Dziennik ScroX - Droga przez SUB SMS & Premium SMS - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik ScroX - Droga przez SUB SMS & Premium SMS (/Temat-Dziennik-ScroX-Droga-przez-SUB-SMS-Premium-SMS-117444) |
Dziennik ScroX - Droga przez SUB SMS & Premium SMS - ScroX - 10-07-2015 13:55 Dziennik
SUB SMS & Premium SMS O mnie Jak już prawie wszyscy wiedzą nazywam się Michał , mam 19 lat za rok kończę szkołę i na tym etapie chce zakończyć swoją edukację. Ten rok będzie bardzo istotnym rokiem bo trzeba zacząć myśleć co dalej, na razie pozostaje w subskrypcjach & Premium SMS , jest niby coraz lepiej ale to nie wystarcza, jest to mój drugi dziennik tak więc i motywacja podwójna ! O moich zarobkach O zarabianiu w internecie dowiedziałem się gdzieś w Marcu obecnego roku ( czyli jakieś 4 msc temu ) Do tej pory zarobiłem około 5000 zł. Nie dużo, nie mało, wliczało się w to też inna praca poza subskrypcjami. Przez ten czas pracowałem na 3 serwisach Leadmore - Główny HotCash - Jako drugi MyLead - Testowy Łącznie z nich wszystkich zarobiłem około 2000 zł. Dziennik miał powstać wczoraj ale nie miałem zbytnio czasu. Mimo to ten pierwszy wpis będzie na temat wczorajszego dnia. Dzień 1
Co zrobiłem
Zarobek Wynik i Cel
RE: Dziennik ScroX - Droga przez SUB SMS & Premium SMS - adam064732 - 10-07-2015 15:48 Powodzenia Nie prowadziłeś czasami już dziennika ? Chyba, że mam zwidy jakieś @EDIT Dobra, przeoczyłem kawałek zdania RE: Dziennik ScroX - Droga przez SUB SMS & Premium SMS - ScroX - 10-07-2015 16:14 Tak prowadziłem Dlatego napisałem że to mój drugi dziennik Miałem dosyć przerwę i postanowiłem postawić nowy dziennik, myślę że lepszy RE: Dziennik ScroX - Droga przez SUB SMS & Premium SMS - Crausher - 10-07-2015 17:02 Czuję że będzie to porządny dziennik nie żaden podrabianiec Będę śledził RE: Dziennik ScroX - Droga przez SUB SMS & Premium SMS - jacplac - 10-07-2015 20:24 Fajnie czytało się twój poprzedni dziennik, tego też będę obserwował, apropo co z tą twojąkonwersacją ;d RE: Dziennik ScroX - Droga przez SUB SMS & Premium SMS - ScroX - 10-07-2015 20:28 (10-07-2015 17:02)Crausher napisał(a): Czuję że będzie to porządny dziennik nie żaden podrabianiec Będę śledził Wiadomo ! Dzięki wielkie (10-07-2015 20:24)jacplac napisał(a): Fajnie czytało się twój poprzedni dziennik, tego też będę obserwował, apropo co z tą twojąkonwersacją ;d Mam nadzieję że ten też Ci się spodoba Ajj szkoda gadać, taka nisza co zrobić.. dzisiaj jest o wiele lepiej ale zarobki mniejsze nie spodziewajcie się kokosów RE: Dziennik ScroX - Droga przez SUB SMS & Premium SMS - full2000 - 10-07-2015 20:51 Również pamiętam z poprzedniego dziennika zatem powodzenia! RE: Dziennik ScroX - Droga przez SUB SMS & Premium SMS - GelO - 10-07-2015 21:59 O proszę, powodzenia PS. Poradnik się JUŻ zwrócił ale sposób na prawdę fajny i wykorzystuję RE: Dziennik ScroX - Droga przez SUB SMS & Premium SMS - ScroX - 10-07-2015 22:37 Dzień 2
Co zrobiłem
Zarobek Wynik i Cel
RE: Dziennik ScroX - Droga przez SUB SMS & Premium SMS - Armin Van Buuren - 10-07-2015 22:39 Powodzenia, obserwuje |