Poradnik - zarabiaj dobre pieniądze na sub/premium sms i PPA! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Poradnik - zarabiaj dobre pieniądze na sub/premium sms i PPA! (/Temat-Poradnik-zarabiaj-dobre-pieniadze-na-sub-premium-sms-i-PPA-116327) |
Poradnik - zarabiaj dobre pieniądze na sub/premium sms i PPA! - Pmxq - 20-06-2015 20:25 1. Dokładna nazwa przedmiotu sprzedaży - 5 sposobów zarobku na sub/premium/ppa jako że od kolejnego tygodnia idę do pracy i właściwie przez najbliższy czas nie będe miał czasu na zarabianie w internecie ( jedynie jakieś pasywne metody ) postanowiłem podzielić się moimi 5 sposobami zarobku, wg mnie całkiem ciekawymi Metody mogą być mniej lub bardziej znane, tak czy siak można na nich zarobić i to całkiem sporo, oczywiście jeżeli ma się czas. Nie ma tu mowy o żadnym automacie, pracujesz - zarabiasz. Jedynie w jednym sposobie można wyrobić sobie przyjemny automat 4. Cena - 140zł sposób zapłaty: pp/mbank Kontakt - pw
Sprzedaż ograniczam do 10 sztuk, ażeby nie zrobiła się konkurencja ( bo nie ukrywam że w przyszłości sam będę wracał do tych metod, a większość raczej się nie wypali na przestrzeni czasu )
RE: Zarabianie na sub/premium/ppa - nitram - 24-06-2015 21:33 Recenzja
Wszystko co autor zamieścił w opisie się zgadza w poradniku znajdziemy 5 rożnych metod które pozwolą nam zarobić na sub/premium/ppa. Wszystkie metody są mi znane doskonale. Jest 5 sposobów więc każdy kto chce coś do siebie na pewno dopasuje, są metody mniej i bardziej moralne kwestia indywidualna czym się zainteresujemy. Oczywiście każdy ma swoje modyfikacje, które często przekładają się na skuteczność danej metody, w tym wypadku w jednej metodzie sposób zastosowania był mi znany z innej strony. Poradnik skierowany raczej dla początkujących, nie ma potrzeby posiadania rozbudowanego fanpage czy też całego zaplecza fp. Zarabiać można praktycznie od zaraz, jak autor słusznie napisał praktycznie w każdej z metod jak pracujemy to zarabiamy nie pracujemy nie zarabiamy. Chociaż może być tak że pobranie wpadnie po 1-2 dniach, natomiast zarabiania pasywnego nie uzyskamy. Z tymi poradami nawet początkujący w miesiąc powinien spokojnie odrobić kwotę poradnika a nawet w tydzień jak się postara, ale może to być trochę za wysoka cena dla początkującego, szczególnie dla osób które nie mają pieniędzy i chcą dopiero coś zarobić. Jak się już przyjęło oprócz samego poradnika otrzymujemy pomoc autora to duży plus. RE: Zarabianie na sub/premium/ppa - patulsky1337 - 24-06-2015 22:43 Chciałbym wiedzieć, jakie zarobki dzienne można osiągnąć ( czy będzie to w granicach 150-200zł dziennie) i czy mógłbyś się pochwalić własnymi zarobkami? Druga sprawa, czy to jest zarabianie na facebooku? Jeśli nie to prawie na pewno kupuje. RE: Zarabianie na sub/premium/ppa - Pmxq - 25-06-2015 12:06 Nitram, dziękuję za recenzję patulsky1337, zarobki dziennie wahają się od poświęconego czasu, jak już Nitram napomniał w recenzji, kase mamy tylko wtedy, kiedy pracujemy Jedynie w jednym sposobie można wyrobić sobie automat, dzięki któremu po przepracowaniu trochę czasu później mogą wpadać nam jakieś pobrania Żadna z metod opisanych w poradniku nie opiera się na facebooku, nie potrzeba żadnych zapleczy ani nic z tych rzeczy, można od razu zacząć pracować parę screenów z zarobków: screeny z lm dokumentowałem w moim dzienniku, można zobaczyć jak się rozwijałem jak widać można całkiem sporo zarobić, aczkolwiek nie ukrywam że trzeba nad tym posiedzieć dobre parę h jeżeli ktoś ma dużo wolnego czasu, to poradnik jest jak najbardziej dla niego RE: Zarabianie na sub/premium/ppa - Roxi43 - 25-06-2015 12:32 szkoda ze cena tak wysoka RE: Zarabianie na sub/premium/ppa - Pmxq - 25-06-2015 12:38 Roxi43, wg mnie koszt poradnika można spokojnie odrobić w 2-3 dni ( jak ktoś jest uparty to i w dzień odrobi ) RE: Zarabianie na sub/premium/ppa - gieniek93 - 25-06-2015 13:50 Co mi jest potrzebne do zarabiania i ile zrobię średnio na godzinę i czy zarobki są zależne np od jakiś wydarzeń ? RE: Zarabianie na sub/premium/ppa - Pmxq - 25-06-2015 14:16 (25-06-2015 13:50)gieniek93 napisał(a): Co mi jest potrzebne do zarabiania i ile zrobię średnio na godzinę i czy zarobki są zależne np od jakiś wydarzeń ? zarobki nie są zależne od wydarzeń do zarabiania potrzeba Ci jedynie wolnego czasu, przyda się też trochę kreatywności Co do zarobków to jak już mówiłem, zależą od poświęconego czasu i wprawy Ja pracując tymi metodami zarabiam 20-50zł na godzinę, czasami więcej 2 RE: Zarabianie na sub/premium/ppa - Join - 25-06-2015 18:14 Zakupiłem poradnik i jestem bardzo mile zaskoczony, wszystko ładnie i przejrzyście opisane, nawet nie musiałem o nic pytać Pierwsze leady już wpadły, myślę że parę dni i spokojnie poradnik się odrobi polecam! RE: Zarabianie na sub/premium/ppa - ziolo1945 - 25-06-2015 18:23 Również zakupiłem. Poradnik bardzo przyjemny, skierowany dla początkujących w sub i premium SMS. Cenę poradnika można spokojnie w 1-2 dni odrobić z nawiązką, wystarczy tylko poświęcić trochę czasu. Sposoby opisane w poradniku na pewno nie są wszystkim znane. Również na plus bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. |