 20-07-2015 01:22 (20-07-2015 00:27)PremAccHack napisał(a): Ciekawe nie powiem. Ale jak Ci się chciało z nim pisać tyle czasu miałem wolny wieczór, troszke piwkowałem no i jakos zleciało (20-07-2015 01:10)RemoverPL napisał(a): Ja to od razu blokuję takie propozycje a ja nie, moze podsuną mi jakiś pomysł na nisze? RE: czy myslałeś kiedyś, jakby to było, gdybyś sam mógł kierować własnym życiem? - mikuss - 20-07-2015 05:59 podziwiam bo mnie by się nie chciało marnować czasu na płytkie i puste dyskusje z idiotą któremu marketingowcy źle mózg wyprali RE: czy myslałeś kiedyś, jakby to było, gdybyś sam mógł kierować własnym życiem? - Watoga - 20-07-2015 06:33 Przeczytałem całość czekając na przystanku. Spojrzenia ludzi na chłopaka śmiejącego się do telefonu chyba idealnie opisują to co działo się w tej konwersacji. Dawno nie korzystałem z GG ale dla tego człowieka jestem w stanie tam wrócić bo humor poprawia lepiej niż nie jeden kabaret ;-) RE: czy myslałeś kiedyś, jakby to było, gdybyś sam mógł kierować własnym życiem? - Meloman - 20-07-2015 07:33 Typowy MLM'owy sprany mózg, typowy MLM'owy belkot, boże ile to takich człowiek już spotkał.. To jest aż przykre, że można mieć tak nasrane w głowie. Jak chcecie zobaczyć co to znaczy sprany mózg to sobie pododawajcie MLMowe grupy na facebooku, to jest dopiero dramat, a potem właśnie wychodzą takie kwiatki jak ten półmózg. RE: czy myslałeś kiedyś, jakby to było, gdybyś sam mógł kierować własnym życiem? - Lotheo - 20-07-2015 08:19 Stylistka = dno Interpunkcja = dno Argumenty = dno Wnioski? Pacjent o inteligencji głowonoga RE: czy myslałeś kiedyś, jakby to było, gdybyś sam mógł kierować własnym życiem? - luksza95 - 20-07-2015 10:39 tl;dr Mlmy robione na poważnie to szkoła życia. Matematyki się nie oszuka, ale zdobyte doświadczenia zostają na całe życie. RE: czy myslałeś kiedyś, jakby to było, gdybyś sam mógł kierować własnym życiem? - robinhood666 - 21-07-2015 11:37 fajnie mieć swój mlm, wymyśleć go, być na szczycie i rozkręcić, ale być kolejnym pionkiem w tej piramidzie to słaby pomysł, wszyscy ci ludzie mówią to samo, bullshit |