Dziennik Trafficmonsoon - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik Trafficmonsoon (/Temat-Dziennik-Trafficmonsoon-116264) |
Dziennik Trafficmonsoon - gadyalus1 - 19-06-2015 21:07 Siemanko. Rozpoczynam swój pierwszy dziennik na forum.Będę przedstawiał prace z programem Trafficmonsoon. Przez 3 ostatnie dni zakupiłem 5 paczek. Klikam także wszystkie CashLink cent do centa i coś tam zawsze wyskrobie. Mój cel to 150 aktywnych paczek do końca Lipca 2015 5/150 AdPack W następnym poście postaram się dodać informacje z innych programów w których zarabiam. RE: Dziennik Trafficmonsoon - Miko93PL - 19-06-2015 22:07 Powodzenia ! Cel nieco wysoki a czasu mało ale jeśli się postarasz wierze, że jest to do osiągnięcia RE: Dziennik Trafficmonsoon - Pmxq - 19-06-2015 22:52 Nie lepiej AdBrook? To samo co tm ale nie 110% tylko 150% tak czy siak powodzenia RE: Dziennik Trafficmonsoon - gadyalus1 - 20-06-2015 17:29 Cześć. Tak jak obiecałem dodam reszte programów w których zarabiam. 1.PaidVerts Tutaj nie będe się rozpisywał.Czekam aż naliczenia troche się zwiększą i wtedy ruszę z tematem. 2.MyTrafficValue Iwestycje może nie są wysokie ale są i każdy dolar będzie cieszył. Mam też kupionych troszkę akcji Tutaj także jestem zmuszony czekac ponieważ najtańsze akcje kupiłem po 0.02$. Zaczynam też wątpić czy obietnice Jo czyli 0.30$ z akcje gdyby spełniło się to przynajmiej w 1/3 był by to świetny wynik. Dzisiaj akcje wygladają następująco Na koniec mój nr.1 Trafficmonsoon Ilośc paczek nie wzrosła ale dolary lecą. Za pare dni planuje kolejną inwestycje 250$ wtedy będzie okrągłe 10$ dziennie.Wszystko zacznie nabierać rozpędu. Chcesz dołączyć do programu rejstrując się z mojego reff linku otrzymasz pełne wsparcie z mojej strony. reff: https://trafficmonsoon.com/?ref=wyrzyk94 czysty : https://trafficmonsoon.com/signup RE: Dziennik Trafficmonsoon - gadyalus1 - 22-06-2015 20:56 Siemanko. Sprawy w TM idą w dobrą strone dzisiaj zakupiłem kolejnego AdPack'a co daje mi już 6.Dolary na koncie też ładnie rosną jeszcze 4 dni i będe mógł kupić pierwszą paczke z pieniędzy zarobionych w programie. A wygląda to tak : Od dzisiaj rozpoczynam zdobywać poleconych ponieważ ta taktyka ma wielki potenciał i można ładnie pomnożyć zyski. Cel : 7/150 AdPack do końca lipca RE: Dziennik Trafficmonsoon - Kubolek - 23-06-2015 12:00 będę zaglądał RE: Dziennik Trafficmonsoon - gadyalus1 - 15-07-2015 09:39 Trochę nie pisałem w dzienniku poniważ mam mało czasu trochę uzupełnie informacje. PV Zakupiłem kilka kampani reklamowych co dało mi 30000 BAP. Powód był w tym taki, że mojej kobiecie nudziło się więc dałem jej pod opiekę konto na PV. Za 2 tygodnie panuje inwestycje która popchnie ją do 10 grupy. W MTV nic się nie zmienia czekamy na obiecany wrost akcji. TM Tutaj idzie do przodu. Niestety nie pozyskałem żadnych poleconych lecz stan paczek stanowczo poszedł do góry i na dzień dzisiejszy wynosi 31 Przyppominam że do końca lipca planuje mieć 150 aktywnych paczek zobaczymy czy mi się uda. Trzymajcie kciuki. Mały edit: Zrobiłem małą inwestycje i podniosłem ilość paczek Cel: 78/150 Zapraszam też do rejstrowania się z mojego reff linku. Każdy zarejstrowany może liczyć na pomoc w 100%. Zapraszam!! https://trafficmonsoon.com/?ref=wyrzyk94 RE: Dziennik Trafficmonsoon - gadyalus1 - 17-07-2015 21:39 Cześć. Do końca Lipca zostało mało czasu a cel wysoki. Jednak powinienem go osiągnąć a nie przewiduje żadnych większych wypłat dlatego narazie reinwestycja 100%. Stan paczek na dzień dzisiejszy to 115. Teorycznie za 15 dni osiągne 150 AdPack'ów ale w praktyce powinno to nastapić szybciej. W innych programach (MTV,PaidVerts,AdBrook,Lucrelab) w których działam nie dzieje się nic ciekawego dlatego nie będe się rozpisywał. Cel 115/150 RE: Dziennik Trafficmonsoon - Annuitant - 17-07-2015 22:14 A w TM niby dzieje się coś ciekawego ? RE: Dziennik Trafficmonsoon - gadyalus1 - 18-07-2015 20:27 No jak dla mnie przejście z zarobku ok 7 $ dziennie na 125$ dziennie jest ciekawe. |